mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bedel Ödeme(me)k

Yaklaşan 12 Haziran seçimleri öncesi ısınan meydanlarda siyasi parti liderler tarafından dikkate alınmaya değer birbirinden farklı açıklamalar yapılmaktadır.

Bu açıklamalardan biride önceki gün başvekil tarafından MHP milletvekili adayı balyoz davası sanığı Engin Alan'la ilgili Bir ülkenin Başbakanı, soruyorum sizlere anma törenine gider de bir Korgeneral orada ayağa kalmaz mı? Kalkması gerekir, kalmadığı anda da bedelini öder. O ayrı mesele. Zaten bedelini de ödedi. Çanakkale'de anma törenlerine gidiyoruz, bu beyefendi ayağa kalkmıyor. Ondan sonra da gereği yapıldı o ayrı mesele. Ama şimdi bakıyorsunuz gideceği yeri o da buldu yönündeki açıklamasıdır ki bu açıklamayla balyoz, ergenekon vs adı verilen davaların siyasi iktidarın birer linç aracı olduğu itiraf edilerek söz konusu davalarla ilgili iddianameler çöpe atılmıştır. Bu bağlamda bendeniz bizlerin bedel ödememek için milletçe top yekün ayağa kalkmamızmı gerektiği sorusunu sormadan edemiyorum... Muhabbetle


Engin Alan paşanın ayağa kalkmadığı an..

Tarih: 21 Mayıs 2011, 00:33 - İp: 78.***.**0.13
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

apo'ya "sayın" deme işi de dil sürçmesiydi ama siz kendi başınıza gelene kadar bunu istismar ettiniz hep. bunu da sizin zeka seviyenize mi bağlamak gerekiyor?

Hadi bütün iyi niyetimizle bunun bir dil sürçmesi olduğunu kabul edelim.. diyecem lakin bu konuyla ilgili verilmiş mahkeme kararı bunun dil sürçmesinden öte olduğunu sabit kılmıştır.

PEKİ..........
Şehide ''kelle''
Oy devşirip medet umduğunuz bir camiayı ''hayvan''
Bakanlık düzeyinde yol kazası olduğunu açıkladığınız Habur rezaleti için ''çok güzel şeyler umut verici gelişmeler yaşanıyor'' söylemlerinizidemi dil sürçmesi olarak algılayalım.

bana kalırsa diliniz o kadar sürçüyorki konuşmamanızda millet adına fayda vardır...

qazarby in bahsettiği konuyu geç farkettiğimden cevabı geç eklemek durumunda kaldım. Lakin qazarbya bu konuda gereken cevap daha öncede tarafımdan verilmiştir geriye dönük konulara bakjarsanız bunu görmeniz mümkündür.

Sizde her şeye cevap vermişsiniz lakin milliyetçilik rolü yapan sizin taifenin kapatılan HADEP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINI MİLLETVEKİLİ ADAYI YAPMASI OLAYINA DOKUNMAMIŞSINIZ... İyi niyet içerisinde bu konuyu gözden kaçırdığınızı düşünerek ilgili linki tekrar ekleyip yorumunuza sunuyor


BKNZ. AKP MİLLETVEKİLİ ADAYI HADEP GN. BŞK. YRD.

Soru: Hadep gn. bşk. yrd. yapmış olan Mehmet Metiner akepeden değilde bir başka partiden milletvekili adayı yapılsaydı tepkiniz ne olurdu?

Hadep genel başkan yardımcılığı yapmış Mehmet Metiner'i milletvekili adayı yapanlar dışında kimse güneydoğuda teröre kök söktürmüş Engin ALAN paşayı milletvekili adayı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirmiyor. Buda Devlet Beğin kararının ne derece doğru olduğunu ortaya koyar.







#mechul75' tarafından 21.05.2011 15:42:31 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 15:41 - İp: 78.***.**1.25
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ileri zekalı sayın meçul cevap ver yalçın küçük apoya kardeşim diyor. neden kıramadınız bu adamın ricasını. yalçın küçük açıkça söyledi bahçeli ricamı kırmadı diye. lafı eğip bükme.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 16:59 - İp: 78.***.**3.172
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmiler onu bunu boşverin de

ayağa kalkmadı diye adamı ergenekondan içeri atıyorsanız
demekki ergenekon olayı palavra
maksat tayyipin uyuz olduğu adamları silivriye tıkmak
ve imamın

bir de imamcı emmiler
pkk ya karşıymış sahteliğini de bir yana bırakın
keza üstünüzde acayip sırıtıyor
gerçi siz de her yol var o ayrı konu lakin

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 18:22 - İp: 85.***.**9.174
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

tabi ozansan, konuşalım. sonra devam edelim... silivrideki pkk dostlarını ve neden birilerinin onlara arka çıktığını da konuşalım. bu arada chp-ergenekon-pkk arasındaki 90'lardan beri devam edegelen üçlü aşkları konuşalım.

ya da konuşmayalım... siz biraz kafanızı kaldırıp bu konuda yazılanları ve ses/görüntü kayıtlarını takip edin, zaten anlarsınız. bir de kendi kendinize düşünün: neden takip ettiğiniz medya o tip vatan hainliklerini sansürlüyor hep. suçsuzluk karinesi falan demeyin, çünkü yaptıkları diğer yayınlar o karineyi hiç de gözetmediklerini ortaya koyuyor.

ayrıca şu 90'larda söylenenleri neden yazdınız ki?

1. adamlar zaten o söylenenleri kabul ediyor ve değiştik diyorlar. ve büyük oranda değiştikleri de ortada. sizin inanıp inanmamanız da bu hükmü değiştirmez.

