mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Bedel Ödeme(me)k

Yaklaşan 12 Haziran seçimleri öncesi ısınan meydanlarda siyasi parti liderler tarafından dikkate alınmaya değer birbirinden farklı açıklamalar yapılmaktadır.

Bu açıklamalardan biride önceki gün başvekil tarafından MHP milletvekili adayı balyoz davası sanığı Engin Alan'la ilgili Bir ülkenin Başbakanı, soruyorum sizlere anma törenine gider de bir Korgeneral orada ayağa kalmaz mı? Kalkması gerekir, kalmadığı anda da bedelini öder. O ayrı mesele. Zaten bedelini de ödedi. Çanakkale'de anma törenlerine gidiyoruz, bu beyefendi ayağa kalkmıyor. Ondan sonra da gereği yapıldı o ayrı mesele. Ama şimdi bakıyorsunuz gideceği yeri o da buldu yönündeki açıklamasıdır ki bu açıklamayla balyoz, ergenekon vs adı verilen davaların siyasi iktidarın birer linç aracı olduğu itiraf edilerek söz konusu davalarla ilgili iddianameler çöpe atılmıştır. Bu bağlamda bendeniz bizlerin bedel ödememek için milletçe top yekün ayağa kalkmamızmı gerektiği sorusunu sormadan edemiyorum... Muhabbetle


Engin Alan paşanın ayağa kalkmadığı an..

Tarih: 21 Mayıs 2011, 00:33 - İp: 78.***.**0.13
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

bu terbiyesiz ergenekoncu paşanın ülkenin başbakanına ayaga kalmaması mehepeden aday olması dürüst ve ergenekoncu olmadıgını göstermez. bu sizin partinizin mafyacı çeteci oldugunun göstergesidir.ülkenin memuru ülkenin başbakanına ayaga kakmazsa bedelinide öder.
bu neyi gösterir bu paşaların başbakana ayaga kakmaması verdigi emrede uymadıgının göstergesi deyilmidir.türkiyede yıllardır terörün bitmemesi bu gibi terbiyesiz insana saygısız paşaların görevini yapmadıgından deyilmidir.

İŞTE MEHEPE BU KİMİSİNİN SEXS KASEDİ VAR KİMİSİNİN YOLSUZLUK,HIRSIZLIK KİMİSİDE GÖREVİNİ YAPMAZ HAİN LERİ ADAY GÖSTERMESİ DEYİLMİDİR MEHEPENİN ACİZLİGİ.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 01:17 - İp: 88.***.**1.248
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

BÖyle adamları aday yapıyorsunuzya utanmıyorsunuzda. Kimin ricası ile rica derken kastettiğim emir. Yalçın küçük emretti baççeli aday yaptı. Niye kıramadı bu pkk lıyı baççeli acaba. onundamı kasetleri var acaba. Yoksa niye apoya kardeşim diyen adamın emrini kıramasın baççeli. gerçi baççelide pekekelileri kardeşimiz demekte idi.
al sana emir aldığınız yalçın küçük tıkla

bahçeli pekekeli kardeşlerimiz var mehepenin içinde diyor tıkla

Ey hala akıllanmayan mehepeliler. Aklınızı başınıza alın. Başbakana ayağa kalkmayacak kadar terbiye yoksunu bir insanı aponun kardeşi niye aday yaptırır mehepeye. bir düşünün bunu. bu paşanın özelliği ne. niye pekekenin akıl hocası bu adamı bu kadar sever. niye baççeli bu emri kıramaz. Aklınızı başınıza alın. İşte bu akılsızlığınız yüzünden 80 öncesinde binlerceniz hiç yoluna gitti. işte bu yüzden toplum sizi sevmemekte.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 07:10 - İp: 78.***.**3.172
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

bak meçul efendi emir aldığınız adam ve apo. sizin ne bağlantınız var pekeke ile açıkla meçul. sen işin içinde değilsin bırak bu işleri o zaman. partini ve baççeliyi sorgulamaya başla. bu adamla ne işiniz var sizin.

mehepenin emir aldığı adamın apo ve atatürk ile ilgili görüşleritıkla

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 07:19 - İp: 78.***.**3.172
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Ağzımdan kötü bir söz çıkacak..

