Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
Pazarbey, hem DSLR alıcaksın sonrada bütün işleri 18-200 le halletmeye çalışacaksın, olmaz öyle. DSLR aldıktan sonra senin gibi bir macro ustasına kesinlikle 100mm lik bir macro objektif şart.
Yav tam a1000 de karar kıldık. dadanagast geldi herşeyi birbirine kattı gitti. Şimdi d80 i araştırmaya başladım.
Emme velakin d80 alıncek gibi değil.18-200 vr Almanyada bile 600 üro A100 18-200 ile 870 euro. Aradaki farkı siz düşünün.
Her zaman iddia ediyorum.Bu sitenin en büyük faka karıştırıcısı dadanagasttır.Eskiden beri bu böyledir. KEndi sitesini kurdu kurtulduk derken geldi kafamızı karıştırdı .
BEn bu gidişle 500 sayfada ancak alırım.
xtolga alırsam zaten makro için alacağım dslr yi. o zaman muhakkak makro objektif alırım.
Bufaalo essahtan Dslr lerin %90 ından iyimi benimkiler. Sağolasın.Çok haklısın kesinlikle makro objektif lazım.
Meliksahu verdiğin fiyatlar ammada yüksek.Gerçi nikon böyle işte. Almak zor.
Merson almamak daha iyi diyorsun yani. Ne alsam zarar.En iyisi eve devam.
Gaijin siz triporter ile tripodu karırtırıyorsunuz.Biri insan biri makina taşımak için.
Gerçi beni taşımak için 2 tane triporteri birleştirmek lazım ama.
Ati illakı a100 veya k10 olsun.Faijinin dediği gibi 5d olsa bile şekayet ederim. Yok bunun flaşı yok falan filan.
Tripod mevzuuna hiç girmiyordum.Babamdan kalma böyle ilginç mekanızmalı iç içe geçen bir tane var.Bir tanede ucuz kendim aldım. İdare eder yani.Kendim binmedikten sonra.
Amma yazmışsınız.Bu birinci bölüm olsun. Biraz sonra 2. bölümü yazayım.
----------birinci bölümün sonu ------------
--------ikinci bölümün başı----------
Gaijin makroda flaş kullanmak elzem.Ring flaş en iyisi. Gerçe ben adını bilmiyordum.Tarif etmeye çalışsam simit floresan gibi birşey derdim. Alemiyon folya ile aynı işi görcek birşeyler yapılıyor.
Gerçi buyurduğun gibi kesin ben çarpılırım ama olsun.Söz topik açmam ama.
Kahvaltı yapcem.
-------üçüncü bölümün sonu-devam edecek-------
sagol pazarbey..
demek seni tasimak icin iki tripod lazim pazarbey..
asagidaki elemani tasimissa seni de tasir bence..
Dadanagast senden korkulur valla.
Nerden buldun hemn bunu. PEs valla.
Bu adam capon.Benim yarım kadar ancak var gibi duruyor.Ama etli butlu maaşallah. Benide taşır gibi.
Ömergin 5d almış sanırım.Hayırlı olsun. Konika minolta 5d mi. Ömergin dediğin flaşlarıda biliyorum.Sanırım hemehn hemen aynı işi görür.
offf dadanagast kaldım dslr siz.Nolcek benim halim böyle.
pazarbey suc senin ama..
al bir tane kurtul hocam artik.. oncelikle kaliteli lensler duzmeye basla.. sonra nasil olsa makineyi degistirirsin 2-3 sene sonrasinda..
...
bu arada o tripod fotografdaki, yanlis hatirlamiyorsam eger, 122 kiloya kadar mukavemet gosteriyor.. yani seni de tasir beni de..
ayrica asagidaki fotografa da bakarsan, sandalye olarak da kullaniliyormus bu tripod'lar..
o tripoddan alana hediye de veriyorlar pazarbey, resimdeki hediyelerden
al bir tane, hediyeyi de büroda sekreter yaparsın. adliyede karizman olur,''japon sekreteri olan avukat'' derler senin için
hakan dogru soyluyor..
Pazarbey abim ben senin ilk s2 zamanlarını da biliyorum hiç tereddütsüz almıştın s2 yi.Dslr da işler biraz karışık sanırım..Ben bişey sormak istiyorum Wireless shutter release ve remote control arasında ne fark var hangisi alınmalı??Saygılar..
Canbasri o zamanda kolay olmamıştı.H1 mi s2 mi diye epeyce bir düşünmüştüm.
O dediklerini bilmiyorum inan.
Dadanagast o kızlar nasıl oturmuş tripodun üstüne. Allah muhafaza .
BEn istemem.
Bufalo gördüğün gibi iki tane. Bİrini sen birini ben.
Dslr işinde sanırım makinadan önemlisi lens.
A100 alırsam acaba bendemi karl zays 16-80 alsam. İyimidir bu lens acep.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259429 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-