Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Pazarbey senin fotoların exif i neden görünmüyor.
Yoksa dslr ile çekiyorum diye bize oritenin fotoğraflarınımı yutturuyorsun.
AS olabilir bende bir tane philips ccd webcam var onun önüne taktım sigma 70-300'u çok temiz tele ve macro veriyor, hayret ettim körükle 14 kat büyütme sağladı, keskinlikleri pazarbeyinkilerle kıyaslanmayacak kadar iyi. Pazarbey bu kadar bulanık fotoları orite'la çekip topiği kızıştırıyor olabilir.
Valla pazarbeyden herşey beklenir.
Milletle kafamı buluyor acaba diye aklımdan geçmiyor değil.
Adnan abi sanırım bu sefer ciddi ciddi başı dertte..Sırf o yüzden ctesi İstanbula gidiyor..Gerçi sergiye diyor ama anlıyorum çaktırmak istemiyor..O ne kurnazdıııır..
Demek bu webcamlar o kadar keskin görüntü veriyor ha.ŞŞŞttt pazarbey baksana ne diyorlar..Sana yakışır ha
Lazut o avukat onun başı derde girmez.
Sen İstanbula pazarbeye güvenipte gidiyorsan yanlız kalabilirsin ona göre işini sağlama al.
Yok abi..Bilirim onu..Onun ipiyle sadece kuyuya inilir.Çıkmak için yanımda kendi ipimi taşıtrım
demek arkadaşlar bu kadar fazla güveniyor bana.
Lazut hoca sende Bahçeli gibi yanınıda ipmi taşıyorsun.
ayrıca haklısınız .Vebcam bile şyu anda benimi 28-300 den iyi fotolar çeker.eminim bunden.
benid e niyetim 70 mm ile değiştirmek ama sanırım değiştirmeyecekler.
eğer öyle diyecek olurlyarsa bende paramıh iadesini talepederim.
ayrıca arkamdan konuşmak için uyumamı beklemeniz çok ayıp.
Pazarbey TÜRK firmaları ve burada üretim yapan firmalar açısından MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE pek sorun yok... onlar dünya çapında olmadıklarından, büyümek için bunu yapmak ve sıkı bir müşteri grubu yaratmak istemektedirler... ne vepa ne de korkmaz dünyanın parasını harcasalar, senin şurada yaptığın reklam etkisini bırakamazlardı...
İstanbul a geldiğin zaman haberleşiriz. telini not aldım...
Valla ben VEPA ve KORKMAZDAN dünyalar kadar memnunum. Sağolsunlar. Ancak her firma böyle değil. Özellikle göz önünde olanlara karşı daha dikkatli olmaları lazım. Daha öncede söylediğim gibi ben onlardan hemen gönderin değiştirelim demelerini beklerdim.Ancak pek öyle olmadı sigma açısından. Buna üzüldüm. Ancak yapacak birşey yok. Bakalım artık nasip.
Komutanım aramayı unutma emi.
Arkandan konuşmak neden ayıp olsun.
Tek mahsuru geç yattığın için, biz senin yatmanı beklerken uykusuz kalıyoruz.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2199128 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1211301 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -