Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
emmi sen arabayı satta
belki ikinci el temiz grand scenic bulursun 46 ya falan var idi geçende 2010 model.
emmi bi ara gel de kumköy emminin evine misafir olalım üç beş gün.
yidirsin içirsin yatırsın bizi.
hep sana misafir olacak değiliz ya.
hem gezeriz o yöreleri saros körfez çanakkale vs.
250 şer tl koyacak iki adam daha lazım emmi bize.
emmi adam şimdi tarikyada beyav. gidelim yazlığına bir zaman . ama ne zaman.
şimdi kendisi ile konuştum. şarj bitme mukabili oldu. KEza neden böyle oldu anlamadım.
Konyaya gitcezmi demekte kendisi. atarız dedim lazut hocanın tertemiz örtmenden kangosunun mazotunu. keza bizim arabalar gibi değil örtmen arabaları mis gibi kokmakta. Belki artık kokmamaktadır. KEza aldım hocanın parfümünü elinden.
neyse konyaya gitcez demi gali. siz eskişehere gıda gelin. Ordan sonrası şam yolu dümdüz. yüzer kaat katıştırsak yetermi emme yeme içme mukabili. yoksa 150 mi olsun.
farketmez emmi gideriz gali.
150 olsun da bol bol yiyelim emmi.
sen ben kumköy lazut mu kadro şimdi ?
emmi şimdide kumköyün şarzı bitti.
hep bizim gariban telefonun şarzı bitecek değil ya
demi emmi. lazut hoccnınım mazotu öleşem. .yidiğimiz içtiğimiz ortak olsun. hep sana yüklenmiyem gali. hatta lazut hocanın yidiğinide bölüşem. keza uzun yoldan gelmekte
lazut hoca çok yimiyor zaten belli ki.
Emmiler hele bi durun..
Bizim müdür iznini 15 ine kadar almış
Yarın yerime bakacak bi "adam" ayarlamaya çalışacam..
gözünüz aydın bu iş yattı emmiler.
tek tabanca da olsa giderim ben.
hııımm o zaman senin korsa ile giederiz gali. atarızmazotunu. 3 litremi yapmakta idi 200 km de.
Benim şarc bitmedi sizinkiler bitti gali..
Bakın gidilemeyecekse deyin baştan,bende o tarihlerde güneye gidip gelem bari,,çağıran çağırana zati ,illa foto çek diye..
Varmı benlen gelmek isteyen,,senin adın justinyen, emmiler..
Lazut sen şanssız adamsın emme kız olsa idin sen,bizim aramızda byn foturafçı olup resim çekerdin,,de mi..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165308 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -