Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
Karşında da adliye açıldımı yaşadın orada zencir takma üşüme kaygın olmayacak zira..Gelen dur şu okyanusun bürosuna gidip ısınayım dinleneyim azıcık diyecektir,,öğlen paydosları arasında,,mübaşir gelmeyebilir de..
evet emmi. okyanus dayı bizim oğlan senin konyalının köpüklü ayranından içmek istediydi. sen yan çizince kumköy abinin balık ekmeeğine kaldık. Allah bereket versin pek güzeldi valla. Kesen bol olsun emmi.
Okyanus amca bende büroya tekil petek kombi taktırcem. böyle bi tane petekb rizistansı içinde.
bi bakem link varmı.
http://www.klimakalorifer.com/konvektor.html
Oh oh tamirler başladı gene ..
arkadaş bu bildiğin elektrik sobasının üflemeli fanlı olanı keza.
ayran mukabili için de bir dahaki gelişine borcum olsun keza.
emmi atliye açılırsa tabi öğlenleri kendi mantalitemize ve ortam anlayışımıza yakın bulduğumuz katip müdür vs. gibi insanları öğlen ve akşam yemeklerine davet edeceğiz. büroda kuru fasülye az pilava kaşık sallayacağız.
Zaten artık büroda öğlenleri yemek yaptırmayı düşünüyorum.
Adliye 2011 de taşınacakmış. İnşaatın önündeki tabelaya bakar isen 27 aralık 2009 da biteceği yazıyor idi.
Ama iş uzadı keşif bedeli artışı oldu gibi mevzular girdi sanırım araya.
Girer o işler öyledir,sabredin az daha..
Pzremmi binaya girse anca akşama çıkar oradan..Ufak bir tükan ayarla da zabahları sıcak çorba öğlenleri ekmek arası satalım gari orada,ne var..Fotikopi de koyarız,adet ya..Yümek yiyenlere bedava olur fotikopi..
Tunerciler yakın nasılsa,az ileride..
http://www.klimakalorifer.com/elektrikli-radyator.html
emmi bu olmalı keza. bildiğin petek mukabili ısıncez. hemde ucuza. bak bakam gali.
inşaatı gördüm keza. müfettiş arkıdeş önümde giderkennesi aradı. bak dedi burası okyanusun yeni mekan olcek. bayağı iyi göründü gözüme keza.
guru fasillece mi açıyon annamadım.
kumköy abi ne tamiri.
Sizin oranın soğuğuna bu kalorifer bozması petekler pek tesir etmez zannımca.
Zira istanbulda bile hiçbir işe yaramıyor bunlar. Bir ara almıştım yağlı radyatör diye değişik ileri teknoloji ürünü sanarak. Ama hiç ısıtmadı sonra bacak tekerleği kırıldı attık gitti.
Normal odun sobası kur büroya. Emaye alıp da fazla masrafa girme keza para kazandığın yok zaten. Normal saç soba al bir kutuda soba boyasıyla boyarsan uzay teknolojisi mukabili ısıtma sistemi olur. Nostaljiyide içinde barındırır keza.
Üstüne de çaydanlığı koyarsın müşteri gelmiyor hiç olmazsa beleş çay içmeye çevre esnaf çırakları uğrar yanına.
Yokmuydu senin büroda gannafer emmi, petek metek işi çıkardın şimdide..
emmi zabo var. hemde demirdöküm mukabili. Acaba bu ısıtırmı acep diyerekten şettiydimdi. neticede aynı galorifer gibi olması lazım. bildiğin petek yav. ısıtmaz mı diyon. 300 kaat boşa vermeleyim yoksa.
denemelimi aceba.
Kalsın kalsın bu kışta sobaya talim et ne iyi işte, boş kalsan üstünde kestane çevirirsin,,bahar geçsin o zaman bakarsın petek metek işine,, kış günü gülerler sana,,şimdi mi aklına geldi diye..Elleme devam et böyle bari..Kömürüde avcılara çıkart arasıra,,birkaç kişi doluştumu malikhaneye zaten ısınır ortam gereği büron,idare et gali..
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021305 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
272425 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
023024 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
022626 Ara. 2024, 00:54