Yahu mechul oraya gelen TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI...

Ayağa kalkmayan ise o başbakanın emrinde olan bir asker..

Ve sen bu terbiyesizliği alkışlıyorsun...

Ama eminim ki o adam YAlçın hocası oraya gelseydi ayağa kalmak ne demek elini ayayğını bile öecekti..

Ve sen yine bunu da destekleyecektin..

Ama durr...Doğru ya sen YENİ YOLDAŞ ÜLKÜCÜLERDENSİN..

Bari kendine ülkücü deme de Rahmetli TÜRKEŞ'in aziz hatırasına HIYANET ETMİŞ OLMA.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 08:41 - İp: 88.***.**4.180
t.y.
t.y. (üye)
Samsun / Meraklı

Ülkenin Başbakanı gelmiş oraya tabiki ayağa kalkacak. Başbakan olarak Bahçelide gelebilirdi o zaman ne diyecektiniz?

Eleştirecekseniz başından başlayın istediğiniz yerden başlayamazsınız.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 11:46 - İp: 94.***.**9.33
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

adamın tipinde hayır yok zati.
lakin buraya yazıyorum. meçul efendi geldiğinde yalçın küçükün baççeliye emirleri ile ilgili söylediğim herşeyi görmezden gelecek. cevap verecek cesareti yok. bu adam haindir diyecek cesareti yok.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 12:25 - İp: 78.***.**3.172
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yani başbakna bile onlarca laf ediyor, ama apo şerefsizinin elini ayayğını resmen öpen güccük amcaya tık yok..
Mechul Allah rızası için yacun amca için ne düşünüyorsun..
Onu biz yaz mübarek nf sayfalarına...

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 13:40 - İp: 88.***.**7.145
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Lazut hocca senin söylediğin gibi terbiyesizliği alkışlama durumu gibi bir şey söz konusu değil. Tabi ya sizler millete herşeyi tersten okutma konusunda baya hünerlisinizdir.

Lazut hocca evvela terbiyesizlik konusuna gelelim. Ortada terbiyesizlik gibi bir durum yoktur. Zira söz konusu fotoğrafa bakarsan oturanların ağırlıkta olduğunu görmen mümkün. Sizin mantığınıza göre terbiye kıstası başvekil geldiğinde ayağa kalkıp kalkmamaksa çoğunlukta olan oturanlar terbiyesizler kategorisine giriyor öylemi???
Doğruya sizler memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetlersiniz!!!
Peki memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler protokol kurallarına göre protokolün tamamının ancak ve ancak Cumhurbaşkanı geldiğinde ayağa kalkmak durumunda olduğunu bilmiyormusunuz siz?
Kahretsin!!! protokol kurallarını düzenleyen zatlarda terbiye yoksunuymuş...
Eeee ben sizlerin memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler olduğunuzu söylemedimmi?
Demekki fotoğrafta çoğunlukta olan oturanlardan tutun, protokol kurallarını hazırlayanlara varana dek hepimiz terbiyesizmişiz!!!
Yok yok memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler bunun böyle olmadığını sizlerde biliyorsunuz..
Gelin isterseniz sizler gibi memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetlerin savunduğu zihniyetin yukardai fotoğrafın çekildiği gün ne gibi bir terbiyesizlik yapmaya kalktığına bakalım...

BKNZ. BAŞVEKİLİN TÖRENLERİ 2 SAAT GEÇ BAŞLATIN İSTEĞİ

Memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler şayet Engin Alan paşanın başvekil geldiğinde neden ayağa kalkmadı derseniz bu belki tartışılabilir. Ama siz bu olayı bir kine dönüştürüp siyasi linç yoluna giderseniz vicdanlar yaralanır.

Memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler hadi biraz zihin jimnastiği yapıp Engin Alan paşanın başvekil geldiğinde ayağa kalkmadığı için siyasi lince tabi tutulduğu düşüncesiyle hareket ederek Silivride balyoz, ergenekon vs. kapsamında tutuklu bulunan onlarca insanın savunduğunuz taifeye ne gibi terbiyesizlik yaptığını sorgulayalımmı?

Şimdi terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler Meçhul Silivrinin savunuculuğuna soyundu derler...
Maksat eleştirmek olunca söylemiycekleri söz yoktur...
Burda kimseyi savunmak gibi bir derdim yok, hele hele bu terbiye abidesi zatı muhteremler gibi suçlulukları henüz ispatlanmamış insanları suçlamak gibi bir derdimde yok

********************************

Beyler Allah kimseyi sizin durumunuza düşürmesin
Binbir türlü sıfatlarla yaftalamaya çalıştığınız bir camiadan medet ummaktasınız. Bu bile sizin yalanda riyada istismarda sınır tanımadığınızı orta yere koyuyor.

*********************************

qazarby
Verdiğin ilk likteki sözün dil sürçmesinden başka bir şey olmadığını anlamak için üstün bir zekaya sahip olmak gerekmiyor. Bu yüzden sizin burda yazılanlarıda anlamaya zeka düzeyinizin yetersiz kaldığı düşüncesini benimsiyorum.

Vermiş olduğunuz ikinci linkte ise şahsınızın Atatürk sevdalısı biri olduğu düşüncesine kapılıp yanılmak istemiyorum!!!

qazarby konuları çarpıtıp millete tersten okutmak konusundaki gayretiniz anlıyorum lakin bahsettiğiniz konuların tamamı ya sizin kıt akıllı olduğunuzu yada ard niyet taşıdığınızı ortaya koyuyor
Bahsettiğiniz Yalçın Küçük olayında Yalçın Küçük tarafından MHP Genel Bşk. Devlet Bahçeli'ye emir verilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Konu Yalçın Küçük'ün, Engin Alan Paşayı milletvekili adayı olarak gösteren MHP Genel Bşk. Devlet Bahçel'iye kararından ötürü teşekkür etme isteğidir. Olay bu kadar açık iken sizlerin bunu çarpıtmaya kalkması kıt akıllılık olarak geçiştirilemez...

Kıt aklınızla idrak etmişmisinizdir bilinmez ama insanların almış olduğu kararlar beğenileceği gibi beğenilmeyebilirde. Bizlerin kararlarımzı beğenmeyenlere neden beğenmiyorsun demek gibi bir hakkımız olmadığı gibi beğenenlerede neden beğeniyorsun senin teşekkürünemi kaldık demek gibi bir hakkımızda yok... İstersen Devlet beğin Engin Alan kararını beğenmeyenlerin ortak noktalarını sıralayalım diyecem lakin ucu kapatılan HADEP in Gn. Bşk. Yrd. Milletvekili adayı yapan sizin tayfaya kadar gidiyor.

BKNZ.]BKNZ. YALÇIN KÜÇÜK'TEN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR.[/URL]

Burada Cennet Mekan Başbuğ'un adını anıp onun davasından medet uman memleketin terbiye abidesi aklı kıt zatlar MHP ile hiç bir bağı olmayan Yalçın Küçük üzerinden MHP ye saldırıp milliyetçilik rolü yaparken savunduğunuz taifenin terör örgütü pukakanın siyasi kolu olan kapatılan HADEP genel başkan yardımcısı Mehmet METİNER ile göbek bağı kurup onu AKEPE çatısı altında milletvekili adayı yapmasını nasıl hazmediyorsunuz

BKNZ. AKP MİLLETVEKİLİ ADAYI HADEP GN. BŞK. YRD. (özgeçmiş bölümünü okuyunuz)

Memleketin terbiye abidesi mümtaz şahsiyetler sizler algılama özürlü, kıt akıllı olabilirsiniz ama sakın ola millet aklıyla alay etmeye kalkmayasınız.







#mechul75' tarafından 21.05.2011 14:53:37 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 14:12 - İp: 78.***.**1.25
selcuk.t
selcuk.t (üye)
İstanbul / Amatör

meçhul;

orada ayağa kalkmanın da kalkmamanın da manası bellidir. evirip çevirmenin anlamı yok. başbakana ters davranmayı marifet bilen birinin ona karşı darbe planlaması da akıldan uzak değil. bu darbe planları ele geçtikten sonra tutuklanması da... anladığım kadarıyla adam vatansever biri ama bu ona suç işleme hakkını vermez.

"suçlulukları henüz ispatlanmamış insanları suçlamak gibi bir derdimde yok" demişsiniz.

yani sizden olmayanlar hakkında sürekli yazıp durduğunuz suçlamalar ispatlanmış iddialar mı? bari kendi içinizde tutarlı olun.

"dil sürçmesinden başka bir şey olmadığını anlamak için üstün bir zekaya sahip olmak gerekmiyor" demişsiniz.

apo'ya "sayın" deme işi de dil sürçmesiydi ama siz kendi başınıza gelene kadar bunu istismar ettiniz hep. bunu da sizin zeka seviyenize mi bağlamak gerekiyor?

ayrıca pazarbey'in iddia ettiği gibi yalçın küçük meselesine girmemişsiniz.

şunu diğer arkadaşlar da ifade ettiler, ben de tekrar edeyim: mhp'nin tüm başarısızlıklarına rağmen gösterdiği bu saldırgan tavırlar, halkın %90'ının ondan nefret etmesine yol açtı. bir kere de oyunuzun neden %10'larda gezdiğini düşünün olmaz mı?

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 14:47 - İp: 130.***.**3.165
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Yahu Aponun nerdeyse elini opmus,su bu olayini burakinda yakin gecmisdeki bir PKK acilimini ve mobil mahkemelerin affettigi PKK lilarin cevirdigi isleri konussak.Isinize geldigi gibi olaylari yontmada ustunuze yok.Ben olsam bende kalkmazdim yahu neyine saygi gostericem .Alin size milyon neden...Degistim ben diyen Tayyip efendinin gecmisinin ozeti...(He degisti diyorsaniz baskalarininda degisebilecegini kabullenin ozaman lafi burada keselim)

