kuzeyemir
kuzeyemir (üye)
Aydın / Profesyonel Fotoğrafçı

Kullanıcı Engelleme Nasıl Yapılıyor?

bir fotoğrafa yorum yazmak istedim. "kullanıcı tarafından engellenmişsiniz" mesajı çıktı ekrana.
bu sitede bu uygulamadan haberim yoktu. bilen arkadaşlar nereden engellediğimizi bana tarif ederse memnun olurum.

konuyla ilgili ekran resmi:

http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=588514

Tarih: 20 Mart 2014, 23:12 - İp: 95.***.**5.216
kuzeyemir
kuzeyemir (üye)
Aydın / Profesyonel Fotoğrafçı


bu "seka" yine densizleşti.
benim de yorum yazdığım bir fotoğrafın altında fotoğrafa yorum yazarak, bu milletin belli bir siyasi görüşte olanlarını "ahmak" ilan etmiş.

şahsen fotoğraf sahibine saygısızlık olmasın diye orada cevap vermedim. ama bir paparayı hak etti yine, uslanmayacak bu zıpır:

tamam "dede"lerinin yolundan gidiyorsun da bre evrimini tamamlayamadın mı daha?
bu milleti "ahmak" yerine koyan dedenin zihniyetinin üstünden çağlar geçti. o zamanlar dedendeki maymunluk tabii idi belki.

ama sen neden hala tekamül etmedin?

o siyasi görüştekiler sana göre "ahmak", makarna kafalı, koyun.
ya sen kimsin?
bak burada topa girdin, iki kelamı çeviremedin, ortada seni döndürüp tribüne gönderdim. ekibinle birlikte ne kadar sığ, cahil, geri kafalı olduğunuzu size anlattım.
senin zeka seviyeni de pek çok defa test ettim:

"idiot" derler, taharet alma kabiliyeti yoktur. aynı derecede bir zihniyet seninki de. ahmak dediğin adam önüne koyulan makarnayı , yine önüne koyulan kömürü yakıp pişirir, yer. sonra gider, kimsenin görmediği bir kenarda hacetini yapar.
senin gibi uluorta pisletmez.

densizliğe devam etme seka!
birisine "ahmak" diyeceksen kendi fotoğrafının altında de, ben sana reçeteni yazayım. sağda solda, cami avlusunda dolaşma...
bu millet, ağzı necaset kokan, zihni boş, gönlü, imanı boş "jakoben"lere haddini her ortamda bildirdi. bildirmeye de devam edecek.

ülkücü oyları ile yıllardır "badem bıyıklı" diye dalga geçtiğin "hocaefendi"nin yüzde altısı olmasa altıok izmirde bile denize dökülüyordu, izledik hep birlikte.

bundan sonra imana gelsin artık, kabesi pensilvanya olsun cümle keferenin...

 

Tarih: 2 Nisan 2014, 15:58 - İp: 95.***.**5.72
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Tesadüf yine..

Face profilimde bir twiter mevzuu dönerken, atakan, tugay, şaban emmi ve mustafa katıldı. Konu bir anda foruma dönüşüverdi. Ve nf latifesi döndü.
Bu bağlamda aylardan beri bu defa sahifesini bile açmadığım siteye yine göz atayım dedim.

Yani yok, bir değişiklik var mı acep filan diye değil.. Beklentisiz öylesine..

Üye engelleme gelmiş

Bir zamanlar bu konuda saçma ve "tek taraflı" bir uygulamaya mazhar olmuştum, içeriği boşverelim. Bu yüzden giriş yapmadım.

Bu konunun önce son sayfasına bakayım dedim.
"seka" diye bir isim görünce, "seka kim ki acep" dedim. Çocukluktan beri bildiğimiz seka kağıt fabrikası değil muhakkak diye düşündüm.

Tabii bir üye olduğunu anladım ama altından çıkan üyeyi görünce (eski ismi sekalaycı idi sanırım) bahsedilen telafuzların adresi beni hiç şaşırtmadı. seka ve onun gibi düşünen tayfası..


Adım Mustafa Kemal.. Şimdi bazıları der ki, vay bu adam sıkı Atatürkçüdür, din yobazlarının karşısındadır!

Evet ismim öyle.. Ama beynimde ve ruhumda neyi taşıyacağıma benim iradem ve anlayabilme yetim karar verir.
Rabbimin herkese verdiği şey bende de var ama bazıları gibi kullanmakta aciz değilim.

