Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
arabayı alem gideriz. lakin sadece ben araç ve şöfer sponsoru olurum. mazota karışmam keza.
diğer dediklerini annamadım.
arabayı ne zamat alıyorsun emmi.
camlara film yaptır ziebartta yahut 3m de.
orta koyulukta olsun.
bende grand sikenikmi alsam dedim sonra millet güler bana diyende vazgeçtim emmi.
zaten vazgeçmesem de yine almayacak idim lakin para yok çünkü.
emmi esasında adam başı 200-250 tl gibi para koysak ortaya 4 kişi mukabili.
her ay bir tur yaparız netekim. yimeli içmeli. yatma zaten hotel matruşkada.
ben varım emmi. adam başı katıp her ay gezelim gali.
camlar zati renkli olcek emmi.
emmi i30 cw de herbişey var bi hız sabitleme yok. almasammı acep.
grant sikenik güzel emmi kim niye gülsünkine.
ne biliyim emmi adamların tükanın önüne minibüs yanaşınca şoför mahallinden benim çıkacağım hiç akıllarına gelmez de ondan.
esasında güzel araç emmi.
yüksek arabadan normal arabaya geçince çok sıkıcı oluyor emmi.
keza ben q7 yi satıp corsa alınca öyle olmuş idi. birkaç gün alışamadım corsa ya. sanki herşeye alttan yukarı bakıyormuşum gibi bir his.
bende matriksten sonra iotuz alınca öylemi alcem acaba.
bakam gali hayırlısı. aslında biliyom ben alceem arabayı emmi naparsın kimse 23 ten fazla vermemekte .
öyle olur emmi.
otobanda bariyer seyreder durursun gali.
ankaraya ilk range rover ile gittiğimde manzarayı görünce sanki o yolu ilk defa gidiyormuşum hissine kapıldım. keza alçak arabada çevreyi hiç görmüyor imişiz.
emmi sen kırsallı adamsın bence alacaksan sikenik al. gerçekten güzel araba.
ben bile alırım belki.
emmi 23 vermekte konya röno. lakin 55 binlik reno var onlarda veremem üste o kadar para.
23 iyi vermekte imiş emmi.
demekki konya da kırsal yöre olduğuna göre böyle apık sapık noname arabaları kırsallılar seviyor ve harman parasını yatırıyor böyle ucubelere.
emmi 53 e ful alırsın işte. ordan burdan kırpma arabayı. tam arabanın zevk verecek detaylarını almıyorsun sen. 50 veren 3 daha verir.
50 de veremem. en fazla 20.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165208 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -