atilla61
atilla61 (üye)
İstanbul / Amatör

Gezi Parkı

Faşist zihniyetin baskısına, dayatmalarına türkiya bu kadar dayanabildi ve artık bardak taştı halk isyan etti.Bu uyuyan bir halkın faşizme olan direnişidir.

#atilla61' tarafından 07.06.2013 23:36:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Haziran 2013, 09:27 - İp: 213.***.**5.217
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

bordo klavyeliler, bilgisayarınızın başından konuşmak o kadar kolay ki yazık acıyorum size. Yahu çıkın bir meydana da bakın bakalım kim neyi savunuyor kim haklı kim haksız. Yandaş medyanın, provakatörlerin size gösterdiklerini bilgisayarın başından görmek kolay, işinize de bu geliyor tabi. Çık bi bak bakalım halk nasıl uğraşıyor zarar vermeye çalışanlarla. Ben kaç tanesine engel oldum. Ama sen nerden bileceksin, sana göre ben teröristim iftira atmak karakteriniz olmuş. Vergi demişsin demişsin de, orantısız güç kullanan polisin sıktığı biber gazları kimin cebinden çıkıyor? buna gücenmezsin ama sıksın dah çok sıksın istersin. Haklı eylemini yapan halk senin gibilerden daha çok karşı eylemi provake etmeye çalışanlara, haklıyken haksız duruma düşürmeye çalışanlara.

Son olarak kapatın siz beyninizi görmek istediklerini görün hala. Halk haklı eyleminden sizin gibi at gözlüklüler yüzünden vazgeçmeyecek, anlayacaksınız bunu.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 14:18 - İp: 78.***.**8.185
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı


"Çık bi bak bakalım halk nasıl uğraşıyor zarar vermeye çalışanlarla. Ben kaç tanesine engel oldum. Ama sen nerden bileceksin"...

sansabosa arkadaşım,
biz başkalarından mı bahsediyoruz burada?
aynen senin dediğin gibi "zarar vermeye çalışanlar"dan bahsediyoruz, senden farklı birşey mi benim dediklerim?..

oturma eylemine, pankart açana, basın açıklaması yapana, gösteri yapana müdahele saçmadır...vatandaş oturma eylemi yapıyor, polis ona kalk diyor, polisin yaptığı saçma tabii ki, adam adı üstünde oturma eylemi-protesto etmek için orada, kalkıp giderse eylem olmaz ki...polisin onları çevreden gelecek zararlardan korumasıdır asıl görevi...

ancak iki taraflı görelim diyorum...polis ve zabıta ilk gün çok büyük yanlış yaptı; ama sonraki günlerde kaldırım taşlarını söken, sivil-kamu işyeri/bina/araçlarına saldıran-yakanların da yaptığı yanlış diyorum...ben buna terör diyorum, eylem yapana değil...ilk yazımdaki dediğimle bunlar arasında çelişki bulursan söyle...

dediğimin nesi yanlış veya niye yanlış anlıyorsun bilmiyorum ki?..

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 15:14 - İp: 176.***.**1.69
m.levent
m.levent (üye)
İzmir / Meraklı

sansabosa görüyorum ki ne desem boş! bordo klavyelililer falan! söylediklerimin muhatabı senin gibi iyi niyetli olarak bu harekete katılanlardır hangi amaca hizmet ettiğinizin farkında değilsiniz 3 cevapta yazdıklarımı neden doğru dürüst okumuyorsun be kardeşim? sana kardeşim diyorum çünkü hain dediklerimin kimler olduğunu sende biliyorsun ülkemizde yapılan yanlışların farkında olan ve sancısını çeken biri olarak bu harekete niye katılmadım? çünkü protestonun alevlendiği sebep olarak gösterilen gezi parkı ağaçları ülke sorunlarımız içinde ilk 10a bile girmezken olayın samimi insanlar kullanılarak aslında kimler! tarafından patlatılmış bir bomba olduğunu gösteriyor. açıp bakarsan yakın tarihimiz bunların örnekleriyle dolu ve sonuçları halk açısından hep ağır olmuştur! bunlardan ders çıkarmak gerekmiyormu sence? çok gençsiniz kanınız kaynıyor diye umarsızca geleceğinizi karartmanın ne anlamı var? hadi bi darbe oldu memleket ne hale gelir biliyormusun? yabancı basın yanınızda diye Türkiyenin iyiliğinimi istiyorlar sanıyorsun? tarih boyunca ne zaman iyiliğimizi istemişler? diğer cevaplarımda hep bu ülkede halkın maddi manevi sıkıntılarına tepki olacak bütünleştirecek eylemlerin yapılmadığından şikayet ettim ancak bu tip eylemlerin ısrar edilirse yaptırım gücü olacağını diğer ülkelerden örnek vererek anlattım oysaki türkiyede şimdiye kadar yapılan eylemler hep anarşist ve ideolojik olmuştur bu da hangi mihraklar tarafından yapıldığını yada yaptırıldığını ortaya koyuyor sana tavsiyem yakın tarihimizi iyi oku geçmişini bilmeyen geleceği hakkında ders çıkaramaz.