Şimdi şu açıdan gireyim konuya; Atatürk'ü hemen her inancın üstünde tutup, dinine bağlı kesimi aşağılayanlaradır lafım..

Agalar... Yarın öbürgün selanızı okuyup sizi toprağın altına defnedecekler. Size birşey diyeyim mi.. Bilmem duydunuz mu, sizi orada Atatürk karşılamayacak.
Size "Oooo selahattin hoşgeldin, aferin oğlum dünyada çok güzel işler yaptın. Din yobazlarına göz açtırmadın. Emirlerime uydun. Hadi seni cennete yolluyorum" demeyecek.
Buna inanın ve bunu yayın. Kesin bilgidir

Sizi orada kabir melekleri karşılayacak. Ve alemdeki en büyük söz sahibi adına soracaklar size.. Neler yaptın anlat bakalım??

Diyebilecek misin "Atamın tüm emirlerini dinledim" diye?
Onlar da diyecek ki "Atanız da şu anda burada ve ahiret gününü bekliyor. Sizden hiçbir farkı üstünlüğü yok. O da sevapları ve günahlarıyla tartılacak, aynı sizin gibi..
Peki Allah'ın emirlerini ne kadar dinlediniz?"

Eee söyleyin bakalım, onu ne kadar dinlediniz?

Bunu yazın kafanıza seka ve onun gibi düşünenler.. İyi yazın. Bak ömrün biyolojik olarak çok geniş değil, kader bir yana tabii.. Belki fazla vaktin yok.
Camiye git bir solu o havayı.. Bir nefesle.. Bir yakın olmayı dene yaradana..
İnsanları hakir görmemeyi dene.. Aşağılamamayı dene.. Ezbere yaşamamayı dene..

Sen kimsin ki? Senin aklın ve ilmin herşeyin içyüzünü görmeye ne kadar yeter ki?
Ne biliyorsun masum sandığının aslında suçlu olmadığını?
Ne biliyorsun suçlu sandığının aslında masum olabileceğini??

Birşeye inanıp sarılan kişi koyunsa sana göre, sen de bir koyun olmuyor musun?!

Heryerden herşeyden haberi olan.. Bizim bilmediklerimizi bilen, görmediklerimizi gören, gizliyi şeytanı en iyi bilen tek merci Allah'tır. Sen sadece aciz bir kulsun. Bu kadar yahu

Din yobazı, koyun, sürü diye aşağıladığın toplumdaki bazı kişiler için Allah'ın ne düşündüğünü nerden biliyorsun sen?

Seka, ben de seni gerici tayfa başı gibi görüyorum desem?
Hatta vaktiyle hiçbir yazılı kural aykırılığım olmadığı halde "üyeliği iptaaaaall edilmelidiiiiirrr. Siteden kovulmalıdııırrr" diye fetva salıp tayfana gaz veren sen değil miydin be
Sen de bana o anda bir tür ideoloji yobazı gibi gelmiştin


Dün bir söz yazmıştım webde :

İlker Başbuğ'un terör suçlusu olmadığına inanıyorum. Ama bu hissel bir yaklaşımdır, yanılma payım var.
Aynı şekilde suçlu olduğunu düşünürsem de, bu hissel bir yaklaşım olacaktır ve yanılma payım var.
Sonuçta ben insanım ve hatalar yapmaya müsaitim.


Bu dünyada herşeyin iç yüzünü bilen, herşeyin üzerinde bir güç var ki, o Allah'tır.

Şimdi beni Atatürk düşmanı da ilan edersiniz siz
Atatürk'e tabii ki minnet ve sevgim var. Dünyanın saydığı bir kurtarıcı, önder.. Zaten hiçbir cümlemde onu ve onun değerlerini incitecek birşey demedim.

Ataürk'e sevgi ve minnet duyulmalı..
Ama o da en büyük komutanın huzurunda şu anda, bekliyor.

Konuya neden Atatürk odaklı girdim anlamazsınız şimdi, açıklayayım.
Çünkü onun adıyla hareket edip bu aşağılama eylemlerini yapıyorsunuz!


Bunları iyi düşünün derim, çok ta umutlu olmasam da..

