Fotoğrafçılık Forumları
Dunesa Ve Ben
Kütahyaya gelmiş. Lutfedip beni çağırdı. Kendisi ile güzel bir gün geçirdik. Yedik içtik.Harika fotoğraflarını çektik. Yanlış kampüse gittik, geri geldik.
Döner gazinoya bindik. Zavallı nasıl böyle dönüyor bu diye korkudan az kalsın küçük dilini yutacaktı. Hatta gidip görevlileri bizmi dönüyoruz, yoksa balkonmu dönüyor diye sorarak karizmamızı sıfıra indirdi.
İşte dunesa ve Kütahya :
Yirken

Yalvardı abi illaki beraber fotoğrafımız olsun, sitede havam olsun diye.

Hasılı kelam dunesa ile bugün müthiş bir gün geçirdik. İyiki geldi. [>:D
AHHHHH pide çekti canımmm.
Tebrikler netfotoğraf severleri.Bu arada dunesa pazarbeyin yanında sönük mü kalmış ne
Ne güzel, sanal dünyadan gerçeğe geçmek. Muhabbetiniz daim olsun.
pazarbeyde masallah 1.90 boy var yada dunesea 1.50 cıvarlarında..
pazarbey topuklu giymişte olabılır..yada photoshopta boyunu uzatmıs duneseayı ezmek ıcın..
zaten son fotografta ufuk cizgisi yamuk olmamış
abi gelsem bana da pide ismarlar misin doner gazinoda?
karizmayi resetleyecek sorular da sormam ben [>:D
ya pazarbey ne yaptın abi sen ya gecenin 3'ü bu pide fotoğrafını gördüm mahfettin beni sana yemin ederim mutfak faresine döndüm gecenin bu vakti ben nerden bulayım şimdi pideyi bence senin bu yaptığından sonra üyeliğin askıya alınmalı hadi biz erkeyiz ya hamile varsa sitede
bende gelecem...
fotoğraflar.. gayet iyi de..
dunesea, nickinin dunesa diye yazıldığını görünce nara atmasın sakın.
Laaaaaayyyyyynnnnn
ne oluyor burda....
nikim neden yanlış yazılıyor....
bazı gerçekleri benden dinleyin arkadaşlar
1-pazarbey paşa çayı içiyor....fotografla kanıtlandı bu durum...yemek yediğimiz yerde garson kızdan aynen şu şekilde "ablacığım bana iki bardak çay getirirmisin, birini içerken birinin soğumasını bekleyecem dedi" kız şok geçirdi sayın forum sakinleri
2- bu kadar çok şey ısmarlaması nedeni..bana olan misafirperverliği değil...f"oruma korum resimleri havam olur...ne zengin adammış bu pazarbey derler" diye
3- ben ufak tefek değilim...sayın pazarbey maşalah enine boyuna bir arkadaşımız...D200 gibi gövde var sayın abimizde
4-kütahyada dolanırken bir fotografçının camekanında pazarbeyin fotografı vardı...altına PAZARBEY DSLR ALAMAZ yazmışlar ve...içeri girmesi yasaktır demişler....dükkanda çalışan iki kişiyi soruları ve yıllardır süregelen kararsızlığı ile bunalıma sokmuş...çocuklar psikolojik destek almadan yaşayamıyorlarmış....
bazı konular bende kalsın....onları sona anlatıcam
Şaka bir yana...çok iyi ağırladı...hakkını yiyemem..sağolsun varolsun
İlgili olabilecek konular
-
Ekrem Çelebi Benide Düşün Benide Canlı Düğün Kaydı 2005
05 Şub. 2025, 14:25 prodersler
020005 Şub. 2025, 14:25
prodersler -
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
023809 Ara. 2024, 21:37
prodersler -