pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Boykot

Ya arkadaşlar. Bu site yaklaşık 125.000 üyeye sahip. Pekçok fotoğraçı için bu forum alacağı makinayı kesinliştirdiği yer. Ama hiçbir firmanın reklamı yok netfotoğrafta. Bu nasıl iştir böyle.
Sitenin de belli bir mali desteğe ihtiyacı vardır muhakak. Bunlar google reklamındanmı sağlanacak hep.
Büyük fotoğraf firmaları 3-4 bin trajlı dergileri dünyanın reklamını veriyor, belkide bu alanda en etkili sitesine reklam vermiyor.
BU böyle olmaz olmamalı. HEpsini boykot edelim. Akılları başlarına gelinceye kadar.

Tarih: 7 Nisan 2008, 18:21 - İp: 88.***.**7.43
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Hangi makineyi alacağıma NF ye üye olduğum zaman (yaklaşık 1,5 yıl önce) deneyimli üstadlarımızdan gelen tavsiyeler doğrultusunda karar vermiştim. Bununla birlikte sektör ile ilgili bilgi edinmeye çalışan arkadaşlarımızın uğrak yeri olan 125.000 üyeli NF ve benzer formattaki sitelerin sektöre sağladığı kazanımlar göz ardı edilmemeli.
Boykot kararı dağ-tavşan hikayesine benzermi bilmem ama üzerime düşeni seve seve yapmaya hazırım.
İlk iş olarakta DSLR makine alım işini askıya alıyorum.

Tarih: 1 Ekim 2008, 16:21 - İp: 78.***.**9.73
candost28
candost28 (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

öncelikle bu site için emek veren sitesine sahip çıkacak kadar gönül veren tüm arkadaşlar tebrik ediyorum.çok güzel bi site.inanıyorumki bu sitenin açılmasına karar verildiğinde nıkon canon vs. markalar siteye reklam verir düşüncesiyle karar verilmemiştir.
bu site paylaşım sitesidir.bu site emek sitesidir bu site bilgi sitesidir diye düşünüyorum.bundanda bence BÜYÜK!! firmalar bizim kadar faydalanmıyor.
muhakkaki bu sitenin baki olması için bir geliride olmalı.madem bu site bizim madem 125.000 fotoğraf sever buraya toplanmış ki toplananda marka için toplanmamış.
o zaman
sahip çıklıcaksa bence 125 000 kişi rahatlıkla sahip çıkabilir.fotoğraf aşkı markayla sınırlı değildir.fotoğraf her markada fotoğraftır.
eğer sorun sahiplenmekse buyun ,hep beraber sahip çıkalım.

Tarih: 1 Kasım 2008, 19:43 - İp: 88.***.**5.145
candost28
candost28 (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

unutmadan!
öyle bi sahiplenelimki fotografı ilgi duymana sevdirecek kadar sahip çıkalım.
tüm fikirler tartışılır.(amacımız foğrafsa tabi)

Tarih: 1 Kasım 2008, 19:46 - İp: 88.***.**5.145
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Adamların aklını başına alması için hepimize düşün görevler vardır eminim.

Tarih: 1 Kasım 2008, 23:45 - İp: 88.***.**8.197
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

Arkadaşlar burada bu firmaları boykot etmeyen varmı...

Hangimiz resmi ithalat garantili ürün alıyoruz...

Tarih: 15 Kasım 2008, 20:15 - İp: 81.***.**0.59