levocan
levocan (üye)
Şanlıurfa / Amatör

Fotograf Onayı Kalkmalı ???

Selamlar;
Bence eklenen fotografların onaydan geçirilmesi pek iyi fikir değil. Edindiğim izlenime göre onay işlemi günde 1 defa yapılıyor ve eklenmiş olan bir çok fotograf arka sayfalarda kalıyor.
Bu durumda siteyi ziyaret eden birçok üye ilk sayfadaki fotograflara takılıp kalıyor . O gün eklenmiş olmasına rağmen ikinci veya üçüncü sayfada bulunan fotograflar hiç izlenemiyor ve yorum almıyor.
Onay mekanizması kaldırıldığı takdirde bazı olumsuz fotograflar eklenebilir . Buna hem fikirim. Fakat yetki verilen bazı editörler kurallara aykırı olan fotografları anında silebilirler.
Bu durumda ben fotografların onaydan geçme işleminin kaldırılmasını teklif ediyorum.
Saygılarımla

Tarih: 3 Eylül 2005, 12:10 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Daha öncelerde de dile getirdiğim gibi, netfotografın ziyaretçi trafiği daha çok "amatör" ağırlıklı, yani fotoğrafa yeni başlamış, yeni yeni merak duyan kitle, bunda en büyük etkenide, google'a girip içinde "fotoğraf" yada "fotoğrafçılık" geçen bir cümleyi arattığınızda sebebini anlarsınız. Arama motorlarında üst sıralarda çıkmak için çok uğraşmıştım ama... fazla uğraşmışım. Hal böyle olunca absürt fotoğraflarda eklenmiyor değil, kaldı ki eskisi gibi günde bir kez değil fırsat buldukça onaylamaya çalışıyorum.
Bana göre dijitalle birlikte biten "acaba fotoğrafım nasıl çıktı" merakı "acaba fotoğrafım onaylanacak mı?"yla yeni boyut kazanıyor. Eleğin daraltılmasına bende katılıyorum, zaten son dönemde daha ince eleyip sık dokur oldum. Beğeni de kişiden kişiye değişen bir kavram olduğu için elek ne kadar dar olursa olsun %100 memnuniyet hiç bir zaman olmayacak diye düşünüyorum.

 

Tarih: 6 Ocak 2006, 12:29 - İp: 85.***.**9.55
designer06
designer06 (üye)
Ankara / Amatör

fdiker'e katılıyorum.
kesinlikle onay kalkmamalı,
o zaman malesef ki bazi art niyetli kisilerin isine yarayacaktir ve sitenin duzeyini 1 dak.ligina bile dusurmeye kimsenin hakki yoktur.
bir de forum bolumunde cok geyik forumlar acilmasa daha iyi olmazmi?...

ışığınız bol olsun.

 

Tarih: 6 Ocak 2006, 14:31 - İp: 85.***.**7.67