Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Valla nere gidim bilmem kine. Evde otururum ben. Künah emmi yılbaşında culuk kesmek keza. İşkide işmem okaynus gibi.
Herşeye zam yaptılar otur evde en iyisi,, yok mu stok karelerin emmi,eklesene bari teker teker yahu..!!
-lazut beyazını kaybetmişti,düzeltmiştir herhalde artık..
-Okyanus kalkamamıştır daha,P.tesine de çok var gali..Buraya gelseydin gezdirirdik seni işkisiz çengisiz çalgısız emmi..Gündüz zinka zinka,gece pomanika,,yani
..
emmi dün gece saat 10.30 mukabillerinde uydu tamircisi emmiler geldi apartmana. kapı önünde barbun ikram ettim emmilere. birer tane alıp yidiler ayak üstü mertebesinde. kımız da ikram ederdim lakin adamların sosyal ve içtimai yaşayış tarzlarını bilmediğimden vazgeçtim.
keza yapamadılar yine. yılbaşını evde kutlayan apartman sakinleri isyan etmiş herhal akşam son saatlerde.
bugün tekrar geldi genç uyducu. artık uydu çekiyor emmi.
dün akşam kornişe iliştirilmiş anten kablosu mukabili bir kaç kanal ya izledik ya izlemedik.
#okyanus' tarafından 01.01.2010 19:37:13 tarihinde düzenlendi.
Korniş değil de batlak fuleorasan ampul uzunundan bul onu kullan o çeker emmi ev mertebende..Hörriyet tepesinde verici var zati,, ona döndür dikey,, ..Vah vah tevesizde kötü be bu devirde..
Pazirtisine iki gün var daha,ne edecen bu ara de bağa bakam sen ..!!
Bİzim 2 odayada uydu çektirdim. KEza akıllıık edip önceden tüm odalara tel ve uydu kaplosu kuydurtmuş idim zenginlik mukabili. Çok pahalı bunların pirizleri. ZEnginlik zor zanaat. Barbun ne.
Sen barbun yemedin mi hiç emmi,,ne ayıp
..
Kendine zaman ayırırsan neler yiyeceksin İst'da emmi ..
emmibey bizim de 3 ayrı odada uydu hattı prizi var lakin yukarı merkezi uydudan tek geliş kablosu var. tek gelişi 3 odaya paylaştırınca keza problem sorunları oluyor imiş.
sen nasıl ettin bu işleri ??
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021505 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
273525 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023224 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
023426 Ara. 2024, 00:54