Fotoğrafçılık Forumları
100 Volt
En çok gezilen yer olduğu için buraya açmaya karar verdim.Çünküüüü çooook acil..Bilgisayarımın kasasında, usb çıkışlARında ve metal olan her yerinde elektrik var.Hemde 100 volt gibi bir şey.Bilgisayarı topraklı pirizde kullanıyorum ve görünürde çıkık kablo da yok kasa içinde ..Peki nedendir bilen var mı
helal olsun biz gelmeden gömmeseler barii...ama biz gelinceye kadarda ceset şişer baya agır olur tasıması ne yapsakki yavvv..
töbe töbe allahım uzun ve saglıklı bir ömür versin kadim dostum sana..özür dilerim yaaaaa.....
İnşallah senin başına da stüdyondaki arka fon perdesi düşer de beraber gideriz sıratın yollarına diyeceğim ama sen gelme ben tek giderim..
kaliteli power supply al lazut
sistem özelliklerini yazarsan daha net bi power önerebiliriz..
eski bir pc ise 350wattlık gerçek bir power supply işini görecektir
töbe dedim hem studyolarımızda artık arka fon falan yok..bak barış cubugu verdim hemde parlement ama sen benide götürmüyon yanında olsun bende gelcemm
codegen frisby gibi marklardan uzak dur..
350 400 wattlık power'lara bakıyorum 2 sitede stotka yok görünüyor.. nette bulamıyorum büyük bir bilgisayarcıya gidip
asus
Fsp
tagan
enermax bunların herhangi birisinin 350 400 wattlıgını alabilirsin
son 2 marka pahalı markadır fsp kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum
selam lazut hocam
eger kasaya elektrik geliyorsa zamanla kasanin üst bölümünde bulunan power supply yani adaptörün oldugu bölüm tozdan tikanmistir zamanla bu toz adaptörün icinde oda sicakligindan nemden yagli bir tabaka olusturur ve elektrik kacagina sebeb olur eger degistirme imkani var ise degistirin yada belki güleceksiniz ama bir lastikciye gidin ve sadece adaptör bölümünü komprosör ile hava püskürterek temizlemeye calisin
ama bilgisayarin ic kismina dikkat edin
saygilar
paraya kıy bunu al http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2503
bilgisayarcı ısrarla "abi bak bizde 40ytlye şu power var taş gibidir bi şey olursa beni bul" tarzında konusmalar yaparsa o bilgisayarcıyı terket.. antalya'da benim başıma gelen bir durum.. ısrarla fsp istiyorum dedikçe adam en dandik power'ı satmak için yırttı kendini
Liebster dur karıştırma topiği..Bak sistemim yanacak valla yakarım seni ha.
Sevgili bisquit..Sistemim intel 2,6 ghz p4, anakart asus p4p800x, harddisklerim aşağı yukarı iki tane ve 400 gb..ramlerim 2x512 kingston 266 mhz..Monitörüm de plihiphs 107 e4
degiştir diyom su bilgisayarı artık emekli olmaz zamanı geldi gel benimkilerden birini satayım sana diyom dinlemiyonki................
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0559106 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
Nikon D7100 \ Sigma 17-70 Mm Af Sorunu
30 May. 2020, 10:23 yakup86