hdm
hdm (üye)
Yozgat / Amatör

Sevgili Günlüğüm 2007

Bir günlüğümüz de olsun ama farklı. Ülkemizde, yaşadığımız şehirde ve dünyada ki olayları kendi dilimizle not alalım.

Tarihe not düşüyorum.

Tarih: 17 Ocak 2007, 12:06 - İp: 88.***.**8.132
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

Burdayım











Tarih:21 Ocak 2007, 02:57

#fokss' tarafından 21.01.2007 12:40:23 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 21 Ocak 2007, 12:40 - İp: 88.***.**5.88
hdm
hdm (üye)
Yozgat / Amatör

arkadaşlar burası günlük. Bakın sınırları var biz farklı olsun istedik( bu konuyu sahiplendiğimden falan değil ) yaşadığımız olayları kendi dilimizle not alalım tarihe tanıklık yapalım dedik ama burasını buluşma yeri sevişme ( sevgi gösterisi, serenat ) yeri haline dönüşüyor gibi geldi bana gelirsin kendine yönetime olmamışı oldurmak için yada olan birşeyi alkışlamak için yazarsın not düşersin tarihe ben şuanda bir ajanda hazırlıyorum ve bunu yıllarca devam ettirmek istiyorum öyle hergün yazmıyorum önemli olayları not alıyorum aynı ajandayı yıllarca doldurcam dönüp baktığımda neler olmuş iki binli yıllardanın cevabını arıcam...ama arzu edenler varsa sevişsin ama lütfen burda buluşmasın zira foksda geldi tartışmaların ardı arkası kesilmez laf kalabalığı olur ki bu insanları itici geliyor...


sevgilerle...

 

Tarih: 21 Ocak 2007, 13:00 - İp: 85.***.**5.46
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

sevgi gosterisi serenat?? sevişme yeri??? kafana hamsimi düştü ne diyosun yakup???ozaman fikret beye soyle kitlesin konuyu bitek sen yaz gunluk istiyosan..kim kime serenat yapmış kim kimle sevişmiş burada???

sevgili gunlugum 2007,bu sene basından beri kabus,calkalanıyor ulke,gizli bir el yasaklamıs sankı herseyi,yanyana yurumek,uc bes kişi bir durakta beklemek yasaklanmıs sankı..yolda yururken muhabbet etmek gulmek..
paranoya hakim herkeste,insanlar sanki koseyi donunce alnımın ortasına kursunu yıycem korkusuyla yasıyor,ki zaten yiyorda,balkonda camasır asarken,yılbasında eglenirken,maçtan donerken,evlenirken...sokagın ortasında olu ınsanlar yatıyor,baslarında iki uç meraklı iki polis,ustunde bir eski gazete..
sevgili gunluk daha gecengun bir insanın ensesine uc kursun sıktırdılar..üç çocuk babası.her çocugunun kalbine bir kursun..cansız bedeni yerde yatarken yanından insanlar gelip gecti..düşünmeyi üretmeyi konusarak anlasmayı bilmeyenlerin ulkesi oldu burası..düşünmeyi üretmeyi konusarak anlasmayı bilmeyenler bir maşayla yürüdü gene ateşe içimizi yaktı..şimdi düşünmek lazım dostumuzmu ermeni düşmanımızmı ermeni??şimdi bunları yazmak bile işgüzar bir savcının elinde suç..korkar olduk dusunmekten..düşünmek sanki bir hastalık..düşünenler düşünmeyenleri küçük goruyor, dusunmeyenler dusunenleri...ikiside yanlış degilmi oysa...

haydi sana onemli olayları yazalım,ne yazalım peki??acarlarımı yazalım..mılletın sırtından devletin sırtından saltanatlarımı yazalım? en bastakılerın yolsuzluklarınımı yazalım, yeni komşumuzun temizlik operasyonlarınımı yazalım,
avrupanın dost yuzunumu yazalım,düşman fikrinimi,yada gunluk dur dusunelim:bugunumu yazalım yarınımı,dünümü???hepsi aynı degilmi???

yazalım haydi,şimdiye kadar yazıldıgı için düzeldi herşey okumayanların ülkesinde...haydi uğur mumcunun katilini bulanlar bulsunlar yine bu katillerin üstlerini (pardon bulunmamıştı onlar)abdi ipekçinin katilini bulanlar bulsun (odamı bulunmamıştı??)
yazalım 2007 nin onemli olaylarını yakup,hergun bir gazete alalım elimize bastan asagı yazalım...çürüyoruz yakup,bitiyoruz..yıllar sonra ikibinler nasıldı diyebilirsen zaten şanslısın demektir..merhaba günlük diye başlayalım yazabıldıgımız kadar yazalım,tarihe ısık tutalım haydi...dunya tarihi karanlıktır,çünkü üzerinde insan diye bir varlık var..haydi yazalım tekerrür etmeyecekmiş gibi tarih...sonunada mesaj olsun madem:savasa hayır diyelim savasma seviş..

kusura bakma gunluk lafını duyunca dunyayı kurtarcagımızı dusunememişiz,herkes can sıkıntısını yazmıs

#gaijin' tarafından 21.01.2007 14:04:30 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 21 Ocak 2007, 13:40 - İp: 88.***.**5.151
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

Sayın günlükcü;

Memleketinde hava çok güzel, istersen denize girebilirsin. Ama senin sınavların vardır şimdi, neyse senin yerine buraların tadını ben çıkartırım.
Bugüne not düşülebilecek olağan politikalardan başka bişey yok, bir gazeteci öldürülmüş, bir iki hafta birinci haber olacak sonra mahkemeler ilerki tarihe atılacak falan filan, yani daha önce gördüğün filmlerin aynısı..

