burakerenn
burakerenn (üye)
İzmir / Amatör

Ideefıxe`nin Yaptığı

5 gün önce 480 YTL`ye verdiğim Kodak DX7630 makinenin bugün son kargolama günüyken (C.tesi ve Pazarı saymazsak! ) IDEEFIXE`nin bana bildirdiği şey şu oldu:

Aşağıda bilgileri bulunan ürün firmasında bittiği için temin edilememiştir.Bu aksaklık için özür dileriz. Sistemimizde sipariş verdiğiniz zaman kredi kartınızdan herhangi bir ücret çekilmiyor. Sadece tüm bedel için bloke konuluyor. Ürünlerin temini tamamlanıp paketiniz kargoya verildiği zaman gönderilen ürünlerin bedeli ne ise o miktarda ücret kredi kartınızdan çekiliyor. Temin edilemeyen ürün için de bloke olan miktar bir hafta içerisinde banka tarafından otomatik olarak kaldırılacaktır.
Bilgilerinize sunarız.

Ama işin ilgincidir ki aynı anda ürünün fiyatı da 580 YTL`ye çıktı. IDEEFIXE`yi aradığımda ürünün kodak Türkiye`de kalmadğını söylediler. Şu anda sadece Kodak`a ürünün olup olmadığını sormakla yetindim. Henüz de cevap gelmedi. Sizce ne yapmalıyım?

Tarih: 28 Mart 2005, 21:40 - İp: yok
ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

derhal siparişini iptal et derim. alışveriş yapılamaycak 2 site varsa biri ideefixe diğeri hgepsiburada'dır. hipernex veya teknosa tavsiye ederim.

 

Tarih: 28 Mart 2005, 23:19 - İp: yok
burakerenn
burakerenn (üye)
İzmir / Amatör

Zaten onlar iptal ettiler. Ayrıca benim derdim 480YtL ye aldığım makinayı şu an en azından 75YTL fazlaya alacağım. Yoksa başka bir yerden almak sorun değil.

 

Tarih: 28 Mart 2005, 23:36 - İp: yok
murlem
murlem (üye)
İzmir / Amatör

iki seçenek var ya siparişi iptal edip olayı unutacak ve 75 milyon fazla para vererek makinayı başka biryerden temin edeceksin yada tükoder'e başvurup durumu anlatacaksın. onların ilgileneceğine eminim.

bu arada ohara arkadaşa katılmıyorum. idefixe yi bilemem ama hepsiburada.com dan şimdiye kadar en az 8 - 9 defa alışveriş etmişimdir sadece bir defa defolu ürün gönderdiler onuda kargo parası onlara ait olmak üzere hemen değiştirdiler.

 

Tarih: 29 Mart 2005, 10:58 - İp: yok
  • 1