>>>>>>>Unutanlara,
>>>>>>>*Elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 Milliyet)
>>>>>>>* Yilbasina karsiyim. (19.12.1994 Sabah)
>>>>>>>* Ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 Gozcu)
>>>>>>>* Ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok(12.5.1994Hurriyet)
>>>>>>>*10 Kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994 Hurriyet)
>>>>>>>* Icki yasaklansin. (1.5.1996 Hurriyet)
>>>>>>>* Istanbul'u Medine yapacagiz. (Akis)
>>>>>>>* Bütün okullar Imam Hatip yapilacak. (17.9.1994 Cumhuriyet)
>>>>>>>* Ben Istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 Hurriyet)
>>>>>>>* Mayo reklami $ehvet sömürüsüdür.(6.3.1996 Hurriyet)
>>>>>>>* Milli Piyango zulumdür. (29.9.1994 Hurriyet)
>>>>>>>* Taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz. (1.7.1994)
>>>>>>>* Cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir.(5.2.1996 Akit)
>>>>>>>*Sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 Sabah)
>>>>>>>*Yesil (kaldirim rengi) medeniyetti.(25.6.1994)
>>>>>>>* Ben Meclis'in dua ile acilmasindan yanayim. (8.1.1996 Milliyet)
>>>>>>>*Imamlar da nikah kiysin.(9.5.1995 Milliyet)
>>>>>>> Asagida yazi, bir Hürriyet gazetesi yazarinin, 29 Ekim 2002 tarihli köseyazisindan alintidir ; Bugün size ülkemizi yönetmeye talip olan bir sahsin imzasiyla gönderilen oglunun nikáh davetiyesini belgeliyorum.Şubat tarihinin yanindakine bakiniz! 29 Zilkade 1421.Bugün Türkiye'de böyle bir tarih kullaniliyor mu?Zilkade diye bir ay var mi? Nedir zilkade? Arabi aylarin on birincisi!1421 diye yil var mi? Yok! Nedir o? Arap takvimi!İste bu Tayyip ve ekibi, sizin oylariniza talip.
>>>>>>>Türkiye'yi onlar kurtaracak! İçlerinden kimi Atatürk'e hakaretten hüküm giymis,kimi sivas katliami saniklarinin avukatlari,kimi yolsuzluktan, hirsizliktan yargilaniyor,Tayyip ise altinlari borç aldigi (!) oglunun davetiyesinde 29 Zilkade 1421 tarihini kullaniyor!Hem de ''Ben artik degistim!!!'' dedigi günlerden sonra.
>>>>>>>Savulun, Tayyip kafasi isbasinda! (can dündar)
>>>>>>>>>>Akp döneminde vatandaşın,gene bu Akp'lilerden duymadığı argo söz,kelime kalmadı yani argo dagarcığımız bunların sayesinde epeyce genişledi,gelişti....
>>>>>>>>>>SEN İŞİNE BAK,
>>>>>>>>>>BABALAR GİBİ,
>>>>>>>>>>BEBERUHİ,
>>>>>>>>>>ANA'NIDA AL GİT,
>>>>>>>>>>SUS LEN,
>>>>>>>>>>YAN GELİP YATMA,
>>>>>>>>>>BUSH KARDEŞİMDİR,
>>>>>>>>>>EL KADI DOSTUMDUR,
>>>>>>>>>>PİSLİĞİ PİSLİKLE TEMİZLEME,
>>>>>>>>>>HADDİNİ BİL vs.vs...neYse en azından biz ağzımızı bozmayalım.
>>>>>>>>>>Sanıyoruz Tayyip Erdoğan daha önce Hikmetyar konusuna hiç girmemişti. Bütçe görüşmelerinde Deniz Baykal konuyu açınca o da mecburen konuştu...
Çarpıcı fotoğraf 2003 yılında Cem Uzan'ın Star gazetesinde yer almıştı. Afgan mücahitlerinden Gülbeddin Hikmetyar taht gibi bir iskemlede oturuyor, Tayyip Erdoğan dizinin dibinde bağdaş kurmuş vaziyette görülüyordu...

Baykal kürsüden sordu:
- Sayın Erdoğan hangi Erdoğan'dır? Hikmetyar'ın önünde diz çöken mi? Anıtkabir'in önünde sap gibi duruyorlar diyen mi? Yoksa Anıtkabir'de saygı duruşu yapan Erdoğan mı?
Başbakan Erdoğan, bu sözler üzerine Meclis kürsüsünde ilk kez Hikmetyar konusundaki suçlamalara cevap verdi:
- O fotoğraf 1986 yılında çekilmiştir. Hikmetyar Afganistan'ın Başbakanı sıfatıyla resmi davetle Türkiye'ye gelmiştir. Ben de o zaman siyasi bir partinin il başkanıydım...
Vatan gazetesi dün anımsattı:
- Hikmetyar Türkiye'ye resmi davetle değil, Refah Partisi'nin davetiyle gelmişti. O yıllarda başbakan değil, Afgan mücahit lideriydi. Hikmetyar 1990'da başbakan oldu...
Bir başbakanın her söylediği kuşku yaratmaya başladı mı o başbakanın ülkeyi yönetmesi zorlaşır. Erdoğan konuşmalarında çok fazla yanlışa basıyor...Hiç iyi gösterge değil...

 

Tarih: 21 Mayıs 2011, 15:35 - İp: 221.***.**3.132