Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
Deparius layer felan ayırmadım istersen orjinalinide yollayabilirim sana Sadece crop ve bildik level contrast
noise temizliği vb ayarlamaları yaptım. Birde foto orjinal jpeg rawdan çevirmedim yani belki ondan öyle bir his vermiş olabilir.
drk_m gönderirsen sevinirim. özelden mail adresimi yolluyorum.
Lazut hoca ne yöntemi ya. Ne diyesun da.
Logy benim kuşumu satıyoruz. Ne verirsen abi.
BUfün gene pekçok çekim yaptım ve nerede ise tamamında aynı sorunla karşılıştım. Objektif kesin orazılı.
Acemi seni..
gül hoca gül sen.Aynısı fiparın başınada gelmiş.Bana kalibrasyon skalası göndercek.YArın lensi göndercem sigmaya.DEğiştirsinler.
Bugün çektiğim en net fotoğraf. Banırım artık eksifleride görünnecek.
Sanırım objektifteki sorunuda tesbit ettim. HEr ne kadar vizörde net görünsede aslında objektif focuslanan objenin biraz ilerinisi focusluyor. Fiparında başına sony 70-300 de gelmiş. Değiştirmişler lensini.
Sanırım benimkininde değişmesi gerekecek.
Şimdi size bunu fotoğraflarla göstereceğim.
Bizim olanın yüzünü focuslamama rağmen kulakları net çıktı. Demekki yakın objelerde focuslama noktasında 5-10 cm lik bir sapma var. Çok yakın mesafeden 300 mm tele ile çekildi.
Burdada bizim oğlan bisiklete benirken. Oğlan yerine arkadaki parke taşları netlemiş.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2142528 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203701 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -