Fotoğrafçılık Forumları
Dunesa Ve Ben
Kütahyaya gelmiş. Lutfedip beni çağırdı. Kendisi ile güzel bir gün geçirdik. Yedik içtik.Harika fotoğraflarını çektik. Yanlış kampüse gittik, geri geldik.
Döner gazinoya bindik. Zavallı nasıl böyle dönüyor bu diye korkudan az kalsın küçük dilini yutacaktı. Hatta gidip görevlileri bizmi dönüyoruz, yoksa balkonmu dönüyor diye sorarak karizmamızı sıfıra indirdi.
İşte dunesa ve Kütahya :
Yirken

Yalvardı abi illaki beraber fotoğrafımız olsun, sitede havam olsun diye.

Hasılı kelam dunesa ile bugün müthiş bir gün geçirdik. İyiki geldi. [>:D
10 metreye kadar yolu var
sana incecik bir bol yaptırıcam ( ince tül gibi ve malzemesi eti bol etliekmek mmakbuldur )
gelmeyeni napsınlar bahar abla
pazarbeyim, konyaya giderken, afyondan geçecen, mecburi olarak. Ha diyeceğim şu ki, geçerken beni de al! yalnız gitme oralara. Yemekten sonra da kaymaklı ekmek gadayıfı yeriz dönüşte.
Bu etli ekmek dedikleri şeye başka yerlerde kıymalı pide diyorlar.Enden çalımışlar boydan uzatmışlar, geleneksel yemeğimiz diye milleti kandırıyorlar.
Hele hele bir mevlana şekerleri var ki evlere şenlik, eskiden camilerde filan dağıtırlardı
Etli ekmeği ilk yediğimde garsona pide istemedimi etli ekmek istedim demiştim
bi buçum kuşbaşılı pide kargoya verilirse istanbula gelene kadar yolda bozulurmu abi?
oy oy oy
muhabbete bak gece gece. kardesim nobetci pidecisi olan var olmayan var
Elleme canın çeksin senin.
Heken eğer tertibat iyi olursa neden olmasın.
YAv bufalo sende çizdermişsin karizmayı. Sildirmeli senin kaydını.
Hocaha ben sana dönüşte uğrarım. Yemekleri hazırla. Şöylye bol eşşek sucuklu yımırta.
PAzarbey süper masa donatmışsın vallahi. Pide çok güzele benziyor. Yanında roka ezme salata. Şu pidecinin adresini ver de kütahyadan geçerken uğrayalım.
Eski bir konyalı olarak kıymalı pide ile etliekmek aynı şey değildir. Bıçakarası ise bambaşka bir şeydir. Giderseniz eski ( en eski ) garajın oralarda yiyin.
heken kargoya degil ama otobusle yollarsan bozulmadan gelir galiba
Okyanus olmaz vermem adresini falan.Geleceksin haber vereceksin ben ısmarlayacağım. Ordanda konyaya geçeriz. Ee konya masrafları sana ait.
İlgili olabilecek konular
-
Ekrem Çelebi Benide Düşün Benide Canlı Düğün Kaydı 2005
05 Şub. 2025, 14:25 prodersler
020005 Şub. 2025, 14:25
prodersler -
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
023809 Ara. 2024, 21:37
prodersler -
-
-