Fotoğrafçılık Forumları
Dunesa Ve Ben
Kütahyaya gelmiş. Lutfedip beni çağırdı. Kendisi ile güzel bir gün geçirdik. Yedik içtik.Harika fotoğraflarını çektik. Yanlış kampüse gittik, geri geldik.
Döner gazinoya bindik. Zavallı nasıl böyle dönüyor bu diye korkudan az kalsın küçük dilini yutacaktı. Hatta gidip görevlileri bizmi dönüyoruz, yoksa balkonmu dönüyor diye sorarak karizmamızı sıfıra indirdi.
İşte dunesa ve Kütahya :
Yirken

Yalvardı abi illaki beraber fotoğrafımız olsun, sitede havam olsun diye.

Hasılı kelam dunesa ile bugün müthiş bir gün geçirdik. İyiki geldi. [>:D
Antalya'dakini görse napardı acaba
http://bp0.blogger.com/_StSrsFO8RFI/RgwbGF8KsEI/AAAAAAAAAMA/AC9IZpEpstQ/s1600-h/P1300694.JPG
#bisquit' tarafından 13.06.2007 01:11:09 tarihinde düzenlendi.
vay be ne manzra.
İlahi pazarbey
Valla haklısın, hukuk kız fukarası bir yerdir, kızlar genelde devrimci filan olurlar, saç baş dağınık gezerler.Bir kız birinci marka sigara içer mi, içiyorlar işte.
Ben çok imrenirdim mesela mülkiye nin ve yan taraftaki iletişim fakültesinin kızlarına
Ankara da yanyanaydı bunlar. İşin komik kısmı bizim tıp fakültesinde de pek yetenek yoktu . Möööö, otlayıp dururlardı.
Ben ODTÜ deki arkadaşlarımı çok severdim Ama favorim dil tarih coğrafyaydı
Sitede inşallah bayan avukat yoktur, baroya şikayet filan ederler sonra bizi
valla atarlar ikimizide. sorgusuz sualsin.Hele birde bayan bir baro başkanı olursa. Demek tipsiz ha. SAç baş dağınık ha.
Şaka maka hukuk eğitimi bitti artık pazarbeyim. Hoca kalmadı. Evet biz okurken zordu, canımız çıkardı ama adam gibi hocalardan ders dinlerdik. Dönmezerler, Faruk Eremler, Oğuzmanlar, Karayalçınlar. Bunlar yeni nesil için rüya hocalar. Eskiden bir adam hoca oluyorsa hak ettiği için oluyormuş. Bizim Roma hocamız 5 dil bilirdi, şimdilerde yok böyle hocalar. Ancak televizyona çıkıp şov yapıyorlar.
ya bu dunesea ne zaman görsem ya yiyo ya içiyo yediğinin hakkını vermiyo demekki yoksa evlendikten sonramı böyle oldu sahi pazarbey yengeden izin almıştamı gelmiş oralara
Ya bufalo sorma. Bizim okul dünya çapında hocalarla dolu idi. Ama özellikle Alemdaroğlundan sonra dağıldı hepsi. Daha doğrusu Alemdaroğlu dağıttı hepsini.Zaten yeni açılan fakülteleri kaale bile almıyorum.
Stcolor izinsiz adım atabilirmi hiç. Dakika başı direktif verdi.
Kim ben mi direktif vermişim
yalana bak... 10 dk sonra gelicem hayatım diye telefonda hesap veren kimdi sayın pazarbey...
eğilip bükülüp aman hayatım canım hayatım ben ettim sen etme diyen
BUna beni tanıyan herkes güler. Hah hah hah.
pazarbey osmanlı restorantta mı yediniz yemek
İlgili olabilecek konular
-
Ekrem Çelebi Benide Düşün Benide Canlı Düğün Kaydı 2005
05 Şub. 2025, 14:25 prodersler
020005 Şub. 2025, 14:25
prodersler -
Hikayeli Gayri Dayanamam Ben Bu Hasrete Türküsü
09 Ara. 2024, 21:37 prodersler
023809 Ara. 2024, 21:37
prodersler -
-