dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Dikkat Zaman Kötü

geçen akşam bir arkadaşımla konuştum arabası var servis çekiyor.bana birşeyler anlattı.arkadaşım dediki benim bir arkadaşım yolda rastladığı yaşlı bir kadını arabasın almış iyilik olsun diye evine kadar bırakmış kadın adama sen iyi birine benziyorsun sana bir şey ikram ediyim bari demiş bana iyilik yaptın çantasından çıkardığı bisküviti adama vermiş adam o bisküviti yemiş ertesi günü adamı orman kenarında bulmuşlar sadece donuyla pantalonu arabaı ne varsa almışlar,yaşlı kadın bir şebekenin üyesi imiş.bisküvitte atlara verilen ilaçı damlatmışlar.gene 10 sene önce firmamızın mühendislerinden cafer bey ümraniyede gündüz vakti firmamızın arabasına yardım amaçlı aldığı bir kişi tarafından burundan ne koklatılarak bayıltılıyorsa ondan bayıltılarak polonozköyde ormana bırakılmıştı.zaman kötü dikkatli olmak lazım.

Tarih: 15 Ekim 2009, 22:04 - İp: 88.***.**9.141
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

bugün bana 0539 973 0964 nolu telofondan kullandığım cebe mesaj geldi.büyük harflerle yazılmış olarak diyorki
DEĞRLİ ABONEMİZ PEPSİ YAŞATIRSENİ BAŞLATMIŞ OLDUĞU PEPSİ ÇEKİLİŞİ KAMPANYASINSONUCU HATTINIZ PARA ÖDLÜ KAZANMIŞTIR.BİLGİ İŞLEM İÇİN 0531 493 34 43 ARAYIN PEPSİ
bu telofondan daha önce zannedersem 8 ay önce olabilir,bir arkadaşıma gelmişti.ona dedimki sen pepsi içtinmi yok dedi.kendisi amerikan düşmanı kola iççmez.bir yere yolladınmı içilen koladaki numarayı,yok dedi.o zaman seni dolandırıcaklar dikkat et dedim.aramış 100 kontör bilgi işlem için söylenen numaraya yolla 10bin tl kazan demişler.
ben bu numarayı hiçbir zaman aramıyacağım.işin yoksa savcıya şikayet et.ben pepsi içmem başka marka kola içiyorum koliyle alıyorum,eve ama pepsi değil.evdekilerde pepsi içmez.
seda sayanbir programında benim ismimi kullanarak insanları dolandıyorlar aman dikkat edin,demişti.sizde dikkat edin zaman kötü.

Tarih: 28 Ocak 2010, 21:18 - İp: 78.***.**4.197