Fotoğrafçılık Forumları
Samsung Gx 10: İlk İzlenimlerim
Bir ara bazı vatandaşlar web adreslerinin ismini kapatıyordu. Mesela www.tarkan.com.tr , www.arcelik.com.tr gibi. Firmalar bu adresi kullanmak için para ödüyordu.
Pazarbey, senden önce açtım konuyu, ilk izlenim filan yapamazsın artık .
nıhahhahaha
#buffalo' tarafından 14.11.2008 19:57:18 tarihinde düzenlendi.
sigma türkiye başka lens ile değiştirmeyeceklerini bozuksa yerine gene 28-300 vereceklerini sööylüyor hoca.
Lens için pazarbey'e taktik verildi Lazut.
En son özgür'e uğrayacak.[Sergiden evvel yani.]
Stresten spazm geçirecek İST'a gelemeyecek yazmayın olmamış diye bari,yazıktır..
Ben taktik almam taktik veririm.
Hele bir İST'a gel de,yandın..
Edirnekapıda adaklık kurban yeri var.O lensi satar veya değiştirirsen,bir adak ada bari hazır gelmişken.Etleri de fakire fukaraya dağıt Mübarek Ramazan da sevaptır.
Sefer hoca da gelirse dönüşte Sinop'ta kavurma yapar belki.
Together with LENS full to overflowing here..
adakmo.. durum bu kadarciddi diyorsunuz yani. duymasın bak sigma.
Pazarbey mesajını cevapladım.
Bu arada Sigma başlığına 28-300 ün ile ilgili bir topik açtın Sigmanın başlığını komple yedin.
Sigma başlığı kaldırılmış.
#as' tarafından 13.09.2007 15:22:57 tarihinde düzenlendi.
Bir süredir foruma giriş yapamadım. Bu süre zarfında Samsung almış yürümüş; 90 sayfayı da geçmiş.
Pazarbey; lensini değiştirmek istemene üzüldüm. Belki "sıfır", "yepyeni" falan diyerek uygun fiyata satabilirsin
Pazarbey bugün dükkanı "ramazan" dolayısıyla kapadı sanırım, ses seda çıkmıyor
Pazarbey olmayınca forum cidden yürümüyor.
As ciddimisin. Tamam artık benim sigma sittin sene değişmez.
Hatta bana bir daha lens bile satmazlar. Tüh 70 mm yi çok methediyorlardı.
BEla olduk adamların başına. Yok ya kalkmamıştır.
Meliksahu geçenlerde elime bir tane sahte para geçti.Birisi vermiş. Sahte olduğunu anladık. Dedilerki sende birine kakala. Ama ben üstüne sahte yazıp attım. Belki birine vereceğim ve o gariban onu pazar parası yapacak sahte olduğu anlaşılınca çoluk çocuğuna yiyecek alamayacak belki. Kimsenin hakkını yiyemem.Belki bu lenste garibin birene gidecek.Yazık günah yapamam .
Komutan bütün gütn duruşmalarda idim ve mide rahatsızlığım nedeni ilede ondan sonra yattım.İnşallah iyileşirim.
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2141828 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-
-
-
-
-
-
-
Samsung Gx10+sigma Dc 17,70mm Ne Kadardır?
15 Haz. 2015, 11:06 sapare
1203601 Tem. 2015, 00:24
ryujin5226 -