Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Ülen kimin başına geler pazarbeyin başına gelen.Yaktın beni sigma yaktın. 18-55 e birşey diyormuyum ben.
Asıl sen git kompak al kendine.BEnim kompaklarım var. SEnkendine bak.
Ah s2 ah.Bunlar hep senin ahın biliyom ben.
calibrasyon testine gittim dönicem.
uzuldum yaa
hemen degistir baba...en iyi cozum
Evet arkadaşlar.Lensimin öne doğru focus yaptığı kesinleşti. Hem ocaklılar hemde lazut testleri aynı neticeyi verdi.
Özellikle 10 dan sonra ne kadar belirgin oluyor fark.
Asıl fark ise pil testinde.
HEp ortadaki pile focus yaptım. aralmarında 1-2 cm fark var. Fakat ortadaki pili focuslamış görünürken gitmiş en arkadakini focuslamış.
BElki böyle tam anlaşılmıyordur.Alın size biraz daha büyüğü.
Pazarbey bokehlerin garipliğinden bir sorun olduğu ortadaydı zaten. Refleks lensler ve darbeli lensler dışında böyle bokeh görmemiştim. Fakat sen her ihtimale karşı aynı testleri diğer lens ile de yap pentaprism hasar gördüğü zamanda ileri focuslama sorunu oluşabiliyor ama buna ihtimal vermiyorum çünkü tek sorun ileri focuslama değil.
hemen yolla baba lensi...gecmis olsun...iste arada bole seyler oluyor.oda seni buldu
Dİğir lensle böyle bir sorun yok gibi. Ancak olup olmadığınızkesin olarak nasıl anlayabilirim acaba. Zira tele olmadığı için tam bille olmuyor olabilir.
Makinada böyle bir sorun olma ihtimalı varmıdır acaba. Olursa nasıl çözülür. HEr ihtimali değerlendirmek lazım.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2198928 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1211301 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -