Fotoğrafçılık Forumları
Açılımınız Batsın!!!!!!!!!!!!!!
Akepe iktidarı öncesine kadar dağda barınacak yer bulamayan çapulcu sürüsü akepe iktidarının basiretsizliği ve teslimiyetçiliği sayesinde şehirlerimize kadar inmiş dağdaki inlerinde ve hücre evlerinde kullanmaya cesaret edemedikleri ifadeleri büyük bir pervasızlık için adeta devletimize meydan okurcasına meydanlarda kameralar karşısında telafuz etme cüretinde bulunur olmuşlardır.
Ve ne acıdırki sadakati ihanetle karıştırıp, gazi ile teröristi bir tutan bay Tayy-ip ve havarisinin türlü söylemlerle ambalajlayıp anaların göz yaşı dinecek diyerek kutsamaya çalıştıkları ihanet projesi kapsamında Haburda hukuka takla attırırcasına ''pişman değilim'' diyenlere ''sen pişmansın'' diyerek ''bizi imralıdaki köppek! gönderdi'' diyenlerede ''yok sen geldin'' diyerek etkin pişmanlık yasasından faydalanmaları sağlanmasıyla iyice cesaretlenen terör örgütü dağlarda yapamadığı eylemlerini şehir merkezlerine kaydırmış ve iki gün içerisinde 8 vatan evladı şehit edilmiştir.
Peki aziz vatanımızın topraklarında tam bir kaos ortamı hüküm sürerken devlet yönetimini elinde bulunduran bay Tayy-ip ve taifesi ne yapıyor?
TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!
@mechul75 a bu konuda katılıyorum
meçul emine ayna dağa çıkmak istiyormuş. Ocakta toplanıp şunu dağa çıkarıverinde kurtulalım. Ne yapacağınız size kalmış.
Kahpe terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen 8 Vatan evladının vatan toprağıyla kucaklaştığı bugünlerde ihanet cephesi hükümetinin etkili ve yetkili isimleri adeta terör örgütünü ve onun siyasi kanadını aklama yarışı içindeler.
Malum ihanet cephesi hükümetinin yetkili ve etkili isimlerinden biride terörist cenazelerinde göz yaşı dökerken görmeye alışık olduğumuz bülent arınç malum sn. arınçın duygu dolu olduğunu cümle alem herkes bilir! Lakin sn. arınçın civan gibi!!! 7 vatan evladının ardından ağladığını göremiyorum.
Tabi ne önemi var onun için cenazelerinde ağlayıp aklamaya çalıştığı bknz kahpe terör örgütü yandaşları tarafından şehit edilen Cengiz'lerin ve Serap'ların!!!
abi adam doğru söylüyor. hemen kesin yargıya bağlamamak lazım..az bekleyelim bakalım altından ne çıkacak..
bende şaşırdım doğudan değilde tokattan olayın olmasını..
halbuki o bölgenin insanlarını az çok tanırım...
pisikopat derecesinde miliyetçilerdir..
o bölgede hala kan davası bile vardır ve orası karadeniz..
yani olayların çıkması muhtemelen en az olan bölgelerdir..
bende sayın arınç gibi ilşkillenmiştim..
bekleyelim bakalım ne çıkacak.. (içinizden çok beklersin gibi şeyler dediğinizi duyar gibiyim)
Neredeyse pukaka yı sütten çıkma ak kaşık ilan edecez!!!
Remi Tokat pukakanın karadenize geçiş için kullandığı TEK NOKTADIR!
Terör örgütünün bugüne kadar karadenize geçiş yapamıyor olmalarınıda Tokat insanının senin deyiminle pisikopat derecesinde miliyetçi olmalarından olsa gerek!!!
Evet çok beklersin!
Haburda hukuka takla attırarak teröristleri kahramanlık mertebesine çıkaran ihanet cephesi hükümetinin bu olayda terör örgütünü aklamaya çalışmalarından normal birşey olamaz. Zira bunun aksini düşünmek açılım dedikleri ihanet projesinin iflasının resmi ağızlardan ilanı olur.
"TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!"
Bu ifade doğru olabilir,itirazım yok.Ama bir de hangi ortamlardan beslenip serpildiğine de kafa yorsak diyorum
En büyük keyfim sabahları vapurda gazete okumaktı.
Ağlamaktan, gözlüklerin arkasına saklanıp ağlamaktan gazete okuyamıyorum artık.
Şerefsizlerde nasıl bir kindir yarabbim, saldırı yerinde 300 boş kovan bulunmuş. Her bir şehitin vücuduna 10'dan fazla kurşun isabet etmiş.
Şerefsizlerin tek yaptığı pusu kurmak ve kaçmak.
Heleki bir şehitin 120 lira aldığı asker maaşının 100 lrasını anasına gönderdiğni okuduktan sonra ben koptum artık.
Buda bir öğrencinin mektubu: okuyun lütfen:
-------------------------------------------------------
GAZETENİZDEKİ haberi görünce içim acıdı, hayatımda hiç böyle olmamıştım.
Millet olarak şehit haberlerine duyarsızlaşmıştık ama bu farklıydı.
Şehit Fatih, aldığı 120 liralık er maaşının 100 lirasını annesine gönderiyormuş.
Ben hem öğrenim kredisi hem de liseyi birincilikle bitirdiğim için özel burs alan 21 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.
Ailemle yasadığım için çok harcamam olmuyor.
Rica etsem, Fatih'in annesinin varsa hesap numarası ya da ona bir şekilde ulaştırabileceğim bir yol varsa bana iletir misiniz?
Kenarda biriktirdiğim 150 liramın 50 lirasını Fatih'in yerine onun annesine bu ay ben göndermek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
#sultann' tarafından 10.12.2009 14:11:14 tarihinde düzenlendi.
Rica etsem, Fatih'in annesinin varsa hesap numarası ya da ona bir şekilde ulaştırabileceğim bir yol varsa bana iletir misiniz? Kenarda biriktirdiğim 150 liramın 50 lirasını Fatih'in yerine onun annesine bu ay ben göndermek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Nasıl bir şeydir bu yahu..
Allah'ın belaları... Cahil, Allah korkusu olmayan kuş beyinliler..
Aferin AKP'ye
Neden mi ? Bu kadar nefret etmiyorduk, hiç bu kadar hırslanmamıştık, şimdi faşist bir duyguyla hem de, nefret ediyorum hepsinden....
Eğer Akepe açılım yapmasaydı , bu kadar hırslanmayacaktım...
Tokat'taki saldırıyı PKK üstlendi
Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen haber ajansının iddiası.
10.12.2009 15:27
Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen haber ajansının geçtiği bilgiye göre Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 askerimizin şehit olduğu, 3 askerimizin de yaralandığı saldırıyı PKK üstlendi.
Altından ne çıkacak diyen arkadaşlara ithafen.
Bunun altından da ergenekon çıkartamadığınız için sizin adınıza üzgünüm.
8 vatan evladının şehit edildiği saldırıyı ağız birliği ertmişçesine provakasyon olarak tanımlayıp terör örgütünü aklama gayreti içinde olanların kahpe saldırıyı aklamaya çalıştıkları kahpe terör örgütünün üstlenmesini nasıl yorumlayacaklar?bknz.
Bu saldırıyı provakasyon olarak tanımlayıp kahpe terör örgütünü aklamaya çalışanlar ülkenin çeşitli yörelerinde pukaka s(g)özcüleri olan dtp lilerin himayesinde gerçekleştirilen insanların diri diri yakıldığı gösterileri kime mal edecekler.
Dün özel aflarla zanagilleri salıveren, kabile devletlerinde bile görülmemiş bir uygulamayla haburda oynanan çadır tiyatrosu sonrası dağdan inen 3-5 iti kahramanlaştıran zihniyetin nasıl bir provakasyon yürüttüğünü neden görmüyorsunuz.