dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Dikkat Zaman Kötü

geçen akşam bir arkadaşımla konuştum arabası var servis çekiyor.bana birşeyler anlattı.arkadaşım dediki benim bir arkadaşım yolda rastladığı yaşlı bir kadını arabasın almış iyilik olsun diye evine kadar bırakmış kadın adama sen iyi birine benziyorsun sana bir şey ikram ediyim bari demiş bana iyilik yaptın çantasından çıkardığı bisküviti adama vermiş adam o bisküviti yemiş ertesi günü adamı orman kenarında bulmuşlar sadece donuyla pantalonu arabaı ne varsa almışlar,yaşlı kadın bir şebekenin üyesi imiş.bisküvitte atlara verilen ilaçı damlatmışlar.gene 10 sene önce firmamızın mühendislerinden cafer bey ümraniyede gündüz vakti firmamızın arabasına yardım amaçlı aldığı bir kişi tarafından burundan ne koklatılarak bayıltılıyorsa ondan bayıltılarak polonozköyde ormana bırakılmıştı.zaman kötü dikkatli olmak lazım.

Tarih: 15 Ekim 2009, 22:04 - İp: 88.***.**9.141
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

Kollamak lazım

Tarih: 15 Ekim 2009, 22:07 - İp: 78.***.**3.44
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

şanslıymış organlarını çalmamışlar canlı yedek parça mukabili

Tarih: 15 Ekim 2009, 22:08 - İp: 81.***.**7.8
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Eskiden otobüstede trende de yaparlarmış öyle..Adam topkapıdan çıkınca uyudumu taa afyonda kendine gelirmiş gali..Pazarlamacılar anlatırdı eskiden,çantayla gezen pazarlamacılar, otobüsle felam gidenler..
Öyle her kavşakta da birşey almayın aldırmayın, yemeyin işte.İtaliayı geçti gali vaziyet.Orada da kamera alanlara içine kum talaş koyup satarlarmış, karton cigaralar da hakeza imiş..

Tarih: 15 Ekim 2009, 22:08 - İp: 88.***.**7.56
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 15 Ekim 2009, 22:47 - İp: 85.***.**2.241
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Dikkat et sende emmi gülme bak,sık seyahate gidiyorsun emme,şuraya bir çövdürüverem diye dursan matirikisinle, gitti araba karsa marsa anında..

Tarih: 15 Ekim 2009, 23:06 - İp: 85.***.**5.170
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ben kimseye yardım etmem. Kimseyi arabaya almam. Asla ve kat a.

Tarih: 16 Ekim 2009, 00:04 - İp: 85.***.**2.241
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Durum kötü,alma tabi.Bas git..

Tarih: 16 Ekim 2009, 02:31 - İp: 88.***.**8.182
bolubeyi
bolubeyi (üye)
Ankara / Amatör

3-4 sene evvel çok yakın bir arkadaşım ANKARA-ERYAMAN'da 23:00 sularında yol kenarında giderken bıçaklı 3 kişilik bir gurup tarafından zorla arabaya bindiriliyor. Cüzdan ve telefonu gaspedilip, atm atm gezdirilerek hesapları boşlatıldı. Sonunda da kendini gözleri kapalı olarak bir tarlada elleri ayakları bağlanmış halde buldu. neyseki iyi bağlayamamışlar, bir süre uğraşıp çözdükten sonra ulaştığı ilk yerden yardım isteyip polise başvurdu ama hiç bir sonuç çıkmadı...

Tarih: 16 Ekim 2009, 22:48 - İp: 78.***.**1.47
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Geçende gazetelerde vardı sanırım,yabancı uyruklu bir kadını başak şehir tarafına gidildiğinde bir hatlı minibüsçü şofer, herkes indikten sonra kadını boş alana götürüp tecaviz etmiş..,ne ayıp..

Tarih: 3 Aralık 2009, 14:58 - İp: 88.***.**2.249
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

yabancı neysede
borç verdiğim eş dost akraba beni dolandırıyorya..
en çok ona canım sıkılıyo..

azıcık arkadaşlık koklatıyolar.. sonra cüzdanımı boşaltıyolar..

geçen gün bende bizim köşedeki büfeyi dolandırdım..
tütün mamülü + ekmek 4,25 tutmuştu..
0,25 çıkışmadı.. sonra vereyim dedim. bi tüydüm.. tüyüş o tüyüş..
2 gündür uğramıyorum..

Tarih: 3 Aralık 2009, 16:38 - İp: 88.***.**2.250