 

Tarih: 4 Nisan 2014, 18:48 - İp: 94.***.**3.40
can-acustik
can-acustik (üye)
Tokat / Amatör

pantcom sana kim bilgi veriyor bilmiyorum ama yanlış öğrendiğin birşey var benden muhtemelen yaşça büyüksün ama akıl olarak malesef küçük olduğunu şu yazdığın saçmalıklarla anlaya biliyorum çünki sende senden yaşça büyük birisine tanımadığın bilmediğin konuşmadığın birisinin hakkında itamda bulunarak kulhakkına giriyorsun bana bu çok bilmiş dinadamı ayakların sökmez bu yüzden önce adam gibi kavra olayı sonra gel. Ben can şahin nicim acustik senin kuzey iyi tanır beni 1985 ankara doğumlu Alevi solcu Atatürkün ilke ve inkilaplarına saygı duyan benimseyen bir vatandaşım.
Atatürkçü olmak solcu olmak Alevi olmak senin gibi işkembeden konuşan insanların anladığı zannettiği birşey değil Atatürkçü olmak dinyobazlarının karşısında olmak gibi bir cümleyi kurman bile gösteriyorki hiçbirşey bildiğin Atatürk hakkında duymak istediğin söylemek istediğin şeye saplanıp geçmişe ve geleceğe at gözlükleri ile bakmaktan başka birşey yapmamışsın yazık üzüldüm senin adına....bukadar zaman bu sitede olmamana sevindim söylediğin gibi Atatürk düşmanı ilan etmiyorum seni merak etme sadece konuştuklarının nereye gittiğini bilmeden konuştuğunu ve bu söylemlerinin insanları ayrıştırmak bölmek ikilik içine sokmaktan başka bir şey yapmıyorsun Sende şunu çok iyi kavraki sanada soracaklar ahiret günü NE yaptın sen kimnsin Allahın yarattığı kulları bilmeden tanımadan yargılıyorsun ne sıfatla yaptın bunu sen kimsin aciz kul Allahın yarattığına hesap sormak aşalamak yermek sanamı düştü???? diye sorarlar

 

Tarih: 5 Nisan 2014, 12:22 - İp: 151.***.**1.74
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı


"ülker çikolatalı gofret" sevmeyen var mı ?..

 

Tarih: 5 Nisan 2014, 22:15 - İp: 94.***.**2.1
buzlucam
buzlucam (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Dambasinda saksagan vur beline kazmayi panctom senin yazilarinda hep ayni cumleleri goruyorum 1_-uzun suredir siteye ugramiyordum bir ugradim oo.,.,. 2- adim mustafa kemal ama ben ataturk cu degilim sevmem lafi ,3-cenazenizi kim kildiracak ataturk taraftarlari ... masallah Allah adina karar verir olmussun hukum de vermissin bu dinin sahibide ilan etmissin kendini, sen herseyi biliyorsun anlasilan yarin birgun ustumuze tas da yagdirmaya kalkabilirsin... kimsin be sen ..,.hangi sifatla baskasinin dini hakkinda laf ediyorsun .... Kendinize bir din gardiyanligi payesi bicmissiniz fetvalar girla gidiyor,bende ahirette bunun hesabini soracagim senden... bizim dinimizden sana ,ne biz sana dininimi sorduk,,kilicta lazim mi malum kafirleri soyle agiz tadiyla bir kilictan gecir sevap sayilir belki...... sizin malum yerlerde senelerdir beyniniz yikana yikana dusunme bagimsiz dusunme yeteneginiz kalmamis. Cok buyuk bir fikir teatisinde bulunur gibi birde Ilker basbug hakkindaki fikir ucusmalarini da sanki aristo onermeleri edasiyla sunmaya calismanada ne demeli bilmem bu memleket icin sen ne yaptinda bu insanlari bu kadar karalayacak hakki kendinde buluyorsun... bir baskasinin dininden sanane niye tahakkum kurmaya calisiyorsun, ..... herkes senin gibi dusunmek,senin gibi yasamak ve senin inandiklarinami inanmak zorunda ,....! Evet Ataturk u seviyorum bana bu ozgurlugun verilmesi icin gerekeni yapmis....hatta sanada verilmesi icin .....iste seninde Ataturkle sorunun bu bizim ozgurlugumuz seni rahatsiz ediyor...
Sen nasil yasamak istersen yaşa, neye inanmak istersen inan ,ama bana karisma,sende bunu anlamazsin simdi....






#buzlucam' tarafından 06.04.2014 01:54:56 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Nisan 2014, 00:52 - İp: 78.***.**4.161
kuzeyemir
kuzeyemir (üye)
Aydın / Profesyonel Fotoğrafçı

site sahibi siteden umudunu kaybetmiş sanırım.
durum hakikaten çok vahim.
üzüldüm mü?
galiba benim de gözümde yaş kalmadı....

 

Tarih: 2 Haziran 2014, 01:51 - İp: 95.***.**9.212