pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ev Yapmak Yaramadı Bana

Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.

Tarih: 22 Kasım 2006, 18:15 - İp: 85.***.**3.228
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

yok emmi hazırlanmıyorum.
keza iki sene öncesine kadar ben o köyde oturmakta idim.

benim bürodan köy 25 km civarında çekiyor. her gün gidip gelmekte idim o yolu köy havası temiz hava ve orman mukabili hatırına. güzel ortamımız var idi emmi kemerburgaz yanında. hem bizim kiracıyıda bir ziyaret ediyim eve hasar zarar verip eve kadın kız getiriyormu.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:59 - İp: 85.***.**5.161
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

İyi yakınmış bari, kemerburgazın ilerisinde gölet var,gir otur dinlen seni kimse görmez orada banklarda var, çay yapan da..Kış ya şimdi tenhadır emmi..
Eve bak belki yıkıp yerine yenisinide yapmışlardır bulamama tanıyamama sorunu olabilir, arsa pay değeri mukabili..
Ya yoğurt al oradan ya da süt al evde yoğurt yap bari yarın..Doğal doğal yersiniz..

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:03 - İp: 78.***.**3.49
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmi eskiden oralar hep manda ve camız cenneti idi.
keza bizim mahalledeki sütçü hala kaymağı göktürkten aldığı manda sütlerinden üretim ve istihsal ettiğini söylemekte.

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:06 - İp: 85.***.**5.161
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

-mandanın yoğurduda iyi oluyor hakiki doğal ve sağlam,,kalıp gibi,ters çevir dökülmez yani..

-patitisçinin tarlası ardında bir sürü manda vardı eskiden, dereye girer eğlenirlerdi ağır ağır yürüyüp,, dere içlerindeki ağaçlara sürtünürlerdi ne hikmetse,,vakti saati gelince de giderlerdi sağılmaya ahıllara,,sütünü içmedim keza yoğurdunu yidim ama..

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:22 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmiler bırakın bu köy muhabbetlerini. Apil yeni bi leptopumsu geliştirmiş. Parayı kamyonla götürcek. Bİzim eksper kespir hala leptop yapsın.

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:29 - İp: 88.***.**7.43
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

kim nayapsın apili pazaramca. burjuva işi onlar!! yok mu ucuz lenovo ibm gibisinden oh oh

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:34 - İp: 81.***.**7.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Pzremmi sen bilmezsin okyanus tam yerine gidiyor ..Yaa..

-iyi leptaplar pahalıdır emmi, öyle binaltıyüzdoksan dokuza felan ise orta sınıftır zira..Al bakam dörtbinliraya herşey var ama pek pahalı..

Led ekranlı,, gelişmiş ekrankartlı ,,güçlü remli olanlar var,anakart da önemli ama..Bekliyoruz bakam,biraz daha insin diye..

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:39 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emme çok para çok iş keza.
ayar sen ne ikide bi girip girip kaçma mertebelerindesin baken.

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:45 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çok para tabiki,alınmaz şimdilik kalsın bir kenarda leptap olayı emmi..Bunlar işi görüyor zati ne var..

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:46 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 2 Ocak 2010, 00:50 - İp: 88.***.**7.43