Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Alektrik gitti geldi demin burada da emmi

-bak yabancı model çekimi .

Heyhaatt yaa..

emmi napmışın sen yav.
tamam tamam sayding kötü
Evet kötüdür,emmi..
Yağmadımı daha bişi oralara.?
yağmur var emmi.
birazdan kütayaya gidiyom. başbakanın eski müsteşarının düğününe. KÖylülük mukabili güccük altın dakcem gali. okyanus duymasın.
audi a6 sı olan arkadaştan sonra müsteşar arkadaşım olduğunuda duysa kıskancından çatlayıveri.
Kumköy emmi yarın Kırklareli mukabillerinde hava durumu nasıl acaba ?
Sabah 6 da yola çıkıp Kırklareline gitmem lazım.
Pazaremmi benim ta ilkokul arkadaşımın a6 sı var. daha ortakul lise üniv. arkadaşlarımı hiç söylemeyim bile başın dönmesin.
inş. biz de üç beş yıl içinde megane ye terfi edeceğiz işler bu güzellikte giderse.
Oranın cizaevi şeher çıkışında emmi, yağmur var o tarafta,demirköy tarafına gideceksen kar yağar tepene azcık..Sağ aşağı beride de güzel göl-gölet var,eski yolu sualtında kalan..
Pakette kemalpaşa datlısı al gitmişken oradan,yufkacıda var lülbrgz girişi soldakinden,,bürodan yapar yersin kış günü ..
Fenerin maçı olmasa gelirdim senle okyns,kaçta dönecen hem .?
*Taktınmı çeyrek altını pzremmi,,ganneferde yanmıyor salonda üşüttün gene çocukları orada,götürüpte.. Sen ist'da da üşümemiştin alışıksın vesselam
..
aralarında bi cıbıl sen kalmışsın. gel altındeşe sanada alalım bi aaltı.
emmi yanmakta ganafer. ıscacık ev.
Sen keşke a altıyı ona, okyanusa satsaydın bari..Devrini sonra verirdin notersiz direk trafikten gali..
Isının tabii üşümeyin,,pazarkardeşleri de üşütme bu aralar..Tel olayı da var zira nevazil etme oğlanı bari..İki hafta sabretsin emme..
Dava ve takip giderleri de mi emmi..
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021405 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
272525 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023124 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
022826 Ara. 2024, 00:54