2. o yazdığınız maddelerin çoğu fikir özgürlüğü kapsamında meşru sözlerdir. yer yer amerikadaki maceralarınızdan dem vuruyorsunuz ama keşke bu kadarcık birşeyi öğrenip de ayrılsaydınız amerikadan.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 19:13 - İp: 130.***.**3.165
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

meçhul;

neyin dil sürçmesi sayılıp sayılmayacağını nasıl belirliyorsunuz? tek kıstasınız söyleyenin hangi tarafta olduğu gibi geliyor bana.

particilikle ilgili söylediğiniz şeyin cevabını daha önce yazmıştım (muhtemelen referandumla ilgili başlıkta). yanlış hatırlamıyorsam referandum dışında akp'nin yaptıklarını hiç savunmadım bu sebepten. beni bu konularda rahatsız edip yazmaya iten, sergilediğiniz ilkesiz muhalefet. sırf o koltuğa oturabilmek için ülke menfaatlerini gözardı etmenizden, suçlulara arka çıkmanızdan, yapılan iyi işleri kösteklemeye çalışmanızdan rahatsızlık duyuyorum. tek sermayeniz olan komplo teorileri ile insanları kutuplaştırıp bundan fayda sağlamaya çalışmanıza tepki gösteriyorum.

parti savunmayla ilgili durumumu belirttiğim halde, sorduğunuz için size cevap vereyim: ben ne kürt açılımını, ne de o adamın bir ara hadep'le yollarının kesişmesini kötü birşey olarak görüyorum.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 19:15 - İp: 130.***.**3.165
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

okyanus;

sergilediğiniz mantık silsilesi gözlerimi kamaştırdı. tam bir odatv klasiği. sizin sorununuz insanları bu kadar aptal ve olaylardan habersiz sanmak işte. sizin medyanızdaki sansürlerin halkı balyozla ve ergenekonla ilgili gelişmelerden bihaber bıraktığını sanacak kadar gözünüz kapalı. işte bu yüzden milletten tokat üstüne tokat yiyorsunuz yıllardır. adam ayağa kalkmadığı için içeride. demek ki ergenekon palavra ha? bunlarla ancak %40'ı kandırabilirsiniz.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 19:17 - İp: 130.***.**3.165
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanussal emmi. asıl sizin üstünüzde sırıtmakta. yalçın küçük senin müvekkiinin ortağı imiş. bu ne ulusalcılık bu ne pekekecilik. seninki zaten bambaşka bir olay. soner yalçın aponun kardeşi ile iş ortağı. sonrada cemeate pekekeci de. oh ne ala. kimin üstünde sırıttığı belli.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 19:18 - İp: 78.***.**3.172
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Selcuk t arkadasim kisisel polemiklere girmeye gerek yok.Ortaya konussanda olurdu yaniki ki beni bu sahis icin yorma lutfen.
Degisimden,fikir ozgurlugunden falan bahsetmissin bide ki yani guleyim mi,cevapmi vereyim bilemedim.Senin dedigin gibi fikir ozgurlune giren laflari ben gideyim basbakanin onunde soyluyeyim yarin konut cikisinda, yaka paca kim vurduyami gideriz,sonumuz silivridemi biter sen tahmin et artik.Fikir ozgurluguymus...:Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu...
Ben ayrica fikir ozgurlugunu dibine kadar destekleyen birisi olarak basbakanin gecmiste soyledigi hicbir sozden dolayi suc almasi gerektigine inanmiyorum ki bana fikir ozgurlugunden bahsediyorsun.Biz dedik agzi bozuk,180 derece donmesini iyi bilen ve yontma sanati ile arasi iyi olan birisi.Fikir ozgurlugu ile terbiyesiz olmayi karistirmissiniz sanirim sizki balik bastan kokuyo tabiki anlamak lazim insanlarida...Son 10 yilda insanlarin agzi bozukluk oraninda %37 artis varmis acaba neden???

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 19:53 - İp: 221.***.**3.132
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

yav emmi ne iş ortağı.
cemaat medyasının yalanlarını bir de siz tekrarlamayın bari.
adamlar 2-3 yıldır polis takibinde olmalarına rağmen bir tek görüşmeleri bile tespit edilememiş. Nasıl ortak yıllardır birbirinin yüzünü görmeyen adamlar.
sonra soner yalçın onunla ortak olsa ne olur bununla ortak olsa ne olur.
devletimi yönetiyor politikalarımı belirliyor.
evinden çıkmayan tüm meşgalesi okuyup yazmak olan bir adam.
habur rezaletine sessiz kalıp da anti pkk cılık oynamak da komik ötesisiniz yani.

Arkadaş madem pkk ya teröre karşısınız.
Gelin devletin pkk ya taviz veren politikalarını eleştirelim karşı duralım.
O onunla ortakmış bu otuz sene önce bunu demiş dedikodularını bırakın gari.
Adamlar her yeri yakıyor yıkıyor, ysk ya bile geri adım attırıyor. Buna çözüm bulun.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 20:06 - İp: 85.***.**9.174
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

ozansan;

haklısınız polemiğe girmemekte fayda var. yalnız şunu tekrar belirtmem gerekiyor: bana erdoğan'a söylesek şöyle yapardı falan demeyin. ben onun yapmayacağını ya da o yaparsa doğru olduğunu söylemedim ki hiç, bana perhizden turşudan bahsediyorsunuz.

okyanus;

güzel bir öneri. yalnız ben "pkk'ya taviz veren" kısmını "vatana zarar veren" diye değiştireyim. çünkü her taviz zararlı olmayabilir. ayrıca tartışırken herkesin yaptığı yanlışlardan ve doğrulardan bahsedelim...

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 20:46 - İp: 130.***.**3.165