Fotoğrafçılık Forumları
Açılımınız Batsın!!!!!!!!!!!!!!
Akepe iktidarı öncesine kadar dağda barınacak yer bulamayan çapulcu sürüsü akepe iktidarının basiretsizliği ve teslimiyetçiliği sayesinde şehirlerimize kadar inmiş dağdaki inlerinde ve hücre evlerinde kullanmaya cesaret edemedikleri ifadeleri büyük bir pervasızlık için adeta devletimize meydan okurcasına meydanlarda kameralar karşısında telafuz etme cüretinde bulunur olmuşlardır.
Ve ne acıdırki sadakati ihanetle karıştırıp, gazi ile teröristi bir tutan bay Tayy-ip ve havarisinin türlü söylemlerle ambalajlayıp anaların göz yaşı dinecek diyerek kutsamaya çalıştıkları ihanet projesi kapsamında Haburda hukuka takla attırırcasına ''pişman değilim'' diyenlere ''sen pişmansın'' diyerek ''bizi imralıdaki köppek! gönderdi'' diyenlerede ''yok sen geldin'' diyerek etkin pişmanlık yasasından faydalanmaları sağlanmasıyla iyice cesaretlenen terör örgütü dağlarda yapamadığı eylemlerini şehir merkezlerine kaydırmış ve iki gün içerisinde 8 vatan evladı şehit edilmiştir.
Peki aziz vatanımızın topraklarında tam bir kaos ortamı hüküm sürerken devlet yönetimini elinde bulunduran bay Tayy-ip ve taifesi ne yapıyor?
TERÖR DEMOKRATİK ORTAMLARDA DAHA RAHAT HAREKET EDER!!!!
Bu ifade doğru olabilir,itirazım yok.Ama bir de hangi ortamlardan beslenip serpildiğine de kafa yorsak diyorum
Terörün beslendiği ortamlar araç olarak kullanılan demokrasi söylemleri altında oluşturulur.
Abd demokrasiyi getiriyorum diyerek girdiği Irak'ta 1,5 milyon müslümanı katledip ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit eden bir yapılanmanın yalunu açtı. Şuan Irak'ta terörün can almadığı bir gün geçmiyor.
Malesefki aziz vatanmızdada terörün besleneceği ortamlar araç olarak kullanılan demokrasi sözcükleri ile oluşturuluyor.
Buna örnek olarak ihanet cephesi hükümeti tarafından demokrasi kılıfı altında taş atan çocuklarla ilgili yasada yapılacak değişiklikle çocukların kolluk kuvvetlerini taşlamasının önünün açıldığı gibi terör örgütü eylemlerinde çocukları kullanmaya yöneltiliyor. Bugün devlete taş atmaya sevk edilen ellerin yarın devlete kurşun sıkmayacağını söyleyebilirmisiniz.
Oysa geçtiğimiz aylarda Adana Valisi taş atan çocukların ailesinin yeşil kartları iptal edilsin demişti. Bencede yapılması gereken bu ve buna benzer bir yaptırım olmalıydı. Belki yeşil kartını kaybetme korkusundanda olsa taş atan çocukların aileleri çocuklarının istismarına musade etmezdi.
Netekim demokrasiyi tranvaya benzetip işimiz bittiğinde ilk durakta ineriz diyen bay Tayy-ip için demokrasinin amaç olduğunu kimse söyleyemez. Ayrıca devlete karşı yapılan suçlarda hoşgörünün sınırlarını zorlayan bay Tayy-ipin kendisine yapılan en küçük eleştiriye karşı dava açması bay Tayy-ipin demokrasi anlayışı hakkında yeterince fikir edinmemizi sağlıyor.
Ne açılımı içime sindirebiliyorum.
Ne bu canım şehitleri..
Ne de bu kalleşleri..
Açılım olmayacak diyelim. Hiç bu mevzuu gündeme gelmedi diyelim.
Bu saldırı olmayacak mıydı?
Başka kalleş pusular olmayacak mıydı?
Dünden beri ne değişti? O öyle olsa, bu şöyle olsa, ne değişirdi?
Yazayım mı cevabı? KOCA BİR "HİÇ"..
Boşuna feryad etmeyin arkadaşlar!
Eskiden beri sürdürülen politikalarla terör bitmiyor.
Kalleşler gelir, vurur kaçar. sonra TSK dağlara operasyon yapar, fazlasını LEŞ haline getirir kahpelerin..
