atilla61
atilla61 (üye)
İstanbul / Amatör

Gezi Parkı

Faşist zihniyetin baskısına, dayatmalarına türkiya bu kadar dayanabildi ve artık bardak taştı halk isyan etti.Bu uyuyan bir halkın faşizme olan direnişidir.

#atilla61' tarafından 07.06.2013 23:36:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Haziran 2013, 09:27 - İp: 213.***.**5.217
atilla61
atilla61 (üye)
İstanbul / Amatör

Siyasilerin hiçbiri terörizm kelimesini kullanmazken sen bu tespiti hangi akla hizmet yapıyorsun.Orada eylem yapanlar öğrenciler,işçiler, yaşlılar ev hanımları vs.Sen kime terörist diyorsun, nerde yaşıyorsun marstamı.Bu eylemler türkiyenin her yerine yayılmış durumda bu insanlar ne istiyor neden sokaklara döküldü oturda düşün biraz.Abuk subuk yorumlar yapmayın.

 

Tarih: 4 Haziran 2013, 21:10 - İp: 212.***.**8.254
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı


başta yaptığım tesbiti görmezden gelip ikinciye takılmana bakılırsa, oradaki yüzü peçelilerle ya organik yada duygusal bağın olmalı...

bu insanların ne istediğini söyle de bilelim çok ileri zekalı...
benim marsta yaşamadığım kadar senin kör olduğun kesin...

ortalığı talan edenlerin öğrenci, işçi, yaşlı olduğunu söyleyen ya görme yada zihinsel engellidir...

 

Tarih: 4 Haziran 2013, 21:19 - İp: 176.***.**1.69
atilla61
atilla61 (üye)
İstanbul / Amatör

Eğer gerçekten bilmiyorsan açıklamaya çalışayım.Orada peçe takanların çoğunluğu gazdan kendisini korumak için takıyor.Biber gazı öyle bir şey ki yağ gibi ve asitli insanın yüzüne yapışıyor.Peçe takanların büyük çoğunluğu bu yüzden takıyor.ama aralarında provakatörler var bu masum eylemi haksız düşürmeye çalşıyorlar.Bu tepki artık gezi parkı meselesinden çıkıp iktidsarın 10 yıllık baskısından bunalan incinen insanlarun tepkisidir.Bu cümleyi bizzat sayın Abdullah gül kendsi kullanmıştır.Açıp gazetelerden okuyabilirsin.Devletin en yetkili ağzı tepkilerini dile getiren halka bu tür ifadeler kullanmazken senin eylem yapan halka terörist demen senin cehaletini gösterir.

 

Tarih: 4 Haziran 2013, 21:43 - İp: 212.***.**8.254
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı


"Orada peçe takanların çoğunluğu gazdan kendisini korumak için takıyor." şeklindeki açıklama ancak bir ilkokul öğrencisine yakışır, belki sağlık dersinde öğrenmişsindir...ya çocuk zekalısın saflığına verelim yada gerçekten çocuksun siteye girip eğleniyorsun...

 

Tarih: 4 Haziran 2013, 22:54 - İp: 176.***.**1.69
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

kiev-19 belli ki biber gazının etkilerinden haberin yok. Ben de yüzünü kapatanlardanım gazdan korunmak için, nitekim boğazımın nasıl yandığını ben bilirim. Şimdi sen bana terörist dersen ne olur biliyor musun? Ben söyleyim hakkıma girersin. Kul hakkının ne denli önemli olduğunu da biliyorsundur diye tahmin ediyorum. Benim hakkımla öbür tarafa göçüp gitme üzülürüm.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 00:42 - İp: 78.***.**8.185
m.levent
m.levent (üye)
İzmir / Meraklı

atilla61 ve sansabosa samimiyetle cevap verin ortalığı yakıp yıkanları destekliyormusunuz? yok desteklemiyorsanız niye bunların arasındasınız o aranızdaki terörist gurupların neler yaptığını görmüyormusunuz ortalığı savaş haline getirdiler, devlete verilen zararları görmüyormusunuz, camiyi o hale getirmek kimin haddine! kimin malı bunlar! kimin vergisiyle alınıyor, bu yapılanlar hainlik değilmi? böyle yapanların zihniyetimi memleketi kurtaracak! bu olaylar karşısında sinirlerim öyle gerildiki durup dururken çarpıntı geliyor, ritmim bozuldu.

dünyenın en pahalı petrolünü kullanıyor olmamız, asgari ücretin açlık sınırının altında olması, işsizlik, fahiş vergi oranları, ülkemizdeki mevcut kapitalist sistemin zengini daha zengin fakiri daha fakir yapması,vs gibi sorunlarımız eskiden beri var ve hiçbir hükümet bunları düzeltmedi. almanya romanya, ürdün,rusya,endonezya ne zaman bir zam durumu olsa dışarı çıkıp o zammı geri aldırtmasını bildiler ülkemizde bunlar için ne zaman halk bütünleşti? ben hiç hatırlamıyorum! yapılan eylemlerin sakın bu sorunlarla alakalı olduğunu söylemeyin halkını ve hakkını savunan insanlar yakıp yıkarak protesto yapmaz

#tasviran' tarafından 05.06.2013 11:00:58 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 09:32 - İp: 85.***.**0.64
atilla61
atilla61 (üye)
İstanbul / Amatör

Taşvıran yazdıklarımı iyice bi oku saçma sapan konuşup durma.Eğer haklı olduğun bir eylemde yakıp yıkarsan,yağma yaparsan haksız duruma düşersin.Bunları yapanlar provkatörlerdir,masum halk değil.
Ne benim nede aklı başında herhangi birinin bunları yapmasaı desteklemesi sözkonusu olamaz.Bu provakatörlerin kim olduğunuda halkımız çok iyi biliyor.Taksimde niye bir kaç gündür olay yok. çünkü polis yok.

