buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Sitedeki Yenilikler Üzerine

Az önce fotoğraflarımı kontrol etmek için kontrol panelini açtım ve sürpiz ; (yabancı forumlarda şaşkınlık sıfatı için wowww derler ya ) , wowwwww


Favori fotoğrafçılarım gibi eksikliği hissedilen şeyler eklenmiş .

Diyar diyar anadolu açılmış, kültüür varlığımız kategorisinin şablonu hazırlanmış.

Şimdi kontrol panelini kurcalıyorum ve epeyce güzel olmuş . Foto öykü de menüde yer alıyor ki demek ki yakında o da açılacak.

Netfoto kabuk değiştiriyor,gelişiyor, güzelleşiyor....

Teşekkürler.

Tarih: 20 Kasım 2007, 18:54 - İp: 88.***.**3.212
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

yapılan bütün değişiklikler yerinde ve olması gerektiği gibi olmuş bunun içinyönetime teşekkür ediyorum. yorum sayısının kısıtlanması yerinde olmuş. gaijinin bahsettiği sorun bende de var. şakşakları bol görünce yorum yazasım da gelmiyor. bakıyorum fotoda netlik yok kadraj yok kompozisyon yok cinsiyetten dolayı en az 20 kişi şakşak yapmış. ayrıca sayı daha az olmalı ve fotoğraf ekleme süresi uzatılmalı. insanlar ekleyeceği fotoğrafı ve yorumu özenerek seçmeli. ayrıca daha önce de söylenmişti galeride en az 2 fotoğrafı olmayan forumlarda yorum yapamamalı. ortalığı geren pek çok üyenin protfolyosuna bakıyorum galerisinde 1 fotoğraf bile yok. puanlama sistemi güzel olmuş bu işi denetleyecek arkadaşların çok büyük özveri göstermesi gerekecek. oldukça zamanlarını alacak bu iş. kolay gelsin

 

Tarih: 4 Aralık 2007, 10:21 - İp: 81.***.**7.150
zafertekin
zafertekin (üye)
Ankara / Amatör

merhabalar,
üst bant diyeceğim,
son seçimleri tartışalımmı bir iki seçim dışında tüm seçimler iyi idi ama bu günkü seçilenlerde ben pek bir şey göremedim fotoğraf adına, ya bu fotoğraf sanatının kesin kuralları yok tamamen göreceliki editörün zevki böylemiş.
yok kuralları var ise o zaman
estetik,teknik,kompozisyon ve yartıcılık adına üst bant karelerinde ne varsa, editör tarafından yada bir ustadan bunların
yorumlanması iyi olmazmı hem ben hem benim gibi olan arkadaşlar öğrenmiş olur.
saygılarımla

 

Tarih: 7 Aralık 2007, 20:27 - İp: 85.***.**8.176
ilhamid
ilhamid (üye)
İzmir / Amatör

bende bu yeni yapılandırmada,e.posta adresi degşikliği yerını bulamadım.kontrol panelende yok,nerede acaba,yoksa gözumden mı kaçıyor.

 

Tarih: 14 Aralık 2007, 08:59 - İp: 85.***.**3.77
gencmenn
gencmenn (üye)
Almanya / Amatör

avatarimda ki fotografi nasil degistirecegim yav, baharbahar,in galerisinden almistim türk bayragini, kizcagiz kizmadi ama genede degistirmek istiyorum, nasil degistirecegim yardim.

 

Tarih: 14 Aralık 2007, 20:25 - İp: 213.***.**0.32
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

gencmenn forum sayfasındaki kontrol panelinde değiştirilebiliniyor.ama belli bir süre sonra tamamen değişmiş olarak görüyorsun.


 

Tarih: 14 Aralık 2007, 21:06 - İp: 85.***.**0.199
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Avatar kolay değişiyor gencmenn..Değiştir,sonra bir çıkış yap,tekrar gir,olur.

 

Tarih: 14 Aralık 2007, 22:25 - İp: 78.***.**5.104
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

yenilenme hızı düştü galiba,heyecan duymuştuk.
Galeride ,bilerek veye bilmeyerek alıntı ceya ç-alıntı fotograf ekleyenler için bir "moderatör e uyarı bildirme butonu " ekleyebilir miyiz.Bazı foto sahiplerini uyarıyoruz ama silmek için pek ilgilenmiyorlar.

 

Tarih: 15 Aralık 2007, 11:51 - İp: 85.***.**9.67