pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Dslr Alım Sorunu - Hüsran

Arkadaşlar bir türlü slr makina alamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

#pazarbey' tarafından 11.01.2007 18:32:41 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 10.02.2007 18:04:35 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 17.02.2007 08:24:05 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 25.02.2007 22:45:49 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 22.04.2007 21:56:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Aralık 2006, 23:35 - İp: 88.***.**3.77
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Titreşim önleme özelliği olan baston nasıl çalışacak, sen titremeye başladığında oda aksi yöndemi titreyecek. Yoksa süreklimi titreyecek. (Sürekli titreyen bir baston hiç düşünemiyorum)

SR özelliği olan bir bastona ne gerek varki, zaten adam 60 yaşına geldiğinde sürekli titremiyecekmi, tahtadan baston bile alsa otamatikman IS özelliği kazandırmış olacak

#xtolga' tarafından 07.01.2007 16:19:32 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 7 Ocak 2007, 16:17 - İp: 85.***.**8.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Gaijin yanılıyorsun onon adı grup değil konvertör.Tür kinsanı için 50 mm telekonvertör, İskandinav ülkeleri için 100 mm telekonvertör, çıkarırlar.
xtolga muhtemelen sürekli titreyen ve yürüme anında titreyen modeller olacak. Yürüşüste ıs, devamlı ıs moduda olabilir.
DEvamlı ıs olan modeller pil tüketimi nedeni ile tutulmaz.
Çalışma prensibi aynen dediğin gibi.

Bu arada atacaklar hepimizi siteden valla.

Tarih: 7 Ocak 2007, 17:51 - İp: 85.***.**0.104
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

atcakmılar?? duyummu aldın?? koyume gıder domates ekerim,komsunun caylarına yorum yaparım bende
cayı uc yapraktan sonra kessen daha hos olurdu dıye..

hem niye atıyolarmış ya?? dijital baston ilk izlenimlerim diye konumu accaz illa???

buarada haklısın telekonvertor olcaktı..grip ancak bastonu kavramada işe yarar olsun çinlilerin eli kucuktur bizim için grip lazım...
atmasınlar bizi bea

Tarih: 8 Ocak 2007, 00:14 - İp: 88.***.**3.96
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

O zaman konumuza geri dönelim.Ne olacak bu benim dslr siz halim.Bugün s2 ile foto çekmeye gittim.Ağaçtaki kartalı çektim.Fotoğrafların tamamında ağacı netleyememişim.Köpek yavrusunu çektim.Ya arkadaki, yada öndeki otlar netlenmiş.DEli olmak içten değil.
Slr olsa cam gibi çekerdim. Ne yapıp edip slr almalıyım. Kompaklarla olmuyor bu iş.

Tarih: 8 Ocak 2007, 00:18 - İp: 85.***.**0.104
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

bende umutsuzluga kapılıyorum şimdi..amerikadan kuzenım gelecek sipariş vercem diyordum..on gundur ulasamıyorum kendisine.ne yapıp edip ulasmam lazım..k10d olmadan ben yasayamam..yakarım ulan burayııı
pazarbeye katılır fotokritige gecerim

Tarih: 8 Ocak 2007, 00:41 - İp: 88.***.**3.96
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

s2 iyidiiiir ..Dün bi gece fotoları çektim ama bi görseniz..İnşallah siteye de gönderecem

Tarih: 8 Ocak 2007, 00:44 - İp: 85.***.**6.101
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Ben de bi taraftan gireyim şu topiğe.

Ne küçük ve kalitesiz lcd ekranı, ne iso daki yetersizliği, ne de pahalı oluşu... Hiç bir şey damdan düşen pazarbeyin netleme problemi kadar etkili olmadı, benim s3 ten soğumama...

d40'ı bekledim beklediğime değmedi, k100d bence bir havadır gidiyor, nicanon (nikon ve canon'un kısaltılmışı)ların papucunu dama attı şimdilik, ama nicanon bu papuçları geri aşağı atacak mı acaba merakediyorum. Çünkü bir zamanlar olimpus'ta papuç savaşı yapmıştı, şimdi görünmüyor. Toplayıp gitti heralde papuçlarını..

Evet pazarbey, son silahım s6500fd kaldı. Onda manuel focus ta var. O da çıksın gelsin. Onu da alamazsam adamakıllı bir dslr ye yönelcem mecburen. Onu da araştıra araştıra 2048 yılında falan ömrüm yeterse alabilirim sanırım.

Sen tabi s2 den sonra dslr alacaksın mecburen. Sen bana bakma, deklanşçrü de farklı dizayn etmeliler benim için. Tam gözümün üstünden basabilmeliyim...

Tarih: 8 Ocak 2007, 01:22 - İp: 88.***.**3.9
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

SEvgili hocaham;
6500 ün en büyük problemide objektifin diyafram değeri. telede 4.9 çok yüksek bir oran .Bu nedenle ıso 100 de nerede ise asla 1/1000 i göremiyorsun. Isoyu yükseltmen gerekiyor. BUnun sonucuda malum. 9600 veya 6500 de titreşim engelleme sistemi oluversi mükemmel olacak.Ama nedense koymuyorlar
Hocam görelim fotalarını.
Gaijin amerikadan k10d almanın hiçbir anlamı yok.Türkiye ile aynı fiyat.Boşver Türkiyeden al.
Ayrıca beni zaten attılar fotokiritikten. Kim alırki beni.

Tarih: 8 Ocak 2007, 09:16 - İp: 85.***.**0.104
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Arkadaşlar bu arada belirtmeden geçemeyeceğim. Bizim yerden yere vurduğumuz canon 400 d her yerde en yüksek reytingi alıyor.En fazla satılan makina.BU nasıl iştir.
Eos un kulaklarını çınlatalım bir.

Tarih: 8 Ocak 2007, 09:28 - İp: 85.***.**0.104
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

ya benım kuzen odiycek parayı amerıkadan alırsa,sonra kacarım bı daha zor bulur beni...canon 400d iyi hosta govdesi kalitesiz.gorunume ısınamıyorum bı turlu.en iyi govde pentax diyolar..sahte nickle gircez fotokritike,iki ayda saygı sevgi ortamı yaratırız sonra orayıda aynı sekilde şantaj ederiz,bakarsın yutar

Tarih: 8 Ocak 2007, 12:36 - İp: 88.***.**3.96