Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D80 :ilk İzlenimlerim
Makinayı sadece body olarak aldım. Sonrasında ise 50 mm 1.8 objektif aldım. Hali hazırda bulunan 18-70 objektifle bir sure daha devam etmeyi dusunuyorum.
en cok hosuma gidenler.
1-Lcd buyuklugu ve lcd goruntu kalitesi
2-Kolay kullanım
3-Extra menuler
4- Garip gelecek ama ben bu sd kart olayını sevdim. ayrıca bazı durumlar için pratikliği var. Kucuk card reader larda alıp direk usb ye takarak zahmetsiz aktarım yapılabilir bize ait olmayan pc lerde daha cok onem kazanıyor
5-Yine retocuh menusunda fotograf boyutu değiştirme ve kırpma gibi işlevselillikler internetten foto transfr yapacaklar icin extra yazılıma gerek bırakmıyor. Bir cafeden aktarmak durumunda kaldıgınızda oldukca işlevsel
6- Bataryanın ne kadar kaldıgını yuzde hesabı olarak gorebilme.
7- Hızlı şarj. 2 saat 15 dakika sarj olma suresi ve 2700 adete kadar cekim ikmanı. Ben 700 den fazla cekemedim halen
8-Aydınlık ve geniş vizör
9-Yüksek iso başarısı
10- 10.2 mp goruntunun psde rahatca bozulmadan işlenmesi
#kontrast' tarafından 04.10.2006 11:16:37 tarihinde düzenlendi.
İstediğim uygun açıdan bir çekim değil ama-Alanya Limanını halka kapattılar, özellikle İsrail Turist gemileri geldiği zaman yanına bile yaklaştırmıyorlar- D80 çekimi olması nedeniyle değerlendirmelerinize sunulur:
çekimlerimiz günlük ve el değmemiştir.
#akdenizli' tarafından 05.11.2006 10:55:12 tarihinde düzenlendi.
merhaba arkadaşlar Foruma katılmasaamda fotograflarınızı izliyorum. Ben yokken forumun devamlılığını sagladıgınız icin tesk ederim. Bi sure daha sizleri izlicem.
Akdenizli parasoley şaşkınlıgını gülerek izledim. Daha dikkatli ol. Ama fotograflaırn cok guzel. Bardak fotografından sonra baya bir mesafe katetmisin.
BEnde fırsat buldukca fotograf yuklemeye calsıcıam.
sağol kontrast
bir sürü teknik ayrıntının ötesinde makinayı tanımaya çalışıyorum
Akdeniz/li ve toroslarda güneşin yakışını hissetmemek neredeyse imkansız. Toroslardaki buluta da diyecek yok, dağdan püskürmüş gibi
Eline sağlık Fatih. Galiba yakında aranıza katılacağım.
Sagol behri
D80 alınca Türkce kılavuzu unutma
Behri Nikon FM2 yi satabilirim yazmışsın, ne kadar istiorsun makine temiz mi ?
hayırdır okyanus !!
kolleksiyon falan mı yapacaksın????
Acil değil ama denk gelirse böyle çok eski model manuel focus makinelerden bir tane almayı düşünüyorum.Pil falan istemeyeninden. Hernekadar dijital makinemiz olsa da bu eski makinelerle dia çekmenin, siyah beyaz çekmenin tadı bambaşkadır, fotoğrafçılığın gerçek hazzı o makinelerdedir ki hiçbirşeye benzemez.
Okyanus, FM2 ikitana (siyah ve krom) var bende. Dia ve negatif için almıştım. Temiz olmaları konusunda bir endişem yok. Kapalı mekan, ev içi kullandım sadece.Fiyat konusunu hiç araştırmadım, bi araştırayım. Senden de teklif alabilirim.
#behri' tarafından 05.11.2006 18:15:14 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
-
Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal
11 Nis. 2025, 22:35 ebede
012111 Nis. 2025, 22:36
ebede -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
074030 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
057506 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
-
-
Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!
04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk
091804 Ara. 2023, 21:08
miratcenk -
-