Fotoğrafçılık Forumları
Dikkat Zaman Kötü
geçen akşam bir arkadaşımla konuştum arabası var servis çekiyor.bana birşeyler anlattı.arkadaşım dediki benim bir arkadaşım yolda rastladığı yaşlı bir kadını arabasın almış iyilik olsun diye evine kadar bırakmış kadın adama sen iyi birine benziyorsun sana bir şey ikram ediyim bari demiş bana iyilik yaptın çantasından çıkardığı bisküviti adama vermiş adam o bisküviti yemiş ertesi günü adamı orman kenarında bulmuşlar sadece donuyla pantalonu arabaı ne varsa almışlar,yaşlı kadın bir şebekenin üyesi imiş.bisküvitte atlara verilen ilaçı damlatmışlar.gene 10 sene önce firmamızın mühendislerinden cafer bey ümraniyede gündüz vakti firmamızın arabasına yardım amaçlı aldığı bir kişi tarafından burundan ne koklatılarak bayıltılıyorsa ondan bayıltılarak polonozköyde ormana bırakılmıştı.zaman kötü dikkatli olmak lazım.
Nasılsa gene geçeceksin oradan ama ,, hey sen diyecek büfeci,..Şabanemmide sigara alırken sirkeci hüdavendigar cadd tekel bayiinden para verdi,tekelcide şabanın 0,25 krş alacağı kalmış idi..Üç ikiyüzelli ise adam şabandan üçbuçuk aldı o günü..
Bende ekmek aldım dün başka bir fırından irice ekmek,bir lira verdim, para üstü vermedi emice,bizde ekmek bir lira dedi,,dedim ona gramı kaç bunun,gramı..Ve un rekoltesi..!!
[ekmek normalde fırınlarda 0,80 krş../ o fırından başka markete giden aynı ekmek markette 0,75 krş..*muamma durum*]
Ehliyet Almak Zorlaşıyormuş,yeni yasa çıkacak..
Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurs Yönetmeliği'nde değişiklik yapılacağı yönündeki açıklamalar patlamaya neden olmuş,millet yana yakıla ehliyet derdine düşmüş şu aralar..Birde trafiğe çıkacaklar cep tel ile konuşup,sonra kaldırıma çarparlar işte..Örnekleri bol.
[özellikle ev hanımlarının ehliyet almak isteyenler arasında ilk sırada yer aldığını ifade ediyormuş.]
rokomet sana gizli gülüyordum.bu gün burada güleceğim.veee
eeeuuiiii.. ıııı şey.. kem küm..
Roko varmı başka vukuatın esnaflı esnafsız vs,,eskiden ofset mak bilem karaborsa idi ne günlerdi beyav,,marklar konuşurdu almak içün,sessizde çalışırdı emme..O sektör bulgariyaya kaydı,takvim ilaç kutusu vs başka yerde dizgi baskıya nail olmaktadırlar.. Eskiden elinde kağıt,iplik,deri olan bayram ederdi,nakitsal kazançlardan..
Pazaremmi düşmedinmi daha yola,, sen cuma gelcen diye bir iki klap [clup] kapattık emme kapora geri alındı keza.. Salı sallanır ona göre..
olmamı.... tonla..
şu an hem sektör hem memleket can çekişiyor..
ama bazı bazı bu kaymalar krizler işede yarıyor..
bi ara "baskı işinde acayip kâr var" diye duyan atladı..
piyasa şişti.. iş ele ayağa düştü..
önüne gelen aldı ofsetini bastı baskını..
parası olan işi bilmeyen girdi
parası olmayan işi bilen girdi
şimdilerde millet eteklerindeki taşı döküp evine yazlığına çekiliyor..
buda bi nebze iyi oluyor.
artık bataklardanda umudumuzu kestik..
Ee işte durum bu zaman kötü..Edizun da matbaa işine girmişti eskiden fındıklıdaki [tophane yanı] büyük şirketlere iş basardı,o da kayıplarda, sektörde..
Bak kaç sene oldu; etlikteki seseka hast inşaatı sıfır temelde idi, orada da bulunduk gali,zamanında..Duruyormu bari ..
Senin yazlık akçakoca da mı,yakın ya size.. Bak eskiden davetiye kartvizit vs işi yapan emmiler startvyi alacaklar a.doğandan,,gazete işinide ondan alacaklarmış..Haberlere bir bak, ..
yaş işler..
demek sen etlik ssk nın temelinde bulundun du...
hastanemi yoksa ssk tesislerimi (depoları atölyeleri)
temelden sonna inşaatı bitti
birkaç yıl sonrada ben orda işe başladımdı.. ekg eeg falam filam cihazlarını bakım ederdim..
sonnacıma bıraktık elektronik tıbbi işlerini..
sen koza grubunu diyosun.. valla onlar iyi bi yel buldu açtı yelkeni.. davetiye işini bile bırakacaklarını duyuyoruz.. gaste,tv, maden derken aldı yürüdüler..
aah rahmetli ali amcam.. az iftarına gitmedim..
edisunu bilmiyorum..
uzanlardan sonna aydın doğan işinde tökezleyecekler gibime geliyor..
aydın doğanın arkası sağlam.. arkasında aslan gibi boğa gibi koç gibi amcası var.. bırakmazlar onun elini..
geri mesleğe mi dönsem diyorum.. ya adım döneğe çıkarsa.. baskı işleri bitmeye yüz tuttu da.. aynı fotoğrafçılık gibi oldu matbaacılık..
Aydıngere hiç gerek yok şabanemmi,, yolda bulsa insan bu ne yahu benzin doldurma aparatımı der geçer keza..
Roko hast sırıfdan inşaatı ve bitimi,teslimi yani..Yapılırken etfarında mecburen konteynırlar vardı prefabrik mukabili..O zamanlar nerde bilgisayar filan..Negatifleri bir bulunsa da gör bak eski angaraları sen..Kızılcahamamda bir ufak ücretli geçiş vardı gali,, bir de gerede,kasımda kar yağardı habire..Yeniçağda da kuş gözetlenirdi göl civarında..Hali hazırda da avlanılırdı bir güzel..Kalmadı artık av da mav da..
Sen işi değiştir en iyisi..

Altının ons'u beşbin dolara çıkacak ileriki yılarda da..Şimdi binikiyüz dolarcık onsu..

Eee, boşuna dememişler "zaman kötü kolla gözü". Bu zamanda babana bileme güvenmeyecen.
İlgili olabilecek konular
-
Senet Doldururken Dikkat Edilmesi Gerekenler
14 Ara. 2017, 11:37 green1987
2265614 Mar. 2020, 09:18
fotojenikkiz -
Manzara Fotoğrafı Çekerken Bunlara Dikkat!
24 Tem. 2018, 14:04 omaryayla
1496307 Ara. 2019, 00:24
ilhamid -
-
-
Evlenme Teklifi Edecekler Dikkat!!
23 Eki. 2017, 10:01 yemezlercici
0170823 Eki. 2017, 10:01
yemezlercici -
Hiti Termal Fotoğraf Yazıcı Alırken Dikkat!
20 Eki. 2016, 21:24 ottomans66
3487525 Ara. 2016, 12:55
djadem -
-
Kötü Fotoğraf Çektiğimi Düşünüyorum.
06 Haz. 2015, 14:42 parende_n
3227031 Tem. 2015, 16:50
fgorgun -
Tekrar Kadrajlamak Neden Kötü ?
16 May. 2007, 18:13 ocaklilar
403901226 Nis. 2015, 19:52
heartwhite -