Fotoğrafçılık Forumları
Ev Yapmak Yaramadı Bana
Öfff öffff;
İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Ne fotoğraf çekmek, ne yüklemek, nede yorum yapmak. Nede forumlara yazmak. Lazut hocadan beter oldum valla. Üffffff
Acayip bunaldım. Mahvetti bu ev beni. Beni bu hale getiren mühendis benden beter olsun.
Sizlirde hakkınızı helal ediniz.Başınızı 2 seneden beri ağrıtıp duruyorum. En iyisi kimseyi rahatsız etmemek sanırım.
emmi 48 saattir yatıyorum hasta mukabili.
sabah duruşmaya gittim eve geri dönüp yattım keza.
pazaremmi aradı uyku mertebesi arasında. geçmiş olsun demek için değil işi düşmüş bana.
ateşi 39 dan 36,1 e kadar düşürdük.
hafta sonu ev taşıma önümüzdeki hafta manisa alanya mukabili işler var.
allah sağlık sıhhat verirse hepsi gerçekleşir emmi.
Emme astayım ayaklarını bırak. İş güç yok yatıyorum demeyonda böyle diyon. BEnim işi allet sana komisyon verem. Bi aylık ekmek paranı verem. Günde 3 ekmek yiseniz Ayda 90 ekmek yapar. 50 kaat çalışır.
Ha bu arada karşı tarafa habar uçurma bakam.
Gejmiş olsun bu ara. Hükümete inat donuz kribi aşısı olmazsan böyle olur işte.
tamam halledem.
sen takip ve dava genel giderleriyle talimatı gönder.
Talimatı gönderdim. SEn masrafı yap foturayı gönder. Fazla bahşiş verme emme. KÖy avıkatıyım ben şoka moka girerim duyunca.
Yutup çekiyomu senin bilgisayardan. BEnimkinde geçen sende yazan en accorud bilmem ne tray egeyn latir yazmakta.
Hastayım bende bu arada.
okyanus,manisa ya geçerken uğrarsın..keyifsizmişsinde..uzun yollar mukabili,kalk gidiyoruzda dersin..
uğrarım şabanemmi inş.
benim yutup çekiyor.
Biri çivi mi çakıyor evde, yok yanlış anladım gali,, altındeşte biri pata küte eşya çekip duruyormuş ,yerleşme mertebesinde, akustik ses alma eğilimi açısından emme..
Gaynifer yakanda asta yakmayanda asta ne biçim işbu Ölenler 96 kişi imiş emmiler,, lazut nerde ki ortada gözükmüyorda asta mı ne
..
Ben eylülde olmuştum aşıyı,civasız..
Okyanus kellene dikkat et bak,,pzremmi kescekmiş seni, .
Pazaremmi sende gitmedinmi yarsav grubuna, angaraya..?
Emmi almaz bizi onnar arasına. Bİz kimiz ki avukat olaraktan. Sadece okyanus gibi darbeci avukatlar onlarla barabar olurlar.
Ne bilem ben,sen severdin böyle toplantı vs kongreleri,açık oturumları emmi,ondan sordum sana,,
Gitmedin mi hem sen angaraya daha.?
İlgili olabilecek konular
-
Halil Erkal Vefasız Sevdiğim Nazlı Cananım
05 Şub. 2025, 14:18 prodersler
021205 Şub. 2025, 14:18
prodersler -
Üretimi Devam Eden Minilab Baskı Makinası Var Mı.
08 Oca. 2025, 00:43 cnyt34
272325 Oca. 2025, 19:03
cnyt34 -
E Devlet'ten Sertifika Sorgulama
24 Oca. 2025, 17:19 prodersler
022924 Oca. 2025, 17:19
prodersler -
-
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
022626 Ara. 2024, 00:54