warp83
warp83 (üye)
İstanbul / Meraklı

Rekabet

Şu an hepimizin yakından izlediği gibi piyasada kıran kırana bir rekabet var. O bunu çıkardı, şu bunu çıkartıyormuş diye hepimiz kalite ve teknik açılardan tartışarak kendimizce değerlendirmeler yapıyoruz. Bende genel bir başlık açarak bu gelişmeleri tek çatı altında değerlendirelim istedim.

Ben genel olarak bildiklerim ölçüsünde biraz birşeyler yazarak giriş yapacam. Çıkanlar, beklenenler hepimizin ortak ilgi ve merak konusu sonuçta ve bizim bu değerlendirmelerimiz birçok arkadaşa yardımcı oldu (Bende dahil) ve olmaya da devam edecek.

Ben kısaca şöyle bir piyasa hakkında şöyle bir durum hazırladım.

Çıkanlar veya beklenenler

Nikon - D300, D3
Canon - 40D
Sony - A700
Pentax - Şu an bir ses soluk yok ama boş durmadıklarından eminim. Bu yeni çıkan modellere Pentax' dan bir cevap geleceğinden şüphem yok.
Fuji - Onlarda da bir hareket yok şu an DSLR konusunda. En azından Fuji kullananlar bir giriş DSLR beklenmekte. Sonuçta S5 küçük sınıf bir makine değil kanımca.
Olympus - Pek takip edemedim. O yüzden yalış bişler yazmayayım.

Dediğim gibi piyasadaki durumu kısaca özetlemeye çalıştım. Eksiklerim veya yanlış yazdıklarım olabilir. Mazur görün bilgim doğrultusunda hareket ettim.

Piyasadaki genel durumu buradan değerlendirir ve takip edersek daha iyi olacağı kanaatindeyim. Yani bilgi, birikim ve araştırmalarımızı burada ortaklaşa paylaşabiliriz.

Tarih: 14 Ekim 2007, 23:02 - İp: 88.***.**7.87
warp83
warp83 (üye)
İstanbul / Meraklı

Pazarbey abi kızma senin Zamzon Pentaxla aynı kategoride olduğu için ekstra Samsung yazmadım oraya.
Zaten satmıcakmısın Zamzonu

 

Tarih: 14 Ekim 2007, 23:04 - İp: 88.***.**7.87
warp83
warp83 (üye)
İstanbul / Meraklı

Kimse değerlendirmeye yanaşmıyor.

 

Tarih: 15 Ekim 2007, 22:52 - İp: 88.***.**6.76
  • 1