mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sorunlu Zihniyetin Sorunlu Bakanı

Memleket yangın yeri sorun olmayan bir tek kurum ve kuruluş yok. Ama çoğunluğu yandaşın ve candaşın kontrolünde olan kiralık basının haberlerine göre herşey toz pembe her yer süt liman.

Bu kurumlardan biride göreve gelen her bakan tarafından amacından uzaklaştırılan "Milli” Eğitim Bakanlığı Ömer Dinçerin göreve gelmesinden üç ay kadar sonra çıkarılan kanun hükmünde kararname ile tekrar yapılandırılarak adeta şirazesinden çıkarıldı.

Bu kararnameyle teşkilat kanunundan "TÜRK MİLLETİ” ifadesi çıkarıldı.
32 olan birim sayısı 17 düşürüldü.
Bakanlığın tüm yöneticileri görevden alındı. (Görevden alınan yöneticilerin eski "MİLLİ” Eğitim Bakanları Nimet Çubukçu ve Hüseyin Çelik döneminde göreve getirilen isimler olduğunu göz önünde bulundurursak akepe nin her konuda olduğu gibi eğitim konusundada hükümet politikasının olmadığını görmek zor değil.)
Bakanlığın "Atatürk milliyetçiliğine bağlı vatandaş yetişme” ve "Milli güvenlik siyasetine bağlı olma kuralı kaldırıldı.”

Olmaya oldu adının önündeki "Milli” kelimesinide kaldırıp eğitim bakanlığı olarak düzenlenseydi. Biliyorum hepsi bir anda olmaz hazmettire hazmettire

Tarih: 16 Eylül 2011, 11:43 - İp: 31.***.**4.156
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

 

Tarih: 16 Eylül 2011, 11:55 - İp: 88.***.**4.86
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Ne oldu hacci ağzın kulaklarında nasıl olmasın senin bozuk zihniyetine göre her şey yolunda ama gel görki millet adına yolunda giden bir şey yok. Aslında senden bundan sonra hangi ilkelere bağlı vatandaş yetiştirileceğine dair bir tahmin beklerdim bu daha zekice olurdu.

 

Tarih: 16 Eylül 2011, 12:29 - İp: 178.***.**7.88
  • 1