#atilla61' tarafından 05.06.2013 11:07:07 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 10:59 - İp: 212.***.**8.254
m.levent
m.levent (üye)
İzmir / Meraklı

saçma sapan konuşan sensin.. Terörist güçlerin oyuncağı oldunuz sizden ne güzel nemalanıyorlar! aklı başında kimseler olsaydınız en azından eylemleri dondurduğunuzu duyurur böylece ortalıktakilerin terörist gruplar olduğu ak ile kara gibi ortaya çıkardı sizde böylece kurunun yanında yanmazdınız. böyle davranıldıkça halk herkesi aynı kefeye koyuyor. halkımızın sıkıntılarıyla ilgili o kadar şey anlattım hiçmi anlamıyorsun ben hükümet yanlısı biriymişim gibi karşılık veriyorsun! ki öyle olsam ne yazar! onlara oy verende halkımız değilmi? yanlışları görmezden geliyorlar doğrudur ama biz görmezden gelmemek için bahsettiğim sıkıntılarımızla ilgili 10 senedir niye hükümete eylemlerle protestolarla baskı uygulanmıyor. yapanlar var ama hep kemalizm propagandası, cumhuriyet elden gidiyor, dinciler şeriat getirecek, iran gibi olacağız propagandaları falan filan.. bu anlayışla türkiyede sosyalizm hiçbir zaman başarılı olamaz. Türkiye'de kapitalizme son verecek sosyalist duyarlılığı geliştirebilecek alternatif siyasi bir oluşum hiçbir zaman olmadı oyüzden de muhafazakar çevrenin büyük kısmı hatta tamamı diyebilirim sosyalizmi, dinsizlikle din düşmanlığıyla eşdeğer tutuyor bu anlayışın değişmesi gerekmiyormu?

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 11:35 - İp: 85.***.**0.64
mustafali
mustafali (üye)
İstanbul / Amatör

Ben o teroristleri gördüm ifşa ediyorum.Tarkan,bergüzar korel, deniz çakır,burcu esmersoy,Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Rıza Kocaoğlu, Onur Saylak, Mustafa Alabora, Tuba Büyüküstün ve Dolunay Soysert ve daha aklıma gelmeyen bir sürü sanatcı oyuncu vs.

Taşvıran kardeşim orda ne işi var bunların bir fikrin varmı acaba.Bu halk niye durup dururken birden bire sokağa döküldü türkiyenin her tarafında bu eylemler niye oluyor.Yurt dışındada bu eylmelere destek var.Fikrini söylermisin çok merak ediyorum.Eğer polis gezi parkındaki bir avuç insana bu kadar acımasızca saldırmasaydı bu olaylar olacakmıydı.ordaki insanlar sadece ağaçları korumak istiyordu, vatan hainimiydi bu insanlar.Tabi bu olay halkımızın hükümetin bugune kadar olan baskısına bir yansımasıdır.Gezi parkı bu birikimi ataşleyen bir olaydır.Bunu görmezden gelemeyiz.Malesef devlet görevlileri provakasyonların içindedir,bu sebebtendirki ortaya çıkan bazı olumsuz durumlar bu haklı eyleme gölge düşürüyor.Ama halkımız bu oyuna gelmez geçmişte bunları gördük.

Ben şahsen terorist eylem görmedim sen gördüysen bir yazda bizde bilgi sahibi olalım.
Toplumu benim yüzde ellim senin yüzde ellin diye ayıranlar en büyük provakatörlerdir.Ülkeyi yönetenler konuşmalarına dikkat etmeliler.Hiç kimse bizi birbirimize düşüremeyecektir biz türküz ve yıllardan beri barış içinde yaşaıyoruz bundan sonrada öyle olacak.

Kendini bilmez yöneticiler hırsının ve kibrinin kurbanı olanlar bugun var yarın yok.Aslolan Türk halkıdır.Halk hareketlerinin karşısında hiç bir güç duramaz.





 

Tarih: 5 Haziran 2013, 12:10 - İp: 213.***.**1.101
baberti
baberti (üye)
İstanbul / Meraklı

".ordaki insanlar sadece ağaçları korumak istiyordu"...bunu görebiliyorsun da...

"Ben şahsen terorist eylem görmedim sen gördüysen bir yazda bizde bilgi sahibi olalım."...bunu niçin göremiyorsun?..

bunların hepsi orada başlamadı mı, oradan yayılmadı mı?..sonraki günler tv'yi mi kapattın?..

niçin tek taraflı görmek gibi bir sığlığa düşüyorsun?..
tüm aklı başında insanlar ilk günkü müdaheleyi lanetliyor, polisin ve devleti temsil eden diğerlerinin basiretsizliğini görüyor -ki onu sen de görmüşsün-...

peki niye sonrasında olanlara gözün kapalı?..yoksa çok yakından bakınca mı görünmüyor?..geyik muhabbeti mi yapıyoruz burada, ilk gün yanlış yapıldı diye sonrasında herşey mübah mı oldu?..

olaylara/olgulara tek taraflı bakmak hastalıklı bakmaktır...görülen şu ki bu toplumda çok sayıda hasta var...bu da psikologların işi...

#kiev-19' tarafından 05.06.2013 13:16:38 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 5 Haziran 2013, 13:13 - İp: 176.***.**1.69