Fotoğrafçılık Forumları
Altındeş,meke,göreme,konya Mantaliteleri
Gittik gezdik gördük,,meke ve çevresel talî yerlerde de yardımlarından dolayı mekici emmiye de teşk ler..
En güzeli de yerinde mevsimin taze lezzetli meyvalarını yemek idi..Hele de İvriz Ereğli/Halkapınar'ın sarı kirazları..
...
taytımı giyip geliyorum baba
köpük banyosu filam ha..
tam benlik
ama söyleyim pazarbey gelirse ben yokum..
taytla düşünemiyorum onu...
makinayıda taytın içine sokar şimdi bozulmasın diye..
Emmiler sizlerle uğraşacak vaktim yok. Keza keşfe gittik böyün. Keşifta cipiesli makinam ile fotolar çektim ve uydu mertebesinden çektiğim alanlara baktım. Dosyaya ekleyeceğim keza. HAvamı siz düşünün. Müşterilerden artık 2 kat para isteyebilirim.
emmi masaüstünün alt çıbığında görünen 11-Havız namlı klasörden fotolar eklesene.
yav emmi cipies kötü. amerika seni şu an her an izliyor. keza nereyi keşfettiğini de senden önce gördü.
ay başında hanımın arabanın cipies kayıtlarını vermişler şirketten. dakika ve saniye bazında nerden hareket edip kaç dk da gittiği, gittiği yerde kaç dk durduğu liste halinde yazıyor idi. vay vicdansızlar ecdadınız yokmu sizin demek zorunda kaldım.
emmi saf mukabiliyiz valla. hiç tikkat etmemiştim. o havuz şey... çocukların havızı . keza sen inanmazsın ama olsun.
genede şansımı deniyeyim.
emmi istersen kumköy emminin hardiskini ortak satın alalım. 500 sen ver 500 ben
bak havız fotosu.
kumköy emmi nerde ?
lakin şabanemminin de sesi çıkmamakta keza.
ikisi bir olup bir yerlere gitti bu emmilerin herhal.
emmi c.tesi günü altındeş yol ayrımından geçer iken vuvuzela öttürecem sana selam babında.
kulaklarını iyi aç.
kumköy emmi kartın üstüne yattı. gönder diyoz seferiyim demekte. alıp bünyamine göndercem kartı. keza lazım 8 gb kart. palaca falan gidersek.
okyanus,göynüm seni andı.."maydanoz" olmama gayretim akamete uğradı.." denişik " olacak demişsin alanya seferi için ; onun içünde bozüyük mukabili olmaz..kıyısından geçerken düdk çalmakla olmaz..iyi bir ziyafet çektir....kumköyden benimde haberim yok..didim didim diye diye bir haller olmuştu...
emmi trakya mukabillerinde yalınız başına.
yunanistana irtica mı edecek yoksa meriç nehrini yüzerek geçip.
donmasa bari.
yarın bende kırklarelindeyim.
bir arayım bari emmiyi.
buluşursak dönüşte pirzola yiriz sergen köyünün kasabında.
ıyyykk yiyin bakalım. emmi benim kartıda alda gönderim birine.
bak emmilerin birisi mesajla adres vircekti o virmedi. diğeri gönder bakrız dedi tatile gitti. bizim kart kuzu gibi yatmakta.
al kartı gönder bana ödemeli. sanada borcumuz arttı. unuttum sanma 2 tepligat parasını. vermiycem ama unutmadımda. borcum borç.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Arama Motoru Yok Mu Ben mi Göremedim?
21 Tem. 2009, 02:07 deskjet007
3165308 Eki. 2010, 19:31
kumköy34 -