Bencede fırsatın varsa seviş......

 

Tarih: 21 Ocak 2007, 14:05 - İp: 88.***.**5.88
denden
denden (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili günlük bu gün baktımda herkesin canıı öle bi sıkılmışki..
bunalım falan yaşıolar.. şimdiii madde madde mutlu olmanın yollarını yazayımda belki arkadaşlar mutlu olurr


MUTLULUĞUN SIRLARI..

Mutluluk için herkese

1- Yaşadığınız güzellikleri düşünün ve bunları her hafta sonu önem sırasına göre -en az 3-5 ay olayı- not edin ya da günlüğünüze yazın. Hem düşünürken hem yazarken hem de sonra okurken ŞÜKREDİN.

2- Başkalarının iyiliği için çalışın. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İYİ OLUN…

3- Çaresiz anlarda manevi değerlere sarılmak size güç katar. Bu gücü her zaman hissetmek adına gökten uzatılan İPE SARILIN…

4- Yapılanları affedemeyenler öfkelerinden kurtulamaz ve intikam peşinde koşmaktan mutlu olamazlar… AFFEDİN.

5- Hayatınızın kritik virajlarında size yol gösterip yardımcı olanlara minnettarlığınızı belirtin. TEŞEKKÜR EDİN.

6- Ne kazandığınız para, ne de iş, sizi dostlarınız kadar mutlu edemez. Ailenize, sevdiklerinize, çocuklarınıza vakit ayırın. Özellikle çocuklarınız varsa her gün “şu kadar saat” diyerek en az limiti belirleyin. Gerekirse saati kurun. Bugün ilgilenemediğiniz dakikalar için yarın kazasını yapın… ZAMAN AYIRIN.

7- Uyku, spor, beslenme, dinlenme, kitap okuma ve hobileriniz, ruh sağlığınızı olumlu yönde etkiler. Sağlığınıza ÖZEN GÖSTERİN…

Unutmayın ki mutluluk varılacak bir hedef değildir. O, yaşamın her karesinden kahırdan damıtılarak elde edilesi bir olgudur. “Bir uçağım olursa mutlu olacağım” değil, “Bisikletim var ve mutluluğa pedal çeviriyorum” demek güzeldir. İnsan bisikletle mutlu olur; ama bisikletle mutlu olmasını
öğrenemeyen kişi uçağı olduğunda türbülansa girer. Mutluluklar ..

 

Tarih: 21 Ocak 2007, 17:22 - İp: 85.***.**8.190
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

sevgili gunluk,sıkıntımın nedeni anlaşıldı..hadi tarihe not düşelim,2007 nasıl başladı benim için iz kalsın.. sabah babamın telefonuyla uyandım,anneannen fenalaşmış biz trabzona gidiyoruz dedi,akşam uzeri aradım vefat etti dedi,akşam aradım defnettik dedi..
şimdi bana deli de istersen istersen salak de ölüm haberini aldıktan sonra telefonuma bir mms geldi,ışıltılı bir manzara ve seni seviyorum yazısı,gonderen turkcell ama ben onu yukardan anneannem gondermiş gibi varsaydım..içim sıkıldı gunluk,ve herzaman oldugu gibi yine kotu birşey oldu..yeri cennet olur insallah,allahın rahmeti üzerine olur...bu son yazım gunluk,kim ölür kim kalır belli degilken yarın okurum diye yazı yazmak ne kadar gerekliki..dunyayı başka zaman kurtarırım,iyi geceler

 

Tarih: 22 Ocak 2007, 00:19 - İp: 88.***.**5.151
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

Dostum başın saolsun. Işıklar içinde yatsın. Mekanı cennet olur inşallah. Dünya burdayken, bizde yaşıyorken yaşamak zorundayız ... (kusura bakma sonu gelmedi, daha iyisini bulmak içinde uğraşasım gelmedi içimden.)

 

Tarih: 22 Ocak 2007, 03:41 - İp: 88.***.**8.52
onrkorkmaz
onrkorkmaz (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili günlük bugün reddedildim busefer bi başka koydu sigarayı 1.5 pakete çıkardım, odam bugünde dağınık elimi hiç bişiye sürmek istemiyorum, yarın finallerim başlıyo hiçbiri hakkında bişiy bilmiyorum...

 

Tarih: 22 Ocak 2007, 15:44 - İp: 212.***.**0.129
hdm
hdm (üye)
Yozgat / Amatör

kendisini ZAMAN gazetesinden de tanıdığımız ermini asıllı gazeteci Etyen Mahçupyan özel sayı için Agos'un Genel Yayın Yönetmeni...oldu

Gazeteci Hrant Dink'in öldürüldüğünün dördüncü gününde biraraya gelen Agos Gazetesi Yayın Kurulu, yeni gazetenin hazırlıklarına başladı. Gazetenin yeni yayın yönetmenliğine Etyen Mahçupyan'ın getirildiği ifade ediliyor.

aykırı yazılarınla ve AHMET TURAN ALKAN ile olan kavgalarınla biz seni sevdikkkkkk tebrikler

 

Tarih: 22 Ocak 2007, 19:35 - İp: 88.***.**0.45
fokss
fokss (üye)
Muğla / Firma

sayın günlükcü;
bugün kendi adıma büyük insanlık adına küçük bir adım attım ve atv, show, kanal d gibi magazin haberleri veren kanalları sildim. Bunun benim hayatım üzerine etkilerini önümüzdeki günlerde aktarıcam. şimdilik bu kadar.
imza, foks amcan.

 

Tarih: 23 Ocak 2007, 08:30 - İp: 88.***.**5.88