pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sitenin İlk Sony Dslr'si Benim.....

olacak.
Almanyada sadece 800 euro imiş. Valla beklediğimden çok daha ucuz.
Neden acaba.Nikon d200 de 10 mp sony de.Sanırım hemen hemen aynı özellikler ama niye yarı fiyatı.Acaba artarmı. Yoksa çok farklılarmı.
Hemen bir tane alayım.

Tarih: 27 Haziran 2006, 08:20 - İp: 88.***.**5.54
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

NE olursa olsun gerçekleri kabul etmek lazım dadanagast. bizimkiler oyuncak işte. Tıpkı 350 d gibi. En azından 30 d ile başlamalı. bu işe. Yoksa bir anlamı yok. Hİç iyi bir fotoğrafçının 350 d veya s2 veya 9500 kullandığını gördünüzmü. [>

Tarih: 8 Temmuz 2006, 00:56 - İp: 85.***.**1.50
ba
ba (üye)
Yurtdışı / Stüdyo Fotoğrafçısı

olayın bir de ticari boyutu var Pazarbey.. o iyi Fotoğrafçı dediğin zamanında şipşaklar da kullunmışlar sanırım...en azında hepsi hemen ünlü olmamış.. ve para olunca basmışlar parayı çekmeye başlamışlar fotoları..

durum bundan ibaret anlayacağın... yani senin başlanğıcın çok iyi demek istiyorum ..

Tarih: 8 Temmuz 2006, 01:04 - İp: 85.***.**3.154
ahmet79
ahmet79 (üye)
Antalya / Amatör

ilker abi sağol görsel bir şekilde ispatlamışsın olayı.evet biraz garipseyeceğim kesin ama insan zamanla herşeye alışır.çok teşekkürler abi.ingiterede havalar nasıl bu arada.yaz ordada geldimi.?

Tarih: 8 Temmuz 2006, 01:30 - İp: 88.***.**0.179
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ba hakli pazarbey.. bu arada 350d'yi de oyuncak kategorisine koymussun, cok alindim dogrusu..
...daha kaliteli body'si olan fotograf makinesiyle daha iyi fotografci olunmuyor.. 30d'nin 350d'den ne farkliliklari var ki sunun surasinda? (ama s2 is'den cok farki var tabii ki.. en azindan gercek, s2 is gibi oyuncak degil..)
...
ahmet sagol, burasi her zamanki gibi bir gun duzeliyor bir gun bozuluyor.. cogu zaman yagmurlu.. kaloriferleri bir aciyoruz bir kapatiyoruz..
su anda hava guzel disarida.. sanirim birkac saate kalmaz kar falan yagar.. (kar yagmaz ama soguk oluyor hava kararinca..)
sen nasilsin? antalya mis gibidir su siralar.. ahhh ah.. degerini bil valla..

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:04 - İp: 62.***.**2.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Ey dadanagast.
Benim s2 gibi mükemmel makinamı dslr li ağzına alma. Zaten bir dslr parası yatırmışım tam takımına. Yanıyor içim.
Bu arada s2 almak siteyin yokmu arkadaşlar

Tarih: 15 Temmuz 2006, 00:04 - İp: 85.***.**5.20
ahmet79
ahmet79 (üye)
Antalya / Amatör

ilker abi kusura bakma bir kaç gün bakamadım ınternete.valla antalya çok ama çok sıcak abi.keşke orda olsam varsın soğuk olsunda sıcak olmasın.ben restaurantta çalıştığım için hep duyuyorum ingiliz müşterilerden orda havanın soğuk olduğunu ve yazların kısa olduğunu.ne diyelim allah yardımcın olsun.kendine iyi bak.bu arada makıneyi starsan ne almayı düşünüyorsun abi.aklında hayal ettiğin bir makine var mı?d 200 mü acaba?

Tarih: 15 Temmuz 2006, 03:38 - İp: 85.***.**2.93
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey valla ne para harcadin ha..
dslr'li agzin olunca da bir yandan hos olmuyor valla pazarbey.. lens almak istiyorsun durmadan.. bagisiklik kazandiriyor resmen..
ama s2 ile alacagin iki tane converter'i.. birkac filtre falan..

gittigidiyor gibi sitelerden falan satmaya calis bence..
sonra da sana a100 aliriz.. hatta beklersen, bizimkilerin 370d cikaracaklarini duydum, ondan aliriz sana..

..........

ahmet, pek satmayi dusunmuyorum aslinda.. cunku bu makine bana hayli hayli yetiyor su anda..
ama degistirecek olsaydim, canon 5d alirdim sanirim.. tabii o kadar paraya kiyabilirsem..
veya d200 alirdim dedigin gibi.. kesinlikle mukemmel bir makine..

Tarih: 16 Temmuz 2006, 13:35 - İp: 62.***.**2.10
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Pazarbey, benim eniştem S2 almak istiyor, benden gördü çok beğendi. Ama sıfır fiyatı da pahalı geldi. Almanya'dan 1GB kart dahil 450 Euro'ya getirtirim dedim, Euro yüksek olduğundan pahalı geldi. Sizden almak istese 1GB Sandisk Ultra II kart dahil ne kadara satarsınız?
Lens adaptörü ve konvertörleri gittigidiyor'da ayrı olarak satabilirsiniz, belki bu şekilde satmak daha kolay olur. hepsi birlikte fiyat verince milletin gözü korkuyor olabilir.

Tarih: 16 Temmuz 2006, 13:54 - İp: 85.***.**0.235
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yapma ya o kadar düşmüşmü
almanyadan getirteceğine 450 ye benden alsın
bana kart ile birlikte 560 a gelmişti.
dediğin gibi kalanını ayrı ayrı satarız

Tarih: 16 Temmuz 2006, 14:02 - İp: 85.***.**5.20
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Kardeşim Almanya'da olduğu için getirtmek sorun olmuyor, yine de enişteme sorarım. S3 çıkınca S2'nin fiyatı bir anda düştü. Amerika'da şu an 1 GB kart dahil 450 USD. Ancak Türkiye'de kart dahil 1.200 YTL. (sadece Aydınlar'da kart hariç 970YTL, daha uygun fiyat bulamadım). Gittigidiyor'da kart hariç hemen-al fiyatı 750-790 ytl civarında. ama güven meselesi tabii.
Olmazsa fz-7 de bir alternatif olabilir, şu noise işi biraz karışık ama... Sirkeci'de Panasonic bayisi 750ytl'ye 10 taksitle satıyormuş.

Tarih: 16 Temmuz 2006, 14:24 - İp: 85.***.**0.235