Ama kökleri kurumaz, bitmezler.
Bu terör bitmez!!
Açılıma hayır derken, neye "evet" dediğimizi de söyleyelim.
Yani çözüm ne??
Savaşarak bitiyor mu? Yahu adamlar yüzüyüze savaşmıyor, korkak bunlar.. Bunlar kalleşce pusu kurup kaçıyor.
Kim ile savaşacan?
ortada düşman yok ki?
çünkü düşman ŞEHİRDE..!!!
dÜŞMAN HER YERDE!!
Aramızda..
Sokakta..
Birahane ve pavyonlarda..
Okulda..
Her heryerde..
Mikrop sızmış vücuda..
Patlat kendini imha et!
Açılım destekçisi değilim, bu hainlere ödül vermek hiç içime sinmez!
Ama Mechul kardeş, silahla terör bitmiyor. Eğer biter diyorsan, lafım yoktur başka..
Terör, akıllı mücadele ile çözülür. Açılım denen şeyin adalet çerçevesinde yapılmasıyla çözülür.
Silahla biter diyorsanız, benden PES..
ohh serinledim!!
gerçi çok ama çok geç alınmış bir karar..
yine de çok sevindim buna..
-------------------
gelişmeleri takip ediyorum da..
şimdi sağ kalan milletvekillerinin farklı farklı secenekleri var.
tabii bu karar hiç hoşlarına gitmedi. canları sıkıldı.
ama anlayamıyorum ben, anlayamıyorum!
türk siyaset dünyasında hiç ama hiçbir parti bunlar kadar istismar etmedi. bunlar kadar haddini aşmadı. bunlar kadar tehdit oluşturmadı.
erbakan'ı bile zamanında, rahat nefes alamadan anında göndermişlerdi.
bu DTP için neden bu kadar beklendi?
#panctom' tarafından 11.12.2009 21:03:27 tarihinde düzenlendi.
açılımı istemeyenler:
PKK, MHP, CHP
aralarına eşittir koymak lazım bunların. Bunlar için terör sürsün oy gelsin eroin uyuşturucu paraı gelsin. Oh ne ala.
Gitsinler şehit cenazelerinde kırılası parmaklarını parti işareti yaparak milleti galeyana getirsinler. Utanmaz arlanmaz herifler.
Mİllet uyandı artık. Kimin ne olduğnuu biliyor. Bu pkk li deyyusların kimlerle işbirliği içinde olduğunu biliyor. Terörün niye bitirilmediğinide biliyor. Kimlerin beslendiğini biliyor. Şehit analarının mesajları bunu açıkça milletin gözüne soktu. Zavallı acılı insanlar bile bizim salak muhalefet gibi hareket etmek yerine tam tersine aklı selim ile açılımın devam ettirilmesini istediler.
Bir sözüm de Kürtlere. Aklınızı başınıza alın. İçinizden çıkan bu hainlere gerekli dersi verin. Bu sizin için son fırsat. Bakın içimizdeki en az pkk kadar tehlikeli hainler 80 öncesi oyunları bu sefer Kürt Türk diye oynama hevesindeler. Bu oyuna gelmeyin. Aklınızı başınıza alın. Dtp nin Kürt halkı için kaçırdığı barış fırsatını siz değerlendirin.
Provakasyonlara asla gelmeyeceğiz. Kim ne derse desin. Ne kadar acı çekersek çekelim. 80 öncesindeki sağ kesimi düşünün .vatan elden gidiyor, moskova olacağız. veya diğerleri fasizmin ayak sesleri geliyor. Şimdide aynı oyunlar. Yazıkkı bizim milliyetçi kesimimiz 80 öncesi geldiği oyuna en azından bir kısmı için gelmek üzere. Çektikleri acılar yetmiyormuş gibi. 80 de kaç tenesi zindanlarda çürüdü, kaç tanesi asıldı. ve nasıl olduda yıllarca süren terör bir günde tamamen bitti.
Acaba şimdide hedef bumu. Chp li vekilin dediği gibi yeni bir darbemi.
Ama Mechul kardeş, silahla terör bitmiyor. Eğer biter diyorsan, lafım yoktur başka..
