buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim

Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.

Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .

nıhahhahaha

#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ağustos 2007, 16:53 - İp: 88.***.**3.134
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Lazut hoca Allah nasip ederse cumartesi İstanbuldayım. Gelecekmisin sende. Lensi kontrol etcek özgür foto. Arızalı ise değiştirecekler.Yoksa kalibrasyon yapcekler.
Benim cep 05423619420
Fipar haklısın valla.
Fuji makinaları beğenmiyoruz ama böyle bir sorun fujide olsa çoktan sorunum hallolmuştu. Fuji makinayı değiştirirdi. Yada garantisi bitmiş, veya garantisiz mal olsa bile tamir eder gönderirdi.
Ondan sonra bana diyorsunuz senin yüzünden sitenin yarası 9500 aldı. Alır tabi. haksızlarmı almakta.
Sonuç ortada belki hatalıyımdır diye refalarca denedim.olurki hata bendedir makinadadır diye. Ama sonuçta lenste olduğu açıkça görülüyor. Birinin bu sorunla ilgilenmesini beklemek ise boşuna bir çaba.Zira geçen hafta sigmaya attığım maile hala cevap bekliyorum. Geleceğinide ihtimal vermiyorum açıkçası.
600 ytl lik lens sanırım bu gidişle bana 1000 ytl yi bulacak gibi. Orayı ara burayı ara bıktım valla. Biliyorumki arızalı ise bedeleni ible isteme hakkım var. Ama terzi kendi söküğünü dikemiyor işte. Paramı vereceksiniz diyemiyor.
Neyse bakalım gideyim İstanbula özgür foto bir baksın lense. Ancak ben Sigmadan ki kendilerininde sitede bir temsilcisi ve köşesi var, ya yüklediğin fotolara göre arızalı bir lens, arızalı lens ile bile başlığa bir tana foto çıkardın biz bunu değiştirelim hatta hangi lens ile değiştirmek istiyorsan onunla değiştirelim demelerini beklerdim.
Neyse hayırlısı.

Tarih: 11 Eylül 2007, 18:38 - İp: 88.***.**8.171
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Pazarbey sana yürekten katılmak ile birlikte, türkiyedeki temsilcilikleri olan firmalar eğer o ürün PRIME kategorisinde değilse, malesef FUTURSUZCA hareket ediyorlar... bu otomotivden en küçük bir ekmek kızarma makinasına kadar... Fakat o ürün Prestij ürünleri ise ve ürüne sahip kişi Ünlü birisi ise bunu reklam ve prestij adına bedelsiz yenisi veya daha üst birmodeli ile değiştiriyorlar... "BUNUNDA ADINA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ" deniyor...

Tarih: 11 Eylül 2007, 18:44 - İp: 85.***.**5.89
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Aman komunatınım gaza getirme beni. Bunlar hep karşılıklı sevgi saygının neticeleri. BEnim gibi akıllılık edip gx10 almış birisinden bu sözleri duymak ayrıca mutluluk verici.
bu arada Cumartesi İstanbuldayım. Nasip olursa görüşürüz.

Tarih: 11 Eylül 2007, 18:52 - İp: 88.***.**8.171
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bak ben sana müşteri memnuniyeti nasıl oluru söyleyeyim.
Örnek 1:
Vepa marka diş fırçam diş fırçalarken saıpdan 2 ye bölündü. Adamları hemen aradım. Durum bu dedim. HEmen aynı gün içinde İstanbulda bana 2 tane fırçayı kurye ile gönderdiler.Kırık olanı incelemek için geri aldılar.
örnek 2:
Korkmaz marka elektrikli çaydanlığım arazılandı. Aradım adamları.kütahyada servisleri olmadığını bussebeple ödemeli olarak kargoya vermelemi söylediler.Verdim. Birkaç gün sonra geri gönderdiler. Çaydanlığım pırıl pırıl temizlenmiş, elektrikli bölümüne özel şeyler i ilave edilmiş, bir tanede hediye demlik konulmuş olarak geri geldi.
Şimdi ben vepa varken başka marka alırmıyım, veya Korkmaz varken başka çaydanlık alırmıyım.
Demi.

Tarih: 11 Eylül 2007, 19:01 - İp: 88.***.**8.171
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbey iç işlerinden izini koparttım..Sanırım ben de geliyorum..Bu arada serginin açılış saati belli oldu mu ki?..Dır şu topiğine bi bakayım hemen

Tarih: 11 Eylül 2007, 20:59 - İp: 88.***.**4.141
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

aradim pazari...firca cektim...biliyor o nedenini

dunesea ya yamuk yapilmazzzzzz

Tarih: 11 Eylül 2007, 21:56 - İp: 88.***.**0.81
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tir tir tir. HAla fırçanın şokundayım.
Lazut hoca aman gel emi. Daha gerçi kesin değil benim ama objektifi göstermek zorundayım. Bu nedenle mebcburum gitmeye.

Tarih: 11 Eylül 2007, 21:58 - İp: 88.***.**4.98
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Abi %70 kesin..Yarın biletimi ayarlayayacağım

Tarih: 11 Eylül 2007, 23:24 - İp: 88.***.**3.142
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 11 Eylül 2007, 23:26 - İp: 88.***.**4.98
buffalo
buffalo (üye)