Fotoğrafçılık Forumları
100 Volt
En çok gezilen yer olduğu için buraya açmaya karar verdim.Çünküüüü çooook acil..Bilgisayarımın kasasında, usb çıkışlARında ve metal olan her yerinde elektrik var.Hemde 100 volt gibi bir şey.Bilgisayarı topraklı pirizde kullanıyorum ve görünürde çıkık kablo da yok kasa içinde ..Peki nedendir bilen var mı
power supply'da olabilir sorun..
başka prizlere takıp sorunun prizden kaynaklanıp kaynaklanmadıgını anlayabilrsin..
bilgisayarın en önemli parçası power supply'dır dandik power takmayın.. evi bile yakarsınız
lazut hakkını helal et.aslında baya iyi bir insandın..
Statik elektrik var.Dikkat edeceksin.Tüm donanım yanar.
Aman.Power Supply'a kazaen cımbızla vb cisimle dokundun mu GÜM evin sigortası ana şalterden atar.
Bisquit farklı pirizlerde denedim..Hatta fişi ters çevirip yine denedim.Ama power supply de nedir ki? Şu elektriğe bağlı olan kısım mı?
Liebster çiçek istemem onları git ineklere ver..Sen iki dua edecen mi o yeter
Bu arada sen de hazırlansan iyi olur..
Yahu ne diyorsunuz siz arkadaşlar..Peki ne yapacam..
Onu da söyleyin bari
en iyi taktik benimki olsa gerek dua et cehenneme gitmemek için hemde cok ca...
Power Supply garantili ise değiştirin hemen..
Kasanın içindeki bir aparattır.Elektriği 220 V giren ve donanımlara düşük volt veren ekipman.Dandik ise zaten işin zor,iç aksama kadar yakar.
bilgisayarını fişten çek...
yarın kasayı götürüp yeni bir power suply taktır 20-30 USD civarına iyisini bulursun..
Bilgisayarını kapatsan bile içinde elektrik kalıyor.RAM'ler de bile az elektrik yüklü kaldığından RAM değişimi bir iki dakika sonra yapılıyor kasa da.
www.gold.com.tr
Buradan pavır sap'lar hakkında bilgi alabilirsin yarın.
Hakkınızı helal edin..
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0559106 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
Nikon D7100 \ Sigma 17-70 Mm Af Sorunu