mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Açılımınız Batsın!!!!!!!!!!!!!!

Akepe iktidarı öncesine kadar dağda barınacak yer bulamayan çapulcu sürüsü akepe iktidarının basiretsizliği ve teslimiyetçiliği sayesinde şehirlerimize kadar inmiş dağdaki inlerinde ve hücre evlerinde kullanmaya cesaret edemedikleri ifadeleri büyük bir pervasızlık için adeta devletimize meydan okurcasına meydanlarda kameralar karşısında telafuz etme cüretinde bulunur olmuşlardır.

Ve ne acıdırki sadakati ihanetle karıştırıp, gazi ile teröristi bir tutan bay Tayy-ip ve havarisinin türlü söylemlerle ambalajlayıp anaların göz yaşı dinecek diyerek kutsamaya çalıştıkları ihanet projesi kapsamında Haburda hukuka takla attırırcasına ''pişman değilim'' diyenlere ''sen pişmansın'' diyerek ''bizi imralıdaki köppek! gönderdi'' diyenlerede ''yok sen geldin'' diyerek etkin pişmanlık yasasından faydalanmaları sağlanmasıyla iyice cesaretlenen terör örgütü dağlarda yapamadığı eylemlerini şehir merkezlerine kaydırmış ve iki gün içerisinde 8 vatan evladı şehit edilmiştir.

Peki aziz vatanımızın topraklarında tam bir kaos ortamı hüküm sürerken devlet yönetimini elinde bulunduran bay Tayy-ip ve taifesi ne yapıyor?

TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!

Tarih: 9 Aralık 2009, 01:45 - İp: 88.***.**1.29
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

demek kütahyayı bila ulusalcılar istila etti.
işiniz zor emmi kendine yer beğen.
iran almaz zati sizi. s.a. belki alır.

Tarih: 18 Aralık 2009, 20:58 - İp: 78.***.**9.45
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yok emmi ne gelmesi. bu ulusalcı iyice azıttı. ağı katar aşıma gelince. gene en iyisi sen bana balık ekmek söyle. ulusalcıya güven olmaz. ülke gibi satarlar anında beni.

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:00 - İp: 78.***.**3.205
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gel de kıztaşında paça içersin bol bol,,kuvvetlidir emme..Balığı ben yapacam emme durmuyorsun ki bir yerde..Şimdi güzel bir künefe olacakki iki dane sıcak tabakta yenilecek bu havada..

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:11 - İp: 88.***.**5.164
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ıyyyk.emme amma yemek zevkinizvar ya. yemem ben öyle şeyler.

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:16 - İp: 78.***.**3.205
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ee ne yirsin sen de,, hep tavık mavık,pide olmazki,, bağırsaklar ve emalar olur sonra..

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:21 - İp: 88.***.**5.164
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bişe olmaz emmi.

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:26 - İp: 78.***.**3.205
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Olmaz ki ile olmuyor bu işler,, ağır ağır yerleşir, se yek dubara hesabı be emmi..

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:28 - İp: 88.***.**5.164
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi hd mukabili uydu alemmi.

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:31 - İp: 78.***.**3.205
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Geç bile kaldın..
benimki hâla fab da,gidip almadım emmi..
Kaybım olmaz,yeni versiyonu çıkar onu verirler gali,,Mart ayından beri gidip alacağım HD lisini..

Kargoyla yollarlar sana gidip konuşayım da fab da..Al tabii..

Tarih: 18 Aralık 2009, 21:55 - İp: 88.***.**5.164
fatihay
fatihay (üye)
Van / Meraklı

tebrikler pazar ve kumköy,

topiğin üstüne limon suyu sıktınız (daha makbulü vardı ama uygun gelmedi, bir beden düşüğünü aldım size)

DEDİĞİM GİBİ MESELEMİZ akp DEĞİL, MEMLEKET. AMA ŞU GÜZELİM SİTEDEKİ ARKADAŞLARI BİLE BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜĞÜNE GÖRE rte NE YAPSIN ASKER NE YAPSIN HALK NE YAPSIN. BİZİM GENİMİZDE VAR İT GİBİ DALAŞMAK, BİRBİRİNİ YEMEK, NEYE GEREK ADAM GİBİ TARTIŞMAK, YAŞAMAK.
PARTİ SÖZCÜLERİ GİBİ KONUŞMAKLA MECLİSİN 1:50 ÖLÇEKLİ CÜCÜĞÜ GİBİ OLUYORUZ. ONLAR VARDI MI BİR YERE BİZ VARALIM.
Neyse bu topikte gider güme.

Saygılar.

Tarih: 18 Aralık 2009, 22:09 - İp: 88.***.**7.171