pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dunesa Ve Ben

Kütahyaya gelmiş. Lutfedip beni çağırdı. Kendisi ile güzel bir gün geçirdik. Yedik içtik.Harika fotoğraflarını çektik. Yanlış kampüse gittik, geri geldik.
Döner gazinoya bindik. Zavallı nasıl böyle dönüyor bu diye korkudan az kalsın küçük dilini yutacaktı. Hatta gidip görevlileri bizmi dönüyoruz, yoksa balkonmu dönüyor diye sorarak karizmamızı sıfıra indirdi.
İşte dunesa ve Kütahya :

Yirkengözü hiçbirşey görmüyordu)

Yalvardı abi illaki beraber fotoğrafımız olsun, sitede havam olsun diye.

Hasılı kelam dunesa ile bugün müthiş bir gün geçirdik. İyiki geldi. [>:D

Tarih: 12 Haziran 2007, 00:39 - İp: 88.***.**1.43
cancaner
cancaner (üye)
Yurtdışı / Firma

O pide fotografini koyarken, hic mi bu sitede ki Gurbetciler akliniza gelmiyor? Afiyet olsun.

Pazarbey sen kilomu verdin ?

Tarih: 13 Haziran 2007, 13:00 - İp: 88.***.**7.65
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

Konya'ya buyur gel pazar amcaa

Tarih: 13 Haziran 2007, 13:20 - İp: 193.***.**7.6
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Olurmu hiç.Dunesayı Kütahyanın en lüküs yerine götürdüm. Dime dunesa. He desene Güral sofrası.
cancaner evet zayıfladım ve sizi hiç düşünmedim.Bana ne kardeşim .Egetürk sucuklarını siz yerken iyimi.
Bahar teyze bunu davet sayıyorum. Geleceğim bak. Söz. Ama yedirip içincen.Hatta yatacak yer ayarla 2 gün yiyip içeyim. Formumu korumam lazım. Nereleri gezdireceksin abula.

Tarih: 13 Haziran 2007, 15:54 - İp: 88.***.**0.212
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Olurmu hiç.Dunesayı Kütahyanın en lüküs yerine götürdüm. Dime dunesa. He desene Güral sofrası.
cancaner evet zayıfladım ve sizi hiç düşünmedim.Bana ne kardeşim .Egetürk sucuklarını siz yerken iyimi.
Bahar teyze bunu davet sayıyorum. Geleceğim bak. Söz. Ama yedirip içincen.Hatta yatacak yer ayarla 2 gün yiyip içeyim. Formumu korumam lazım. Nereleri gezdireceksin abula.

Tarih: 13 Haziran 2007, 15:58 - İp: 88.***.**0.212
baharbahar
baharbahar (üye)
Konya / Amatör

sen gel hele buluruz bir yer deeeee seni doyurma konusunda şüphelerimiz var doyma yetini kaybetmişsin gibi sanki pazar amca

Tarih: 13 Haziran 2007, 19:15 - İp: 88.***.**6.196
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

vallahi bahar aynen öle

1.5 söledik ayıptır sölemesiii

adam abi bak çekinme istersen 1'er daha alalım dedi

hay amacı güya beni aç bırakmamak...ama ben yermiyimmmmm

eleman resmen kendine pay çıkaracak. Suç ortağı arıyor

şimdi tek başına 2.5 porsiyon sölese hoştingen bir durum olur...benide ayartıyorki arada kaynasın...

e ben hemen uyandım tabii yok yeter bu dedim...uheuehue dişinin kavuğuna gitmedi pazarbey'in 1.5 porsiyon...tüm mezeleride o yedi...hatta garson kız ezmeyi götürürken...ekmeği ile hala dibini kazıyordu

bu arada harbi çok güzel bir yere gittik...yemekler süperdi...

garson kızda öle di mi sayın pazarbey

Tarih: 13 Haziran 2007, 20:10 - İp: 88.***.**0.55
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Beytullah abi işini biliyor bunların altında bi cinlik var Dslr kampanyası öncesinde sempati toplamaya çalışıyor sanırım.Dunesea abimizide ayartmaya çalışıyor.Sakın yemeyin benden uyarması

Tarih: 13 Haziran 2007, 20:20 - İp: 88.***.**5.27
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Byptographir ne ayartması cıanım.Nerden çıkarıyon.
DUnesa ben doymuştum senin için dedim.Zaten geldikten sonra bir tencerede makarna yedim.
Ezmede ezme ama güzel yapıyor keratalar.
Garson kıza gözümü kaldırıpta bakmadığım için yorum yapamiyciim..
BAhar teyze ben geleyim istersen ben ısmarlarım. Duydum sizin oraların pidelerini. 1 porsiyon bile tır gibi biryeşmiş.

Tarih: 13 Haziran 2007, 20:50 - İp: 88.***.**0.212
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Ben etli ekmeği ilk yediğimde çok korkmuştum allah allah bu garson yanımdaki dergiyi neden kaldırdı sandalyeye koydu diyordum.Sonra bir baktım 2 metre önümde duruyor

Bir de ben garsona bu etli ekmek nedir doyar mıyım diye sormuştum

Pazarbey amca doyar herhalde

Tarih: 13 Haziran 2007, 22:27 - İp: 85.***.**0.20
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hah işte tam öyleymiş. Bahar teyze 3 metrelik olandarn yaptırır bana artık.

Tarih: 13 Haziran 2007, 23:38 - İp: 88.***.**0.212