Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Pzremmi topiklerde fink atacağına foturaf eklesin bakalım sevabına artık . Ne resim ekler ne de alaman arabası alır ,,iş mi..
Okyanus yarın gidip bakacağım yeni asıtıralara nasılmış bakam..Yılbaşı evveli yani..
bir test sürüşü yap bakalım emmi. ara gazını bol vererekten.
Randevu versinler önce sürmek kolay..Gideyimde bir,,gitmişkende akü alayım bari, bir hafta gıda yatıyor araba aşağıda zati,aküsüzlükten..Hem tahsilat hem de tediye işlerinide aradan çıkarayım noel evveli..
Pzremmi şerbet içiyor herhal mutfakta ..
SW çıksa aslında ne rahat olacak arkaya doldur ekipmanı vs,, git oraya buraya,,kar mar yağmur yağdımı yat bagaja çek foto de mi emmi..Gene smoke gri rengi olanı iyidir..Kamuflaj mertebesinde..
sw severim emmi. lagunanın sv si gelsin ossaat alırım. gelmez emme. getirmezler. c5 te güzel alet. opele soğuğum nedense. okyanus kullanıyor diye olabilir. markanın imacını zedelemekte.
opel bana para versin rakip markanın aracını kullanıyım.
emmi eskiden istediğin araç geliyor idi. permi mukabili.
kumköy emmi bilir sirkeciden geçerken ona da çok dediler permi alınır diye yanına yanaşaraktan.
Evet okyanus yanaşıyorlardı eskiden ceket giyen adamlar sessizce,, permi permiii lazımmı abiler diye, yok o meslekte artık kaybolan mesleklere girdi zati..
Şimdi parası olana herşey var devasa marketler var, araç galerileri var,zenginliğe bakarmısın artık..şak diye kredi alıp araç alanlar var,,sonra da meteliksiz kalıp o aracını kredi verenin geri alması,,olması kaçınılmaz ilişkilerde günümüzde..
Gene mi birileri araba alıyor bakam
Arabamı alacaklar araba mı satacaklar bende anlamadım daha lazut ,,..Bir niyetleri var ama baksana
..Pzremminin ayakkabısı sıkıyordu kalıba vermiş ,kalıbtan çıkarsa araba kullanacak sanırsam
.
Yahu alektirik feturaları fazla gelmiş herkese zam mı yaptılar ne,hesaplamadım ben kilovat bazında ..
Ya bu gıdar zengin adam gidip yenisini almıyor da ayakkabının kalıptan çıkmasını mı bekliyor..Allah Allah..Ya yani bu sısrada terlik ilen dolaşıyor denmiyecen bana demi..
Valla kendi söylüyor hep, millet şahit işte..
İşi zor pzremminin bir havta gıda yok olma bazında,, ..
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021705 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
273625 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023424 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
023726 Ara. 2024, 00:54