Fotoğrafçılık Forumları
100 Volt
En çok gezilen yer olduğu için buraya açmaya karar verdim.Çünküüüü çooook acil..Bilgisayarımın kasasında, usb çıkışlARında ve metal olan her yerinde elektrik var.Hemde 100 volt gibi bir şey.Bilgisayarı topraklı pirizde kullanıyorum ve görünürde çıkık kablo da yok kasa içinde ..Peki nedendir bilen var mı
hocam yine atıyon gibime geldi bak biz senin adres topladıgın günleride gördük kayseriye gidemedigin günleride gördük hatta adresi kasıtlı yanlış verdigin günleride gördük
açtırma torbayı şimdi.
Aha bak tembelkus ne diyor biskuvit..Pover sipliyden mi ev elektirik tesistından mı..Hangisinden kaynaklanıyor..Nasıl anlayacam..
Ha şimdi aklıma geldi..Pirizden toprağa giden bir hat var..O topraklamam olsa gerek..Bu yeterli olur mu tembelkus..
Ana batuhan gelmiş..Yahu ben senin ipliğini pazara çıkarmamış mıydım..Şimdi yine geldin dikilldin karşıma ha.
hocam önemli olan pirizden topraga giden hattın nereye baglı oldugu yani hattın topraktaki ucunda bakır levha varmı yokmu oda dışarıdan bakınca anlaşılmazki.
hey gidi günler heyy tombalalı günler...biliriz biz seni hocammmmmmmmmmmmmmmmmm..iyiki varsın..
Nasıl prizden toprağa gidiyor anlamadım Toprak hattı olmayan yerde kullanmamınızı tavsiye ederim.
batuhan bey işlerini hafifletti izmire giderken bana ugrayacaktı ama ugrayamadı.kacak seni
E mübarek elbette o kablonun ucunda bir levha var..O kadar da değil.Beni çaorumlu zannettin sanırım
..
Sen de iyi ki varsın da liebster şöyle adam akıllı bir nik de bulsan çok iyi olacak hani
buldum fikrim geldi hatta lazutun bonusu nasıl..
hocam sen biliyorsunya yogun bir çalışma içerisindeydik çok şükür bitti hemde işlerde biraz yogundu ancak bitirdik hayırlısıyla gönlümüz rahat artık arkadaşların halini hatrını soralım biraz muhabbet edelim diye düşündüm ama sen gene herzamanki kavgacı halinle hoşgeldin bile demeden aldın sopayı eline vur da vur.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0559106 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
Nikon D7100 \ Sigma 17-70 Mm Af Sorunu
30 May. 2020, 10:23 yakup86