pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sitenin İlk Sony Dslr'si Benim.....

olacak.
Almanyada sadece 800 euro imiş. Valla beklediğimden çok daha ucuz.
Neden acaba.Nikon d200 de 10 mp sony de.Sanırım hemen hemen aynı özellikler ama niye yarı fiyatı.Acaba artarmı. Yoksa çok farklılarmı.
Hemen bir tane alayım.

Tarih: 27 Haziran 2006, 08:20 - İp: 88.***.**5.54
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bekle tabii ki pazarbey, ustelik tam photokina oncesi makine almak hos olmaz..

Tarih: 2 Temmuz 2006, 14:25 - İp: 62.***.**2.10
ba
ba (üye)
Yurtdışı / Stüdyo Fotoğrafçısı

E 500'ü ben bir kaç günlüğüne denedim..burdaki fiyatı çift lensle birlikte 700 euro, ( KIT lens'i süper(14-45 Zukio))
herşeyden önce fotoğrafları karta yazma süresi insanı bayıltıyor..RAW çekmek istediğin zaman vay haline... ama diğer yandan fotoğraf kalitesi, ekranı, toz önleme özelliğiyle ve tabiki fiyatıyla iyi bir makina derim...

Benim hoşuma gitmeyen tek şeyi, butonlarının çok kullanışsız olması, belki alışmakla da ilgili bir durum... ve CF kartına geç yazması...

Bir de yeterli sayıda objektiv(zukio) üretilmesine rağmen, ki objektivleri göz dolduruyor... test sonuçlarında çok iyi not almışlar hemen hemen hepsi.. ikinci el pazarı henüz oluşmamış... birinci el almak da bayağı külfetli iş...

#ba' tarafyndan 02.07.2006 14:27:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Temmuz 2006, 14:25 - İp: 85.***.**3.154
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

olympus lenslerinin kalitesi cok yuksek deniyor her yerde.. ama fiyatlari da cok yuksek..

Tarih: 2 Temmuz 2006, 14:45 - İp: 62.***.**2.10
legionella
legionella (üye)
Malatya / Amatör

E-500'ün sensörü daha ufak değil mi, ben mi öyle biliyorum?

Tarih: 2 Temmuz 2006, 17:08 - İp: 85.***.**0.71
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ufak. Sanırım o yüzden noise üretiyor.

Tarih: 2 Temmuz 2006, 17:10 - İp: 85.***.**1.101
ahmet79
ahmet79 (üye)
Antalya / Amatör

ilker abi burda verdiğin cevabı yeni gördüm kusura bakma.çok teşekkürler.hemen bir göz atayım ...saygılar.

Tarih: 5 Temmuz 2006, 02:48 - İp: 88.***.**3.132
ahmet79
ahmet79 (üye)
Antalya / Amatör

ilker abi verdiğin linke bir göz attım.18 -70 lens ile beraber 999$ fiyatı sony nin.bence hiçde fena bir fiyat değil.nikon d50 türkiyede aydınlarda (biraz önce baktım)yaklaşık 1500 tl.yani sonyden daha pahalı türkiyede.bence yurtdışından sony getirtmrk daha mantıklı gibi.biraz daha bekleyeceğim.şöyle makineyi alanlar bir test ve yorum yapsınlar.(belki pazarbey abimiz benden önce alır)saygılar.

Tarih: 6 Temmuz 2006, 02:41 - İp: 85.***.**8.188
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ahmet pazarbeyi beklersen alamazsin..
eger ki amerikadan alma ihtimalin varsa tabii ki oradan al..fiyat cok daha ucuza gelir..

Tarih: 6 Temmuz 2006, 03:13 - İp: 62.***.**2.10
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

dadanagast gibi arkadaşlarımız oldukça alamam tabi. Kesin kafay a koymuştum. Yok fuardı yok durum lcd siydi, yok yaz geçiversindi vazgeçirdiler.Ee naparsın canon un adamı.

Tarih: 6 Temmuz 2006, 08:49 - İp: 85.***.**4.88
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

pazarbey, aslinda ben senin canon'daki mevkini dusundugumden o kadar israrci oldum..

pazarbey saka bir yana, gercekten fuar oncesinde alinmaz dslr.. canon, nikon, fuji; her biri yeni makineler cikaracaklar eminim.. bence onlari da gor ki aklinda kalmasin sonra.. dusunsene alirsin simdi, iki ay sonra nikon bir makine cikarir, yeme de yaninda yat turunden, ondan sonra cok uzulursun.. () veya fuji, veya canon..

durum lcd'si hem gerekli birsey hem de olmasa da oluyor birsey.. (boyle ilginc cumlelerle anlatirim olayi ben iste.. )
mesela, gecenlerde tripod'u en alt durumuna getirdim, cekeyim diyorum ama yere uzanmam gerekiyor ki, ne ayarinda yaptigimi gorebileyim.. halbuki ustte gosterge olsa, oh ne rahat, ne yaptigini gor sonra cek..

valla yaz olunca aman makinesiz kalma deniyor falan.. halbuki fotografin mevsimi yok pazarbey, sen de biliyorsun.. her mevsimin kendine has taraflari var.. [>:D

Tarih: 6 Temmuz 2006, 12:38 - İp: 62.***.**2.10