Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
ne iyi olurdu emmi.
Arkıdeş didime gitti geldi gali,43 bine mazıtlı yeni reno almış,arkası şiye benzeyen tipli olandan,,..
4~5 litre yaktım dedi yüz km de..Sende al dedi,, YAKUUMM dedim ona da..
Gel gidelim emmi,, tatile girdiniz zati,,ne korkuyorsun ki..Şam yolu dümdüz..Biryerden girer biryerde çıkarız..Teknelere meknelere bindirecem seni,,acaip ıssız koyları gezdireceğim,daha ne istiyorsun a be mübarek..Sevaba gircen işte..
ne sevabı emmi. sahilde ne sevap işlenirkine.
İşlenir emmi,,alışırsın gali..
Emmi senin kasa da dandik gibi bişi sanırım..

Tas tas ağuları içtim,sağ iken,, derdi eskiler..
.
okyanusmu bulunacak hep entel söylemlerde..gönül cür'et ediyor,şöööyle bir "ac-j-itasyon" dan başlayıp,kelime haznemizin derinliklerinde kaybolup giden üç-beş kelime daha sıralayıp...." seyyah oldum bu alemi gezerim " daha doğrusu gezdirdiler...gelgelelim " ihtiyarlık " denen şeye epey yakın namzet olarak,ayak uydurabilmem zor..az bir araba kullanarak yardımcı olayım arzumuz bile geri tepti.....gezin-tozun..yorgunluk çaylarınız benden..
Lazutun gök yüzü sevgisi..
.
Lazut burayı şimdi evden monitöründen sarı sarı görüyordur..Hüzmeleri göremiyordur..
Emmiler bugün sabah daha 9 idi müd yardımcısı bir arkadaş geldi
Ve ben daha iç bir şey söylemeden 2-6 arası benim yerime veklet eder misin dedi
devam etti ben de 7 si ile 15 arası dedi..
Yani emmiler kader beni meke gölüne doğru itiyor
Ama akşama ben tam olarak size söylerim..
kim kimi itmekte emmi. aannamadım.
kumköy emmi büro sorunsalını iyi işlemişsin.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165308 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -