Fotoğrafçılık Forumları
Dslr Alım Sorunu - Hüsran
Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.
Karıştırmayın ortalığı bakim. Valla 1000 liraya anlaştık gibi.
Gaijin senin hesaba göre mimarcanın son aldığı d80 (Eğer gene satıp yenisini almadı ise) bir daire parasını geçmiştir.Sonm akinasında gökyüzü mavi çıkıyor diye beğenmiyordu.
rokomet sanırım 1000 liraya hiç açılmamış acem.
gokyuzu butun makinalarda mavi cıkıyo okadar para verceksek orjinal fikirleri olmalı makinanın
insallah alırsın bu sefer pazarbey..bu fiyata kacırma,istedigin objektifide alırsın ozaman
Haklısın.Hadi levobjk uzat elini.BEn elimi attacment ediyorum.
zavallı inşaat, boynu bükük bekliyor...
durun bakemm ben d80 satmadım satmıcamda...
pazarbey benı bekleme hıc ole bı nıyetım yokk
zaten ben aldıgım arkadasa verıorum geri ama d80 den sonra arkadasla kusutm bu sefer o ıster geri diye
Çok kötüsün merson çok.
Haklısın vazgeçtim almaktan.Bu senede kompaklarla idare edem bari.
yahu ruzgar ne taraftan esiyo bak,bu seneyi bı duvar eksik gecir pazarbey ne olur sanki..ev acilmiki???hem savas ay gibi varilde ates yakarsın dslr nle bısuru enteresan foto cekersin...hatta coluk cocuk bı kosede perişan poz verirsiniz,bizim cocuklarımız dıyede ısım koydunmu pulitzer senin????zaten kuresel ısınıyoruz,bu kıs soguk gecmez
ne demişler:
ev alma inşaat yap
makine alma geyik yap...
30D için yeni çıkan bir firmware yani makine yazılımı mobilya fotoğrafları için özel yazılmış diye duydum.. çok yüksek iso ve yüksek Dynamic Range de bile çok başarılı sonuçlar elde ediyormuş 30D.. ayrıca canon yakında kampanya başlatıyormuş.. kullanılmış nikonunu getirene paraflaş bedava..
bu arada pazarbey o inşaat bitmedimi hala.. ben eve girdinde yeni evi dslr ile fotoğraflamak için yeniden heyecanlandığını sandım.. zor bu inşaat işleri.. allah yardımcın olsun.
bu ara piyasada sıfır diye satılan DSLR lerde çok fazla çekim sayısı olduğu yönünde pek çok söylenti var.. Aygazın yaptığı gibi ilk kullananın açacağı bir hologram kapak falan yapsalar.. içim hiç rahat değil.. bu ara sıfır dslr almak riskli galiba
Zaten bu canonların ıso başarısı meyşur canım. Ama maalese kompaklarda panasonik kadar kötü.
Ev maalesef bitmedi.Bugün banka ile görüştüm. Kredilerde %24 e çıkmış.
Mimarca 7 kocalı hürmüzü geçti. Kullanmadığı makina kalmadı maaşallah.
Merson abi iğneli lafınızın mesajını aldım. Ama yapcek bişeyde yok.
Valla küresel ısınma var ama Kütahyaya hiç uğramıyor maaşallah. Bizde Kütahyasal soğuma var. [>
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
259229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-
-
-
-
-
-