pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ev Yapmak Yaramadı Bana

Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.

Tarih: 22 Kasım 2006, 18:15 - İp: 85.***.**3.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bizim her odada ayrı birer hat bulunmakt gelişmişlik mukabili. yaşasın kapitalizm.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:14 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yihe he hee hee,, ..

Okyanusemmi ,iyi bir dağıtıcı ile işlerini kolayca çözersin gali..,,sen daha gözükme bize,otur evde hep e mi ..

Frantik mantaliteler işte..

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:22 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Emmi ona gelmez öyle şeyler. İllaki camın önünde bi kaplo bulup tkcek analok risivıra.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:24 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:25 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

gülersin tabi.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:27 - İp: 88.***.**7.43
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmibey o camın önünden sarkan kabloyu içeri alıp denemeyi akıl edene kadar bi sene ful antensiz bir senede tv üstü antenle idare ettim.
keza ben akıl etmedim hanım akıl etti bunun ucunda belki anten vardır içeri alıp deniyelim diyende karşı çıkamadım.

kumköy emmi tek gelişten içerde 3 hatta bölersen hepsinde tüm kanalları göstermez imiş. uyducu söyledi.
yarın göktürk köyüne gidiyorum emmi. benim eski köyüm orası. keza bizim emmoğlu oraya karakol komutanı olarak gelmiş tayin terfi atama kararnamesi mantalitesiyle.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:29 - İp: 85.***.**5.161
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hıakıl etmiş yenge. Yoksa sen mümkünmü böyle bir aklı düşün.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:33 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Kaç km ki o köy evine, sana.?Pazar akşamı ve p.tesi günü kar yağacak haberin ola emmi,sende duy pazaremmi altındeşe de yağacak imiş nihayi yoldan..Salı çarş günlük güneş gene bir soğuk bir sıcak hasta olmasa bari insanlar..,, yakın temas gereği memleket erbabında..

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:36 - İp: 78.***.**3.49
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Burnum akmakta benim biraz bugün. SAnırsam hasta olacağımdır.

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:44 - İp: 88.***.**7.43
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Geçmiş olsun ,,çoluk çocuğa geçirme de yakın temas olayı yani..Nıt nıt mı oldun..,buğuseptil yapsana..
TV'de de belgesel bulamadım emmi varmı yayın mayın bu saatte ..

Okyanusta sankim kahireye gidiyor ammada hazırlanıyor yola çıkarkene.. Köve gitçek ya..

Tarih: 1 Ocak 2010, 23:56 - İp: 78.***.**3.49