pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dslr Alım Sorunu - Hüsran

Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Aralık 2006, 23:35 - İp: 88.***.**3.77
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Parasınnan değilmi kardeşim (Abi)
TEk paralı üye ben olmayacakmıyım nasıl olsa. Parası neyse veririz.
Ne diyo kendis ile birlikte milletidemi tereddütte bırakıyor diyor.

Tarih: 8 Şubat 2007, 23:05 - İp: 85.***.**9.217
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Malum şahıs hakkında konuşup sakata gelmeyelim.Belli mi olur af maf çıkar başımıza musallat olur.G tipinde yatan adamdan korkulur. Hele sana çok yakın ona göre.

Tarih: 8 Şubat 2007, 23:09 - İp: 81.***.**3.63
as
as (Üye)

Yoo millet takır takır makinayı alıyor şakır şakır fotoğraf çekiyor, onda bi tık yok diyor.

Tarih: 8 Şubat 2007, 23:13 - İp: 81.***.**3.63
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

gajin e bu kadar yüklenmeyin. aslında çok yetenekli, çok zeki çocuktur. vakti zamanın galeriye birisi nü bir foto yüklemişti. nü dediysem iki adet göğüsten oluşuyordu.baş, kol, bacak yok, iki adet göğüs... gajin hemen anladı'' bu jenna jameson, fotoğraf çalıntı''

kadını göğüslerinden tanıyacak kadar zeki...

yarılmıştım gülmekten....
pzarbey senin karga yine ötmesin, çünkü sayfayı sabote edeceğim ahberin olsun

buraya sık sık böyle şeyler yükleyeceğim, sen de buraya bakamayacaksın artık

Tarih: 8 Şubat 2007, 23:20 - İp: 88.***.**1.76
as
as (Üye)

Aslında pazarbeyde tanımıştır jenna jameson nu da şimdi bana laf ederler diye sesini çıkarmamıştır.

Tarih: 8 Şubat 2007, 23:22 - İp: 81.***.**3.63
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Nü bölümü demi var sitede. Bakın inanın şimdi sizden duyuyorum.Allah Allah.
Bufalo senide kınıyorum.Lütfen sayfamda böyle nümtırak fotolar koymayınız.Oğlanı daha yeni uyuttum. Bunu bir görürse.Net fotoğraf girmem bir daha hayal olur valla.
Demek öyle diyor hakkımda.Peki kendisi ne yapmış. Allahtan canon test için makina gönderdide bir iki fotosunu gördük beyefendinin.
Gaijinin nüdemi çekmişti zamanında.

Tarih: 8 Şubat 2007, 23:25 - İp: 85.***.**9.217
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

evet sonunda avlu izni cıktı..oncelikle pazarbey yuzunden buraya girdim.. kendisinden intikam almak için sabote ediyor saldırıyorum..surekli yan fotograf koyma nedenim beni tanıyamamasıydı ama sagolsun bazı arkadaslar uyandırdı
mapusta insan yanlız kalınca okuyacak cok zamanı oluyor..bu jenna jamesonuda buradaki bir dergide gormuştum,okuyacak cok sey olmadıgından tekrar tekrar okuyunca aklıma kazınmıs demekki
pazarbeyın ogluna hergun seker aldırdıgım için oda bana calısıyor,muhbirimi deşifre ettim ama ben deşifre olmuşum bundan sonra ne fayda..
babam muteahıt,pazarbeyın evini bir turlu bitirememeside bundandır,hepsi zamanında babama calıstı sabah oruyolarsa duvarı aksama yarısını sokturuyorum

eylemlerim devam edecektir hırs yaptım hıırrssss

Tarih: 9 Şubat 2007, 01:16 - İp: 88.***.**9.147
ati2001
ati2001 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

pazarbeyim...bak....

sen zaten o kadar makina kullanmış bir adamsın ki...LCD ye bakmana gerek bile kalmayacak...

bende aynı tereddütlerdeydim...Fakat Manuel ayarları kullanarak o kadar alıştımki PRETEC Makinamda..yani sorma

Nikon D100 aldım 1 hafta sonra iş bitmişti...yani..

hemen öğrendim...İŞLEM tamam yani...

ve gündüz hiç sorunun olmaz...çünkü zaten sana ayarları veriyor makina...herşeyi veriyor...Üstteki LCD ekrandan neyin nasıl olduğunu görüyorsun...

Tek kalan ANA LCD ekrandan görmemek...Oda çok Önemli değil zaten Çünkü Işık yeterli olduğu sürece Enstantane ve Dİyafram doğru çalıyor... Zaten sende manuel ayarları bildiğin için problem olmaz...

sen en güzeli uygun fiyatlı bir NİKON D40 Al...Ucuz olsun Fakat lensi çok iyi almalısın...Yoksa Kit lens İle ancak 9500 kadar Kalite alırsın buda seni Hyal kırıklığına uğratır..

ben bunu anladım..bu iş tamamen ticari...Firmalar lens satmak için hep aynı şeyi yapıyor...

hatta MEGAPİKSEL manyağı değilsen...Git D50 Al bitane ucuz..

O makina çok iyi...Ona iyi bir lens daya valla süper olur bence...
Bence çok para harcamana gerek yok.Valla işin doğrusu bu...
çünkü hepsinin yaptığı iş aynı..Hatta DSLR dahada pahalıya gelecek sana çünkü lenslere bir sürü para yatıracan..ben yapmak zorunda kaldım..Artık iş onu gerektiriyordu...

hadi hayırlı olsun DSLR'ın...:

selamlar...

Tarih: 9 Şubat 2007, 02:32 - İp: 85.***.**3.239
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gaijin otur oturduğun yerde bakiim. İçerden çıkman için elimden gleni yapıyorum ben sen merak etme. [>

Tarih: 9 Şubat 2007, 16:21 - İp: 85.***.**9.217
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

ati haklı d50 süper makine bence ona bi sigma tamron lens çok iyi olur.

Tarih: 9 Şubat 2007, 16:31 - İp: 85.***.**4.161