Mustafa Kemal (Panctom) kardeşim ihanet cephesi hükümeti iktidara geldiğinde bu ülke sınırları içerisinde pukaka eylem yapamayacak düzeye gelmişti. Buda ihanet cephesi hükümeti öncesi iktidarda bulunan siyasi partilerin terör politikalarında sıfır tölerans ve kolluk kuvvetleriyle uyumlu hareket etmeleri sayesinde olmuştur. Bu uyum askerin silahlı mücadelesine siyasi otorite tarafından yasaların etkin bir şekilde işletilmesiyle sağlanır.
Malesefki bugün iktidarı elinde bulunduran rejim karşıtı siyasi irade tarafından bilinçli olarak* bu sürecin terse işletilmesi suretiyle yetkileri kısıtlanarak etkisiz hale getirilen kolluk kuvvetleri olmuş bununla birlikte terör örgütü üyelerine sağlanan imtiyazlarla terör örgütü pukaka cesaretlendirilmiştir. Terör örgütünün eylemlerini şehir merkezlerine kaydırmasının en büyük etkeni budur.
Terör, akıllı mücadele ile çözülür. Açılım denen şeyin adalet çerçevesinde yapılmasıyla çözülür.
Elbetteki terörle mücadelede akıllı hareket edeceksin. 30 yıldır mücadele ettiğimiz terör karşısında en etkisiz kaldığımız dönem (2002 - ......) ihanet cephesi hükümeti dönemidir. Şimdi terörle mücadele konusunda en akılsız hareket eden hükümetin kim olduğuna var sen karar ver. Barış savaşlarda aranan bir yoldur. Terörle barış teslimiyetten öte bir şey değildir. Ve tarih teröre teslim olmuş bir ülkeyi bugüne dek yazmadı!!!
açılımı istemeyenler:
PKK, MHP, CHP
Madem pukaka açılım istemiyor?
Neden onların habur'da kahramalar gibi karşılanmasının yolunu açıp çadır tiyatrosu oynattınız.
Neden ''sayın'' dediğiniz pukaka lideri bebek katili apo denen köpekten gelecek yol haritasını beklediniz?
Neden onun yatakçısı barzani çapulcusuyla kardeş olduğunuzu ilan ettiniz.
Neden Irak'tan ve adını zikretmek istemediğim kabile devletinden gelen haberlerden mutluluk duyduğunuzu açıkladınız?
Bu konuda sana onlarca madde sayarım apışıp kalırsın.
Ama apışıp kalmadan önce istersen birde açılım dediğiniz isimsiz çocuğu kimlerin desteklediğine bakalım.
Ab, abd, akp, dtp, barzani, ermeni ve rum
Şimdi bunların bu ülkenin hayrına olacak bir projede yer almalarının mümkün olup olmadığını sen bana söyle!
Açılımı MHP-CHP ve son kamuoyu yoklamalarına göre milletimizin %70 i istemiyor.
AKP bence tam anlamıyla DTP'yi arkadan vurdu.
Açılım diyip cahil DTP seçmeninin oyunu almak istedi çünkü DTP'nin er ya da geç kapatılacağını biliyordu ya da kapatılması için gerekli düğme ondaydı ( Obama ile bir görüşme de var bu arada ilginç). İstediği kıvama gelince de kapattırdı.
Etnik siyaset yapsa da, ülkede sadece 1 kişi de destekliyor olsa bir siyasi partinin kapatılmasını yanlış buluyorum. PKK şerefsizce katletti son dakikada 7 askeri,kapattırma kararını duygusal bir düzleme nakletti ve nihayetinde kapatıldı. PKK hayatımızdan çık artık,bırak bu vatanın yakasını.
Çok üzülüyorum iç sorunları düşündükçe. Kaygıma engel olamıyorum.
AKP bence tam anlamıyla DTP'yi arkadan vurdu.
Akepenin bunu yapması mümkün değil zira dtp bir anlamda akepenin tutunduğu tek dal konumunda! Daha açık bir ifadeyle dtpnin kapatılma kararından sonra dtp lilerin tepki istifalarıyla meclisten çekilmeleri halinde TBMM nin üye tam sayısının %5e yakın bir oranının boşalması söz konusu olacak buda erken seçimi gündeme getirir. Ülkenin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundursak akepenin erken seçimi göze alamayacağı aşikardır. Bu yüzden kapatma kararında akepenin etkisinin olabileceğini sanmıyorum.
ALLAH ÜLKEMİZİ KAZASIZ VE BELASIZ SEÇİMLERE ULAŞTIRSIN!!!
meçul hadi hepiniz dağa çıkın. kurtarın bizi bunlardan. vallahi ölünceye kadar tüm oyum sizinder.