#tasviran' tarafından 05.06.2013 16:59:14 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 16:54 - İp: 85.***.**0.64
foxtrot
foxtrot (üye)
Kayseri / Amatör

Ortada bir provakatör gerçeği var bunu kimse inkar etmiyor.Bu konuda iyi niyetle eylem yapan kişilerin çok hassas olduğundan emin olabilirsiniz çünkü bu durumdan en çok biz zarar görüyoruz.Polis müdehalesi sırasında tomalara polislere taş atanlar çevreye zarar verenler direnişçiler tarafından engelleniyor buna bizzat şahit oldum. Ama burada iş birazda polise düşüyor masum insanlara zarar vermek yerine provakatörlerin icabına baksaklardı belki de olaylar bu kadar kötü bir hal almayacaktı.Zira otobüslere araçlara zarar veren yakıp yıkan insanların gözaltında olması gerekirden ortalıkta kol gezdiği gözüküyor.Bir de eylem provakatörlere kaldı amacından çıktı diye karamsar bakmamak gerekiyor.Eylemler 70 e yakın ilde gerçekleştiriliyor ve bi kaç il dışında son günlerde olaysız bayram havasında geçiyor.Biz üç gündür polisle çatışmadan provakosyana karışmadan yürüşümüzü eylemimizi yaptık hatta polisler bizim için yol bile kapattı.Provakasyon olarakta yürüyüş sırasında balkonlardan atılan yumurtaları söylemek lazım tabi.Artık kim provakatörlük yapıyor anlayın.

 

Tarih: 6 Haziran 2013, 02:15 - İp: 62.***.**9.97
akhisarli
akhisarli (üye)
Yurtdışı / Amatör

Tüm yorumları okudum.Çok gerilmişiz vesselam!Aslında yazılan tüm yorumlar iyi niyeti,aklı selimi ifade ediyor.Ama birbirimizi anlamaya niyetimiz mi yok ne!!!
Masum ve haklı tepkiyi amacından saptırmak isteyenler her zaman var ve olacak.Bu defa da oldu,oralarda değildim ama elbet ortalığa zarar verenler de bu tiplerdi.Ve sevinerek görüyorum ki masum eylem koyanlar bunlara da tavır koydu.Güzel olan da bu!
Sadede gelirsek;bu eylemler oldu diye hükümet tası tarağı toplayıp gidecek değil.Gitse yerine konacak birşey de yok zaten, maalesef!Memeleketin en büyük handikapı da bu.Millet muhalefetten umudunu kestiği için kolları sıvamak zorunda kaldı bir yerde.Bir seçim olsa da ufukta bir değişiklik görünmüyor,en azından şimdilik.Öyleyse hükümetten,halkın verdiği mesajı iyi algılamasını ve bu doğrultuda kendine çeki düzen vermesini umalım.Bence bu defa halk çok güçlü bir ses verdi ve Başbakan taaa uzaklardan bile bunu duydu,duymak zorunda.Artık işlerin eskisi gibi gitmeyeceğini anlamıştır diye umuyorum.Aksi halde ülkeyi kargaşa,kötü günler bekliyor.
Aslında hükümet kafayı çalıştırsa bu eylemlerin onlara da çok faydası var.Halk resmen yanlışlarından arın dedi,bu aklı başında olanlar için bulunmaz bir fırsattır,kimbilir belki ülkemiz için bile...
Herkese selam ve sevgiler,

 

Tarih: 6 Haziran 2013, 15:10 - İp: 188.***.**8.57
atilla61
atilla61 (üye)
İstanbul / Amatör

Akhisarlı bu güzel yorumun için tebrik ederim.En güzelini sen yazdın.Saygılar selamlar.

