pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ev Yapmak Yaramadı Bana

Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.

Tarih: 22 Kasım 2006, 18:15 - İp: 85.***.**3.228
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yes emmi aha bu. benim leptıp link vermeye izin vermiyo. bi dünya soru sormaktada ondan zor link vermek.
iyi makina demi emmi. optik çıkış var bağlarım sinema sistemine.
filim komikmiş sanırsam. emme yazık bulu reye. bulu reye daha iyi filmler almalı.
UP ve AVATAR alabilirim bulu rey.

Tarih: 19 Aralık 2009, 17:22 - İp: 88.***.**2.195
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Laptıbı bakıma sok ya da yak gitsin,, yeni çıkanlardan al,bulureyli led ekranlı laptıb emmi..Gene masraf kapısı açılacak sana..
*hadi lazutun bilg göçüyor sık sık,,alışık o orada da,,senin işin zor ..
Lazutemmi,köprüden atlayıpta kurtulanlar vardı zamanında,belki çoluğu çocuğu bilem olmuştur onların,bilemem,,mefta olanlarda çoğunlukta tabiki..

Tarih: 19 Aralık 2009, 23:46 - İp: 88.***.**2.188
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emme maalesef leptıpta olmakta bu. emme maasaüstü gelcek yakında. harddisk mukabili.

Tarih: 20 Aralık 2009, 10:30 - İp: 88.***.**2.195
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Labtob dediniz de geçen yıl hepsiburadan aldığımız datron marka labtob bozuldu.:Ancak servise gönderemiyoruz çümkü Türkiyede saadece 3 yerde servisi var..İstanabul Ankara İzmir..Bunlardan da ne istanbul ne ankara kesinlikle cevap vermiyor..

İzmir ise hiç orgusuz gönderin bakalım dedi..
Ama öyle bir gönderin bakalım dediki bozuk hali ile elimde kalmasının daha iyi olacağını düşündüm..

Bana birileri yardım edebilir mi acaba..

Tarih: 20 Aralık 2009, 15:44 - İp: 88.***.**4.191
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

selamımı söyle lazut mutlaka beni tanıyorlardır yardımcı olurlar.

bana da numerik klavyeli hdmi çıkışlı blurey içerikli bir laptop tavsiye edebilirmisiniz tanıdığınız varsa mukabili. ( ev için normal pc yerine istihdam edilmek üzere )

+

11 inç ekranı olup da n280 işlemci kullanan bir de netbook. ( cep telefonu bilgisayar yerine istihdam edilmek üzere adliye ve icra dairelerinde çalışmak mukabilinde )

çok çabuk para bitmeden acil tavsiye bekliyorum emmiler.

Tarih: 20 Aralık 2009, 19:53 - İp: 78.***.**9.45
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Lazutemmi aletini koltuk altı yapıp İst geleceksin başka yolu yuktıır.. Ölümün çaresi yok..Hem aleti alırkene kime sordun sen ..?

Okyanus haftaya %25 ind başlıyor oradan kap bitane işte,,Mee köy bir mail kadar yakın sana,,kapalı ambalaj mukabili sende koltuk altı yapıver emme,,taksitli puanlı filan..

Pazaremmi senin hiç şansın olmaz gene,yenide alsan o da bozulur ,, al buluraylı HDMI'li bir yeni ürün gali..

Yamala yıka giydir,,yamala yıka giydir,,yamala yıka giydir,, yamalaaaaa...

Sen renkli seversin emmi,,kızda öyle diyor işte,, yamala yıka giydir,, ..

Tarih: 20 Aralık 2009, 22:25 - İp: 88.***.**7.157
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

..yamala,, bu işlerin sonu yok valla..

diyor.

Tarih: 20 Aralık 2009, 22:27 - İp: 88.***.**7.157
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus ağzına hiç yakışmamakta böyle eyçdiemay bulurey falan. napcan sen. sana yeter vcd li bi leptıp. ayrıca bulu rey filimi nası alcen sen.hey Yarabbim ya.
kumköy abiyi dinle lazut. o bilir
emmi güzel foto olmuş.

Tarih: 20 Aralık 2009, 22:40 - İp: 88.***.**9.75
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Okyanus illa alcem diyor,,cebinde doları olunca kur'dan zarar etmez emmi..çalışıyor adam bak,,..

Foto güzel hareket hisli olmuş..

Lazut anca sömestrde gelir İst'a,adamın bilgisayar alemi ile hiç şansı yok anlamadım valla..Lazut İst'da elli liraya sahaflardan fotoşop kitabıda almıştı,hey gidi günler..

Tarih: 20 Aralık 2009, 22:58 - İp: 88.***.**7.157
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

daha çok emmi böyle gali.

Tarih: 20 Aralık 2009, 23:01 - İp: 88.***.**9.75