Fotoğrafçılık Forumları
Açılımınız Batsın!!!!!!!!!!!!!!
Akepe iktidarı öncesine kadar dağda barınacak yer bulamayan çapulcu sürüsü akepe iktidarının basiretsizliği ve teslimiyetçiliği sayesinde şehirlerimize kadar inmiş dağdaki inlerinde ve hücre evlerinde kullanmaya cesaret edemedikleri ifadeleri büyük bir pervasızlık için adeta devletimize meydan okurcasına meydanlarda kameralar karşısında telafuz etme cüretinde bulunur olmuşlardır.
Ve ne acıdırki sadakati ihanetle karıştırıp, gazi ile teröristi bir tutan bay Tayy-ip ve havarisinin türlü söylemlerle ambalajlayıp anaların göz yaşı dinecek diyerek kutsamaya çalıştıkları ihanet projesi kapsamında Haburda hukuka takla attırırcasına ''pişman değilim'' diyenlere ''sen pişmansın'' diyerek ''bizi imralıdaki köppek! gönderdi'' diyenlerede ''yok sen geldin'' diyerek etkin pişmanlık yasasından faydalanmaları sağlanmasıyla iyice cesaretlenen terör örgütü dağlarda yapamadığı eylemlerini şehir merkezlerine kaydırmış ve iki gün içerisinde 8 vatan evladı şehit edilmiştir.
Peki aziz vatanımızın topraklarında tam bir kaos ortamı hüküm sürerken devlet yönetimini elinde bulunduran bay Tayy-ip ve taifesi ne yapıyor?
TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!
Mechul umarım çok yakında başına bi şeycikler gelmez..
Durup durup acaip sallıyosunuz ya o açıdan dedim..
asalım.
Demokrasi arkadaşım Demokrasi. Bunu göremeyecek birşey yok. Bir taraftan demokrasi sağlanmaya çalışılırken bir tafartan da bu yaptırılmamaya çalışılıyor
Bahsettiğin demokrasiyi akepe kongrelerinde bay Tayy-ipin ada(mı)yına rağmen seçilen il ve ilçe başkanlarını ''ya siz istifa edin yada biz sizi görevden alacaz'' diyerek istifaya zorlayan bay Tayy-ipmi sağlayacak!!!
Arkadaşım bu ülkede yaşanan demokrasiyi anlayabilmen için terör suçundan hükümlü olanların milletvekili dahi olabildiğini
ve canı isteyenin istediği zaman kameralar karşısında kalkıp ağzından salyalar akarak tabi olduğumuz devletimize nasıl küfür ettiğini görmen gerek.
Hadi vatandaşın biri bana dünya üzerinde cezaevindeki terör suçlusunu milletvekili yapan, devletine karşı yapılan küfürler karşısında her hangi bir yaptırım uygulamayan demokrasi örneği bir başka ülke göstersin.
Bu iki örnek bile bu ülkede demokrasinin ağa babasının yaşandığının ispatıdır. Bunları göremeyipte demokrasi çığırtkanlığı yapan pukaka ve akepe için demokrasi tranvaydan pardon araçtan öte birşey değildir.
Lazut salladığımızın ucunda sallanan siz olmayasınız
#mechul75' tarafından 30.12.2009 00:36:19 tarihinde düzenlendi.
mechul75...
tüm kalbimle katılıyorum...
Valla arkadaşım sana ne anlatsam boş. Görmek istediğin taraftan bakarsan öyle görürsün. Bu dediğin olay dünyanın her yerinde var, bir tek beğenmediğiniz İran hariç. Anayasa!!! Darbeyle kurulmuş bir anayasa ile yönetildiğimizi unutma. 5 yıldır değiştirelim diye söyleyenlerin dilinde tüy bitti. Ama yooook, neme lazım. Birileri bu anayasadaki açıklardan faydalanacak ya, değiştirmeye kim yanaşır?? Eee haliyle de bu anayasaya uygun olarak pkk iti köpeği çıkar tv. de radyo da bas bas bağırırlar. Neden?? Mevcut anayasa buna müsait!! Değiştirmekten kaçan kim?? dennis ve ortağı bahçesiz.. Neden kaçıyorsunuz, gelin değiştirelim, yeni bir anayasa taslağı hazırlayalım?? Sizin yaptığınız anayasayla olmaaaaazzzz... Ee siz yapın o zaman?? Yok, sen yap biz sadece okuyalım, sonra meydanlarda bitarafımızı yırta yırta bağıralım çağıralım. Yalnışları değiştirmek, fikir üretmek yerine bi karalama kampanyası oldu bitti. Siz her lafınızda tayy-ip diyeceğinize, biraz da şu üretmesiz kısır muhalefeti ele alsanız?? Ama yok, nerdeeee. İnsan hiç tuttuğu takımı pardon partiyi eleştirir mi?
birolbozkurt hayatında bir kez olsun anayasayı baştan sona okudunmu ?
okyanus, illaki sonuna okumam gerekiyor mu? Ben bir vatandaşım, hukukçu değil. Anayasayı sonuna kadar okumam gerekmiyor. İlgili kısımlarını maddelerini bilmem kafi benim için. Burada onu okudun bunu okumadını tartışmayacağım seninle. Kaldı ki böyle bir tartışmanın içinde olmayıda hiç istemezdim ama meydan çok boş gelmiş size. Hani ağzı olan konuşuyor diyorlar ya, o misal olmuş burası biraz. Aslında herşeyden çok site yönetimi böyle bir sitede siyaset,din,dil,ırk vs. konularına yer vermemeli bile bence. Eminim ki bir çok kişide buna katılacaktır. Neyse, siz aranızda konuşmaya devam edin. Ben artık cevap vermeyeceğim.
Anayasanın değişmesi gerektiğini bilerek mi söyledin yoksa bilmediğin halde mi söyledin onu anlamak için sordum sadece.
Anayasanın sence hangi maddelerinin değişmesi gerekir ve neden ?
tayipin meclis konuşmasında canlı yayında izledim,meclis başkanına sen mi susturacaksın yoksa benmi susturayım dedi.herkese meclis başkana,cumhurbaşkana fırça atabilecek yapıda bir insan.kendini onların önünde görüyor.eleştiriye tahamül edemiyor.
Tabi tayyar herkese fırça atabilir.
çünkü kendini c.başkanı sanan zatı da tayyibin iki dudağı seçmiştir.
meclis başkanının kaderide tayyibin iki dudağı arasındadır.
bunun adı da demokrasidir. zuhahahaa