 

Tarih: 6 Haziran 2013, 17:57 - İp: 213.***.**5.217
nikon_d7000
nikon_d7000 (üye)
Adana / Amatör

...

#nikon-d7000' tarafından 06.06.2013 23:09:49 tarihinde düzenlendi.


#nikon-d7000' tarafından 13.02.2014 09:34:19 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 6 Haziran 2013, 23:04 - İp: 78.***.**9.134
mustafali
mustafali (üye)
İstanbul / Amatör

Bugunkü gazetelerdeki bazı başlıklar,,

Toma hastaneyede müdahale etti
Yaralılara müdahale eden doktorlara gözaltı
Tomaların sıktığı suda bilinmeyen bir kimyasal madde
Otelin içine sığınan anne ve çocuklara gaz bombası
Kara gece, türkiye sokakta

İsrailin filistin halkına yaptığı zulumden bir farkı varmı...

 

Tarih: 16 Haziran 2013, 14:09 - İp: 92.***.**5.2
ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Bu hükümet gitse yerine gelecek kimse yok. AKP ye vermezsek kime oy verelim?
İşte en büyük aymazlık ve cehalet bu.
Bu düşünce ve mantık ülkeyi bu günlere getirdi.
60 yıldır ülkeyi sağ partiler yönetti. Ülkenin getirildiği nokta ortada.
Artık uyanma vakti gelmedi mi?
Eğer mevcut partileri beğenmiyorsanız yeni bir dip dalgası, yeni bir kuvai milliye hareketi geliyor.
Parti ayırımı yapmayan "Milli Merkez" geliyor.
Bilmeyenlere duyurulur.

 

Tarih: 16 Haziran 2013, 18:02 - İp: 178.***.**9.217
esayphotoart
esayphotoart (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Bu Konunun Böylesine Fotoğraf Tutkunlarının Olduğu Bir foruma taşınmasına gerçekten şaşıyorum. Madem gündem gezi parkı herkes serbest bir şekilde fikrini dile getiriyor o zaman bizde yazalım.
Gezi parkı diye savunduğunuz saçma direnişin bir ağaç olmadığını finansal lobilerin ve yandaşçılarının tezgahladığını pazarladığını göremeyecek kadar kör iseniz sizin en yakın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmenizi öneririm. Bu ülkenin Sol partilerden ne çektiğini HALK çok iyi biliyor ve TÜRKİYE Demek İstanbul Taksim demek değildir TÜRKİYE Demek Halkın %50 Oyunu Almış Bir Partinin Hükümet olması demektir. Ayrıca surata peçe maske takarak gazdan korunduğunu söyleyen insanların elinde taş sapan molotof attığınıda çok iyi görüyor ve biliyoruz. Madem budirenişiniz CUMHURİYET MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ilkeleri içindi AKM ve ATATÜRK büstüne paçavra astırmayacaktınız onları indiren POLİSE'de Şerefsiz gözü ile bakmayacaktınız. Bugün Seçim Olsa AKP yine iktidar olacak bunu kabullenin Kazlıçeşmeden bunun Mesajı iletildi Sanırım.
Ayrıca Görüyorum Gezi Parkında Çekilmiş benim ödediğim vergilerle yakılan polis otosu, İETT otobüsü, İş Makinesini Çekipte Kendini Fotoğrafçı Zennedenler bana Göre ...........
Netfotoğrafın Bu Yanlı Duruşu Beni Gerçekten Şaşırttı Herşeyden Önce İNSAN saygısı gerekir ne düşündüğün değil Ne Çektiğin Önemlidir Herkese Selam Olsun Ülkem bu kargaşadan kurtulur ve feraha kavuşur RABBİM'den tek Temennimdir...

 

Tarih: 18 Haziran 2013, 01:27 - İp: 85.***.**0.228